Anne olamiyorum 😔

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Çok kafaya takıp stres yapınca da hormonlar etkilenir başka şeylerle meşgul olmaya çalış
Olacak inşaallah en doğru zamanda verecek
Üzülme
Tesekkur ederim benim iste boyle mesajlara ihtiyacım vardı
Dun regl oldum ve hormonlarm berbatti cok uzgundum cocugu gec olanlar anlar bu durumu

Bir de şey diyor daha kac yillik evliyiz ki tüp yaptiralim bazalarının 10 yil olmuyo
Hiç ilaç takviyesi aldınız mi vitaminler folik asitler klomen ve çatlama iğnesi kullandın mı
Bunlara da bir şey demez herhalde eşiniz

Hiç ilaç takviyesi aldınız mi vitaminler folik asitler klomen ve çatlama iğnesi kullandın mı
Bunlara da bir şey demez herhalde eşiniz
Yok hayir demez
Onları da doktor yazmadı adetin 10cu günü ovulyasyon gerceklesiyor diye ihtiyaç yokmuş bir tane bile ilac yazmiyolar
Bir kac kere doktora soylemeden E vitamini ve dyufaston ictim onunda faydası olmadi

Canım erken olması da çok iyi değil. Bir de pıhtılaşma testi yapıldı mı?
Benimde korktugum oydu hangi doktora gitsem erken olması bir sorun deyilmi diye sordum hayir dediler oliyirmus bazen boyle
Pihtilasma testinin bir adı varmı?
Umumi kan testi yaptirdim onu yok
Amh falan da baktirdim hsg cekildim

Rezervleriniz azaldığında ne yapacak kocanız umarım aklı başına erken gelir. Yanlış hatırlamıyorsam azerbaycanda donasyon yasalmiydi ondanmı tüp bebeğe karşı.

Yok hayir demez
Onları da doktor yazmadı adetin 10cu günü ovulyasyon gerceklesiyor diye ihtiyaç yokmuş bir tane bile ilac yazmiyolar
Bir kac kere doktora soylemeden E vitamini ve dyufaston ictim onunda faydası olmadi
Yani bınlar hepsi denenebilir özellikle folik asit kullan normal zamanda da her bayanın kullanması gereken bir şey e vitamini b vitamini vs vitamin ilaçlarını al ve düzgün kullan eşine de özellikle keçiboynuzu yedir pekmezi de olur

Yani bınlar hepsi denenebilir özellikle folik asit kullan normal zamanda da her bayanın kullanması gereken bir şey e vitamini b vitamini vs vitamin ilaçlarını al ve düzgün kullan eşine de özellikle keçiboynuzu yedir pekmezi de olur
Keçi buynuzu burada satilmiyor nasil elde ederim bilemiyorum
Folik asit için hangi markayi tavsiye edersiniZ?

Benimde korktugum oydu hangi doktora gitsem erken olması bir sorun deyilmi diye sordum hayir dediler oliyirmus bazen boyle
Pihtilasma testinin bir adı varmı?
Umumi kan testi yaptirdim onu yok
Amh falan da baktirdim hsg cekildim
Tam bende bilmiyorum. Sen bi öğren baktır. Genetik testler yapılıyor eşlere. Sebebi bulana kadar devam.Histereskopi çekiliyor. Hsg den farklı galiba. Onu da çektir. Dr la görüş sor bunları. Sormadan söylemiyorlar.

Dyufaston hakkinda bir malumatiniz varmı?onu kullandigim ay yumurtlamadan 8 gün sonra once pembe sonra kahverengi akintim oldu sonra biraz kan karışık bir şey 3 gün falan sürdü aşırı cok deyildi amma dyufaston bitennen 3 gün sonra regl oldum o akintilara gore korktum bi daha kullanmadim duzenimi bozdu diye

Tesekkur ederim yazidiguniz icin biliyorum daha cok zamanımız var ama iste oluyor arada oyle bazen patliyor insan neden olmuyor diye. Biraz yaşayım dertleselim buna umut olsunlar dedim də kinayan cok oldu Ben moral olsun dedim aksi oldu

Üzülme olacağına inan lütfen eşinde olmayacak demesin hâşâ Allah'a karşı gelmiş olur Allah biliyor onun zamanını
Bak sana bakara suresini hatırlatayım
"OLURKİ SİZ BİRŞEYDEN HOŞLANMAZSINIZ OYSA O HAKKINIZDA BİR HAYIRDIR. OLURKİ SİZ BİRŞEYİ SEVERSİNİZ, OYSA O HAKKINIZDA BİR ŞERDİR. ALLAH BİLİR SİZ BİLEMEZSİNİZ."
İnsanın içi bazen coşar, ben o duyguyu iyi bilirim. Ama Allah hiçbir zaman ümit kesmememizi emrediyor. 90 yaşındaki Peygamberine vermişken, Hz.İsa'yı babasız yaratmışken size niye vermesin?
Meryem suresini okumanı tavsiye ederim
Bide hergün çokça şu âyeti oku
Bismillahirrahmanirrahim
"Rabbi heblii minessâlihiiin."
Hz.İbrahim peygamberin duasıydı bu
Allah bu dua hürmetine ona Hz.İsmail'i yolladı
bide sadaka vermenizi tavsiye ederim
Kim bir mazlumu sevindirirse Allah'da onu sevindirir. 3 kişinin duası reddolunmazmış
1-Mazlumun duası
2- Ana baba duası
3- Misafirin duası
Sağlıcakla kalın...

Tam bende bilmiyorum. Sen bi öğren baktır. Genetik testler yapılıyor eşlere. Sebebi bulana kadar devam.Histereskopi çekiliyor. Hsg den farklı galiba. Onu da çektir. Dr la görüş sor bunları. Sormadan söylemiyorlar.
1 hafta sonra randevum var zaten ek destek ilaclari catlatma ignesi falan istediyimi soyliycem bakalim

Üzülme olacağına inan lütfen eşinde olmayacak demesin hâşâ Allah'a karşı gelmiş olur Allah biliyor onun zamanını
Bak sana bakara suresini hatırlatayım
"OLURKİ SİZ BİRŞEYDEN HOŞLANMAZSINIZ OYSA O HAKKINIZDA BİR HAYIRDIR. OLURKİ SİZ BİRŞEYİ SEVERSİNİZ, OYSA O HAKKINIZDA BİR ŞERDİR. ALLAH BİLİR SİZ BİLEMEZSİNİZ."
İnsanın içi bazen coşar, ben o duyguyu iyi bilirim. Ama Allah hiçbir zaman ümit kesmememizi emrediyor. 90 yaşındaki Peygamberine vermişken, Hz.İsa'yı babasız yaratmışken size niye vermesin?
Meryem suresini okumanı tavsiye ederim
Bide hergün çokça şu âyeti oku
Bismillahirrahmanirrahim
"Rabbi heblii minessâlihiiin."
Hz.İbrahim peygamberin duasıydı bu
Allah bu dua hürmetine ona Hz.İsmail'i yolladı
bide sadaka vermenizi tavsiye ederim
Kim bir mazlumu sevindirirse Allah'da onu sevindirir. 3 kişinin duası reddolunmazmış
1-Mazlumun duası
2- Ana baba duası
3- Misafirin duası
Sağlıcakla kalın...
Cok tesekkur ederim yapicam dediklerinizi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X