Anne olamiyorum 😔

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
8-10 gun arasi yumurtalama oluyor yazmissiniz.
Cok erken degil mi? Yumurta iyi gelisiyor mu?
Yani yumurta atilir ovulasyon olur belki ama yumurta kalitesi onemli.

Bu devirde aşılama ve tüp bebeğe karşı olmak? İnanın normal bir kafa yapısının anlayabileceği bir şey değil.Eşinizde de sorun yoksa sebebsiz infertiliteniz var bu da doktorların en zorlandığı konudur,
Yaşınız genç ise bekleyin elbet belki olur ama değilse mikroenjeksiyon( tüp bebek) ya da aşılma şart.12 yıl önce mikroenjeksiyon tedavisi ile yavrularına kavuşmuş biri olarak iyi şanslar dilerim.Böyle bir şans varken anne olmamı engelleyen bir insanı yanımda beş dakika tutamazdım sebebi de bu çağda bu kadar cahil olması olurdu.

Evlat edinmeyi dusunmez misiniz diyecektim ama eşiniz tup bebege bile karsiymis, cok enteresan, sanki padisah soyu, neyse...
Bu durumda yapilacak cok sey yok gibi gorunuyor, umarim hakkinizda hayirlisi olur.

Cok uzgunum bazen cok yipraniyorum
2.3 yillik evliyim ilk aydan korunmadik ilk 7 ay olmayınca bir kac doktora gittik ne esimde ne bende bir sorun bulunmadi tek bir ilac dahi yazmadilar tüm gerekli testler hsg falan hepsi yapildi bir sorun cikmadi tek care asilama ya da tup bebek ona da eşim istemiyor biraz eski kafali bir sorun yoksa olurdu diyor tüp ya da asilamada bisey katiyorlardir diyor kendisinden olacağına inanmiyor
aslinda eski kafalilik degil. belli ki kotu ornekler gormus haberlerde vs ben de duymustum. sebepsiz infertilite de cok yaygin. stresten uzak durun spor yapin, mesgale bulun, oldu olmadi dusunup durmayin. ben de siz gibiyim. bu ay oluruna biraktim bakalim. Allah isteyen herkese size de bana da nasip etsin saglikli hayirli evlatlar.

8-10 gun arasi yumurtalama oluyor yazmissiniz.
Cok erken degil mi? Yumurta iyi gelisiyor mu?
Yani yumurta atilir ovulasyon olur belki ama yumurta kalitesi onemli.
Evet gelisimi iyi 6ci gün 17mm oluyor

Bu devirde aşılama ve tüp bebeğe karşı olmak? İnanın normal bir kafa yapısının anlayabileceği bir şey değil.Eşinizde de sorun yoksa sebebsiz infertiliteniz var bu da doktorların en zorlandığı konudur,
Yaşınız genç ise bekleyin elbet belki olur ama değilse mikroenjeksiyon( tüp bebek) ya da aşılma şart.12 yıl önce mikroenjeksiyon tedavisi ile yavrularına kavuşmuş biri olarak iyi şanslar dilerim.Böyle bir şans varken anne olmamı engelleyen bir insanı yanımda beş dakika tutamazdım sebebi de bu çağda bu kadar cahil olması olurdu.
Benim24 esimin 26 yasi var belki zamanla anlar o da

aslinda eski kafalilik degil. belli ki kotu ornekler gormus haberlerde vs ben de duymustum. sebepsiz infertilite de cok yaygin. stresten uzak durun spor yapin, mesgale bulun, oldu olmadi dusunup durmayin. ben de siz gibiyim. bu ay oluruna biraktim bakalim. Allah isteyen herkese size de bana da nasip etsin saglikli hayirli evlatlar.
InşaAllah istegen her kesin olur

Yerinde olsam bu adama çocuk doğurmazdım :/
Neden daha 26 yasinda bir adam anlamaya bilir ailesinde spermi olmayan ve tüp yaptirmayan biri de var her kesten de tup bebekle ilgili olumsuz seyler duyuyor.Ne kadar cocuk istedigini de biliyorum belki yasina gore daha bekleye biliriz problem de bulunmuyor diye rahat bu kadar
Boyle bir sey için bosanilmaz ki

Kardeşim daha çok gençsiniz bu kadar umutsuz olmayın
7 yıl 10 yıl bekleyenler var
Siz genceciksiniz Allah Ol deyince olacak
Ben 30 yaşımda hamile kaldım 31'imde doğurdum ben napayım?
Bende çok zor zamanlar geçirdim...
Şimdi 2.çocuk için bekliyorum
7 ay önce kürtaj oldum Rabbim sağlıkla nasip etsin herşeyden önce sağlık gelir
Sağlıklı değilse eğer hamile kalmanın da anlamı yok. Senin yaşın daha 24
Eğer ben o yaşta olsaydım takmazdım böyle çünkü kaybedecek yaşta değilsin
Herzaman şükredicez sabredicez
Rabbimiz bizim için en doğru zamanı bilir
Şükürki sağlığınız yerinde, ya bir hastalığınız olsaydı veya ameliyat olmak zorunda kalsaydınız? Benim eşim 34 yaşında baba oldu ama o yaşına kadar hiç sorun etmedi, Allah ne zaman nasip ederse o zaman olacak derdi.
Elhamdulillah her halimize ..
Lütfen sizde olumsuz düşünceleri atın aklınızdan.

Çok kafaya takıp stres yapınca da hormonlar etkilenir başka şeylerle meşgul olmaya çalış
Olacak inşaallah en doğru zamanda verecek
Üzülme

Kardeşim daha çok gençsiniz bu kadar umutsuz olmayın
7 yıl 10 yıl bekleyenler var
Siz genceciksiniz Allah Ol deyince olacak
Ben 30 yaşımda hamile kaldım 31'imde doğurdum ben napayım?
Bende çok zor zamanlar geçirdim...
Şimdi 2.çocuk için bekliyorum
7 ay önce kürtaj oldum Rabbim sağlıkla nasip etsin herşeyden önce sağlık gelir
Sağlıklı değilse eğer hamile kalmanın da anlamı yok. Senin yaşın daha 24
Eğer ben o yaşta olsaydım takmazdım böyle çünkü kaybedecek yaşta değilsin
Herzaman şükredicez sabredicez
Rabbimiz bizim için en doğru zamanı bilir
Şükürki sağlığınız yerinde, ya bir hastalığınız olsaydı veya ameliyat olmak zorunda kalsaydınız? Benim eşim 34 yaşında baba oldu ama o yaşına kadar hiç sorun etmedi, Allah ne zaman nasip ederse o zaman olacak derdi.
Elhamdulillah her halimize ..
Lütfen sizde olumsuz düşünceleri atın aklınızdan.
Tesekkur ederim yazidiguniz icin biliyorum daha cok zamanımız var ama iste oluyor arada oyle bazen patliyor insan neden olmuyor diye. Biraz yaşayım dertleselim buna umut olsunlar dedim də kinayan cok oldu Ben moral olsun dedim aksi oldu

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X