Anne olamamanın acısıyla başetme yollarını bilen var mı :(

sağol canım. eşim asistanlığı bitirdi onun tayin işleri var. nereye gitcez bilmiyorum. 6 ay ayrı olcaz bizim de daha askerlik var. ayrılık zor valla. en azından sen eşinle kalıyon biz ayrı 18 ayı faklı şehirlerde geçircez maalesaef. bu arada bebiş olsa üzüntü hafifler belki inşallaaaaaaaaah............

Kızlar allah size sabır kolaylık versin. Ben eşim iki gün seyahate gidiyor diye ortalığı yıkıyorum yahu. Geçen yaz şirketi ille arabayla İzmir'e gidip geleceksin demişti. Bir de ramazandı. Yolda bir yere uğramışlar, gelmesi gereken saatte gelmedi, telefonunun da şarjı bitmiş. Zaten trafik fobim vardır, aklımı oynattım. Akşamın bir saati şirketlerinin sekreterine ulaşıp "avaz avaz bağırdım kadına, patronun da sen de kuş beyinlisiniz, iki kuruş daha ucuz olacak diye kocamı uzun yol şöförü ettiniz" diye:)))

Medicineciğim bebek gelsin tabii, senin üzüntünü hafifletir ama kocacığın çok özler, üzülür bu sefer de:) En güzeli bebek gelsin, sen de bir süre izin rapor birşeyler halledip beraber gidin nereye gidecekseniz:)))

inşallah olur bebeklerimiz bizde zamanın nasıl geçtigini anlamayız bende eşimden şuan ayrıyım benım eşim askeri personel malesef bizleri giderken götürmüyorlar bende 6 aydır ayrıyım çok zor ama alıştım 8 yıldır, sürekli seyire gidiyorlar zaten bizimki sebepsiz infertilite çok ayrı kaldıgımızdan olmuyo bebegımız sadece bende mıyom var oda rahımın dışında ama artık bıraz buyudugu için doktor alalım dıyo eylul gıbı olcam inşallah sonrada 2.tüp bebek allahım kimsenin emegını boşa çıkarmasın inşallah güzel bir şehire tayin edilirsiniz mesala izmir inşallah öptüm

evet canım ayrı kalmak zor ama ne yaparsın işimiz bu ben 8 yıllık evlıyım toplasan 4 yıllık çıkmam hep ayrıyız neyapalım bizde emeklılıkte bır arada oluruz allah hepımızın yardımcısı olsun çocuk bile yapamıyoruz zamanımız yok

Hakikaten çok zor, ama yapacak fazla birşey yok, belki bebekten sonra tayin konusunda biraz müsamaha gösterirler. Bebeğiniz aynı zamanda sizi yaklaştıran bir unsur da olur böylece...

ah ah nasıl anlıyorum seni benimde 3 kayıp ve aynı sizinkilerin ayında sanırım aradaki tek fark benim doğum sancılarım başlayıp normal doğum yapmam. 4.5 aylık oğlum ölü 5.5 aylık kızım canlı doğdu 3 saat yaşadı çok ağladı çok.4 ay geçmesine rağmen sesi hala kulaklarımda.kendimi eve kapadım kimseyi görmek istemiyorum.söyledikleri her şey bana küfür gibi geliyor.çevremde yeni doğumlar oluyor ve ben bunları duydukça ölmek istiyorum.onun için sana ne denir bilmiyorum ama bildiğim tek şey rabbiimin bir gün bizim yüzümüzüde güldürecek olması.kendine iyi bak.

selam kizlar allah hepinize bu zorla yolda kolayliklar versin biran önce meleklerinize kavusun size birazcik kendimden bahsetmek istiyorum hepinize umut olsun benim yasadiklarim 2003 yilinda evlenip almanya ya yerlestim 6 aylik evliyken normal yolla asla cocuk sahibi olamayacagimizi ögrendik cok uzatmadan kisa kisa geciyorum bunun arkasindan 8 defa tüp bebek denemesi ve en sonuncuda pozitif sonuc.. cok aci günlerdi benimle evlenenler ikinci evlatlarini kucaklarina almislardi icim yaniyordu neyse pozitifin sonu cok kötüydü dördüzlerime hamileydim redüksiyon dediler yaptilarrrrrrr ve hepsini kaybettim bundan sonra arastirmalarda rahim agzi kanseri teshisi koyuldu ameliyat oldum cocugum olsaydi rahim alinacakti neyse ben bunuda atlattim cok istiyordum ANNE olmayi 9.deneme ve allahima bin sükür pozitifff bu sefer ücüzdü israrla redüksiyon yaptirmadim ve simdi anneyimm ve en önemlisi bana normal yolla ASLAAAA cocuk sahibi olamassin dedi bütün doktorlar ama oldu ve ben simdi normal yolla 6 haftalik hamileyimm siz yeterki rabbimden isteyinnn zamani vakti geleince ol deyince hersey oluyo asla isyan etmeyin arkadaslar hepiniz icin duaciyim eminimki sizde yasayacaksiniz bu duyguyu ve bence anne olmak icin cabalamak anne olmaktan daha cok annaliktirrrr

Medicine selam . Şu an internet cafeden yazıyorum sizlere. Maalesef tedavime ara vermek zorunda kaldım. Lucrin ben de kist oluşumuna nedne olmuş. Doğum kontrol hapına başladım. Önümüzdeki ayı bekleyeceğim. Öpüyorum hgepinizi . Sağlıcakla kalın.

Ben başediyo görünüpte aslında başedemeyenlerdenim Çor zor bir dönem geçiriyorum şu sıralar. İş arkadaşım hamile, eltim hamile. sanki inadına herşey üstüme geliyor. Dokunsalar ağlayacak durumdayım. Ama dik durmalıyım diyorum kendi kendime. 9 sene bitecek haftaya evleneli 4 deneme yaptık sonuç sıfır. Bazen diyorum kesin bir gün olacak üzülme bazen de hiç anne olamayacakmış hissine kapılıyorum. En çok ta eşim için istiyorum ben çünkü dünyanın en iyi babası olabilecek bir insan ama canımın içi ben üzülüyorum diye üzülüyor. Sen lazımsın bana diyor. Benim yüzümden baba olamaması canımı yakıyor. Şu dünyadan ne mal mülk ne de mevki bekliyorum. Sadece evimizi kucağımızı dolduracak sağlıklı bir bebek istiyorum Rabbim inşallah bu mutluluğu yaşatır bize ve bizim gibi isteyen herkese

amin canım. aynı durumdaki herkes aynı şeyleri hissediyo inan. yalnız olmadığımızı bilmek bile biraz rahatlatıyo. inşallah güzel haberlerini alırız birgün.

olsun ya o kadar beklemişken 1 ayın lafı mı olur. üzülme sakın bebiş bi ay geç gelecek demek ki :))

senin gibi mesajlar bizler için umut kaynağı.
paylaştığın için teşekkürler.

canım benim ben sesini duyamadın makineye bağlıydı ama o görüntüyü unutamıyorum ben de.
acımızı anca bizler anlıyoruz.
tek ilacımız bebişimizi sağlıklı şekilde kucağımıza almak.
inşallah o günlerde gelcek.
sevgiyle kal.

selam kıslar napıosunuz bakalımmm bende bayağıdır gıremedımm sınava gıttık dondukk gezdik tozduk geldıkk olmadı gibii ucundan kaçırdık sanırımm hayırlısıı olsuun sızler napıosunuz bakalımmm..

hoşgeldin umutcum.
enerjik olduğuna sevindim.
enerjin pozitif etkilesin inşallah seni.......

opuyorumnanaktanmerhaba kızlar
güzel bir cumartesi günü yaşıyoruz ve benim içim kıpır kıpırkaydirigubbakcemile2
iki ay boyunca yaşadığım şehre yakın diye bursada bir tüp bebek merkezi araştırırken birden bire ankaraya maya tüp bebek merkezine gitmeye kesin karar vermiş bulunuyorum.karar vermekte başarmanın yarısıymış.ohhhhhh kuşlar gibi rahatladım birden:sm_cool:

hoşgeldin umutcum.
enerjik olduğuna sevindim.
enerjin pozitif etkilesin inşallah seni.......

hoşbulduk canımm valla bu aydanda pek umutlu değilimmm ne ovulasyon testi yaptım bır ıkı kere ateş ölçtum bosa calışmayalım dıye okadar:)))sınav bitti yaa artık sıkıntı yok çok şükür beyin cerrahisi olacak gibi ama onuda ben ıstemıyorum asistanlığının zor ve bol nöbetli olduğunu duydukk onun için puanı bu kadar düşük sanırım hepinizi çok ozlemısım ama dısarı cıkıoz yıne gelırım aksama öptummm

hayırlı olsun canım.
karar vermiş olman eminim çok rahatlatmıştır.
inşallah senin için mutluluğa atılmış ilk adım olacak.
çok sevindim. hep olumlu düşün nolur

kızlar size bir umut vereyim benim 1, kızım 4. deneme aşılamadan kaldım.sonra tüpe geçeçecekti ama oldu. şu an kızım 1 yaşında ve biz normal yolla olmaz diye korunmadık ve ilk defaki korunmasız ilşkide 2, ye hamile kalmışım şu an 12 haftalık hamileyim.korkmayın ve kafaya takmayın hiç düşünmeyin.

herkese selamlaaarr....medicine umutbizimolsun firstnimbus haymatlos nasılsınız keyifler iyidir inşallah...ben dün 23 nisanı kuzularımla kutladım turkbayragi...ayy yavrularım benim nasıl şirindi hepside bir görseniz....sonrasında kocişimle gezdim tozdum bolbol fotoğraf çektirdim bugünde alış veriş yaptım kafamı dağıttım geldim...oohhhh sefam olsun...amaaaaaaaaann canımıda sıkmıycam hiçbişeye:umursamaz:a.s.. annem hep der allah insana neler verir şaşar kalırsın diye...valla doğruda yani...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…