Anne olamiyorum 😔

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Tüp bebek ya da aşılamada ne katıyorlarmış, baharat mı? Valla bizim ilk kız tüp bebek. 2 sene deyip olmayınca, tüp bebek istemiştik. Dışarıdan bakınca hiç anlaşılmıyor, bildiğiniz çocuk yani. Artık ne kattılarsa iyi karıştırmışlar sanırım. :confused: Eşinizin durumu cahillik. Önce bunu atması lazım üzerinden. Bu kafayla hasta olunca da doktora gitmemesi lazım. İyi olacağı varsa, kendiliğinden de olur çünkü. Neyse...Umarım tedaviye gerek kalmadan hamile kalırsınız ama olmuyorsa da umarım en azından eşinizin kafa değişir.

Böyle geri kafalı bir adamdan çocuk fln yapmam
Adama bakarmısın içine bişey koyuyorlar öyle oluyormuş 😂
Çok ilginç adam araştırmaya bile tenezzül etmeyip hemen teşhisi koymus prof olacak adammış vay beeee
Canım sen biraz daha düşün daha yaşın çok genç Allah vermiyorsa bir sebebi vardır zamanı gelince mutlaka olur

Sebepsiz nasıl oluyor acaba mesela nasıl desem birleşmede mi bir sorun var acaba ..annemin 4 yıl çocuğu olmamış ama yaşı küçükken evlenmiş ondanda olabilir...

Aşılama ya da tüp bebek ile kesin olur aslında bi sorununuz yok madem.
Bi de clife macun denediniz mi. Ben 3 gün oldu kullanmaya başladım, kullanıcı yorumları şahaneydi

Kizlar konuyu kim diriltti bilmiyorum ama artik durumlar oyle degil esimde kaynanamda asilamaya razı geldi bu kez de doktor onermedi kendiliginden olur birkac ay daha deneyin dedi

Kizlar konuyu kim diriltti bilmiyorum ama artik durumlar oyle degil esimde kaynanamda asilamaya razı geldi bu kez de doktor onermedi kendiliginden olur birkac ay daha deneyin dedi
Kaynanaya ne laf düşüyor yo. Onu zerre kadar ilgilendiren bir konu değil. Onun izniyle bu yola giriyorsanız biraz daha düşünün bence

Bence eşinizin öncelikle bir psikiyatri uzmanına görünmesi lazım...
Tüp bebek bende olmayacak ne demek ya?

Ay neyse ekna olmuşlar.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X