- 20 Ocak 2009
- 4.116
- 13
- 683
- 46
herkese selamlaaarr....medicine umutbizimolsun firstnimbus haymatlos nasılsınız keyifler iyidir inşallah...ben dün 23 nisanı kuzularımla kutladım turkbayragi...ayy yavrularım benim nasıl şirindi hepside bir görseniz....sonrasında kocişimle gezdim tozdum bolbol fotoğraf çektirdim bugünde alış veriş yaptım kafamı dağıttım geldim...oohhhh sefam olsun...amaaaaaaaaann canımıda sıkmıycam hiçbişeye:umursamaz:a.s.. annem hep der allah insana neler verir şaşar kalırsın diye...valla doğruda yani...
opuyorumnanaktanmerhaba kızlar
güzel bir cumartesi günü yaşıyoruz ve benim içim kıpır kıpırkaydirigubbakcemile2
iki ay boyunca yaşadığım şehre yakın diye bursada bir tüp bebek merkezi araştırırken birden bire ankaraya maya tüp bebek merkezine gitmeye kesin karar vermiş bulunuyorum.karar vermekte başarmanın yarısıymış.ohhhhhh kuşlar gibi rahatladım birden:sm_cool:
canımmm hep böyle ol işteopuyorumnanaktan
maşallahhhh diyeyim sanaŞeniz
hayırlı olsun kararın inşallah..mayadan bebeğini alda gel....hamile olduğunu bile unutacak kadar rahat bir hamilelik geçirip, 9 ay sonra koca göbeğinlen çatır çatır doğur inşallah,2011 de geceleri bebeğini emzirmekten uyku gözünden aksın,kahvaltıya vakit bulama inşallah,bebeğin senin üstüne kussun,babasının üstünede çiş yapsın inşallah...evinin çöpü bebek bezleriyle dolsun,kapının önünden gittikçe büyüyen çocuk ayakkabıları eksik olmasın inşallah...senin balkonundanda minicik kıyafetler sallansın,evin heryerinden bi oyuncak çıksın inşalllaaah...opuyorumnanaktan darısıda hepimize olsun inşallllaaaaahhkaydirigubbakcemile3
ayy canım bende sana beddua etmekle meşguldum:roflol:
ayy mavicim seni iyi gördümm çok sevindim hadi hayırlısıyla 23 nisanıda atlattın:)))))))ayy canım bende sana beddua etmekle meşguldum:roflol:
böyle bedduaya can kurban:içelim:
ayy mavicim seni iyi gördümm çok sevindim hadi hayırlısıyla 23 nisanıda atlattın:)))))))
firstnimbuss canım tedavin hayırlı olsunn şimdiden mavının dıleklerıne aynen katılıyorumm:))
hayırlı olsun canım.
karar vermiş olman eminim çok rahatlatmıştır.
inşallah senin için mutluluğa atılmış ilk adım olacak.
çok sevindim. hep olumlu düşün nolur
opuyorumnanaktanmerhaba kızlar
güzel bir cumartesi günü yaşıyoruz ve benim içim kıpır kıpırkaydirigubbakcemile2
iki ay boyunca yaşadığım şehre yakın diye bursada bir tüp bebek merkezi araştırırken birden bire ankaraya maya tüp bebek merkezine gitmeye kesin karar vermiş bulunuyorum.karar vermekte başarmanın yarısıymış.ohhhhhh kuşlar gibi rahatladım birden:sm_cool:
Tedavin hayırlı olsun canım. İnşallah sonucu da hayırlı olur. Ben merkezi seçerken 2 yer arasında kararsız kalmıştım. İstihareye yatmıştım öylelikle karar verebildik zemuszemus Benim tedavim kist olduğu için bir ay ertelendi. Yas min ve iğnelerle tekrar başladım bakalım. Senin uzun protokol mu?
arkadaşlar merhaba.bu topiğe hiç yazmadım ama aslında başından beri takip ettim hep.benim için ayrı bir yeri var.tam da negatif sonuç aldığım zamana denk geldiği için.hala o ilk sayfalarda içim burkulur.hepimiz aynı şeyleri yaşıyoruz gariptir ki.ama sonra yeniden ayağa kalkılıyor bir şekilde.valla ben hala anne olamamanın acısıyla başetmeye çalışıyorum.size sunacak reçetem yok.kelin ilacı olsa başına sürerdi zaten.ama paylaşımlarınız için teşekkür etmek istedim.çok zor zamanımda hem ağladım hem güldüm yazdıklarınıza.iyiki varsınız.hepimizin yuvası çocuk sesleriyle çınlasın inşallah.
canım sonucun güzel olsun da varsın bir ay geç olsun.benim bundan önceki iki tedavimde kısa protokol oldu.sanırım buda öyle olacak.haftaya ön görüşmeye gideceğiz o zaman iyice kesinlesir sanırım protoklde
canım hepimiz yapacaklarımızı yapıp sonra tevekküle sığınıyoruz.ben kendimle kaldığımda inan hiç sorunum yok.eminim çoğumuz da öyle.ama insanların davranışları,tavırları derviş olanı dinden çıkarır.hatta sizin sabrınız onları rahatsız ediyor.benim bu 7 yılda gördüğüm insanların ne yazık ki ne kadar acımasız olabilecekleri.çoğunlukla gülüp geçiyorum cahilliklerine ama bazan ok gibi saplanıyor sözleri.çok acıtıyor.neyse geçecek bunlar biliyorum.çok doğru görelim mevla neyler...evet bu acıyı yaşayan çok iyi bilir,yıllar geçip gider ve sen de bebek sesine hasret yıpranır gidersin,vs vs vs(bu listeyi çoook uzatabiliriz biliyoruz).
FAKAT ''''önündeki ağaca bakmaktan arkadaki ormanı görememek''''' olmamalı bizimkisi.
şöyle bir uzaklaşıp çocuk saplantımızdan yaradanın bize bahşettiği sayısız nimetlere bir baksak fazlasını istemekten bile utanırız da aslında...
ama yok biz her ayın daha başındayken sonunu beklemekle geçiriyoruz günleri,
doğadaki nimetlere,sağlığımıza nefes alıp vermemize değil hamilelere ve çocuklara bakıyoruz sadece.
böylece içimizde şükür tohumları değil isyan tohumları yeşertiyoruz..
bana kızmayın ben sizi çok iyi anlıyorum ve de yine umutla başlayıp hüsranla biten bir bir ayın acısını da yaşayarak yazıyorum bunları size.
hayatı kendimize ve sevdiklerimize zehir etmeyelim ne güzel demiş İbrahim Hakkı hz.;Mevla görelim neyler neylerse güzel eyler...
Sabır ve Dua ile...
canım hepimiz yapacaklarımızı yapıp sonra tevekküle sığınıyoruz.ben kendimle kaldığımda inan hiç sorunum yok.eminim çoğumuz da öyle.ama insanların davranışları,tavırları derviş olanı dinden çıkarır.hatta sizin sabrınız onları rahatsız ediyor.benim bu 7 yılda gördüğüm insanların ne yazık ki ne kadar acımasız olabilecekleri.çoğunlukla gülüp geçiyorum cahilliklerine ama bazan ok gibi saplanıyor sözleri.çok acıtıyor.neyse geçecek bunlar biliyorum.çok doğru görelim mevla neyler...
Evet gerçekten çevre çok önemli insanlar ağzından çıkan sözlerinin nereye gideceğini düşünmeden çıkartıveriyorlar. Evet bazen ben de takılmıyorum ama bir iki derken bu ağır sözler çoğalınca dayanamıyorum, ağlıyorum. senağlama Kayınvalidem önceki geldiğinde herkesin evinin önünde bir sürü ayakkabı var ama sizde iki tane dedi. Taş geldi yani anlayacağınız. Yan komşum benle yaşıt 4 çocuğu var da. Daha düşünmüyoruz deyip işin içinden sıyrıldım ne kadar düşünmeyeceğiz diyeceğim bilmiyorumm. Apartmanda bizden 1-2 ay önce evlenen bir çift daha var. Kadın bir kere düşük yaptı. Şu anda hiçbiryere çıkmyor. Sanırım o da aynı şeyleri yaşıyor. Kaçıyor insanlardan. Apartman toplantılarına katılıyorum daha önceden hiçbirine katılmadı. Artık ben de gitmiyorumm. :sinifsinif:
Rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar nasip eylesin hepimize. AMİNNopuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?