- 6 Ekim 2014
- 850
- 744
- 123
- Konu Sahibi Musedatafa
-
Aynen öyle. Sonra şöyle sorunum var böyle sorunum var babamin evine döndüm bir de çocukla diye konu açarlar. 1 yıllık evliyim iyi ki de çocuk yapmamisim çünkü evliligim ii gitmiyor üstelik 29 yasındayim ve meslek sahibiyim bende bu cesaret yok vallaDimi ya, sonra neler okuyoruz burda. Demek ki bazıları bile bile lades diyor.
Aynen öyle. Sonra şöyle sorunum var böyle sorunum var babamin evine döndüm bir de çocukla diye konu açarlar. 1 yıllık evliyim iyi ki de çocuk yapmamisim çünkü evliligim ii gitmiyor üstelik 29 yasındayim ve meslek sahibiyim bende bu cesaret yok valla
Ben o testi hiç denemedim ama denerimBiraz daha denemelisiniz bence. Eczaneden ovulasyon testi alın. Ona göre ayarlayın birlikteliklerinizi. Biraz da öyle denedikten sonra doktora gidersiniz. Dört ay bana göre çok erken ama madem siz öyle uygun görüyorsunuz dediğimi deneyin.
1 nasıl düşünürseniz düşünü ve gercekten bunlar yalan değil ispat edebilirim yeni test yaptım sadece destek için geldimProfilde 18 yazıyor ..İlk konu..4 aylık evli ..Koca çalışmıyor..Dil de pabuç saçmalamayın falan ben hep bu kafalardan istiyorum yaaaa olur mu ki
Ben o testi hiç denemedim ama denerim
Nerenden tutsak elimizde kalıyorsun, neyine destek olalım?1 nasıl düşünürseniz düşünü ve gercekten bunlar yalan değil ispat edebilirim yeni test yaptım sadece destek için geldim
Evet bir de o var bir süre gezin eğlenin birbirinizi taniyin ne güzel ondan sonra çocuk zaten olur ALlah kısmet ederse inşallah. Böyle insanlar çocuklarini değil kendilerini düşünüyor. Çocuk yapayim anne olayim o duyguyu yaşayayim tek dertleri. Senin benim gibiler de daha doğmamış çocuğumuzu düşünüyoruz, aman sorunlarimiz halledelim maddi olarak rahat edelimki cocugumuzu da rahat ettirelim diye her yönden.Adam zaten işsiz, muhtemelen kv ve kp bakıyordur konu sahibiyle kocasına, bir de çocuk olacak bu düzensizliğin içine. Hayret ya, bende cesaret edemiyorum ya, kaç yıldır tanıyorum nişanlımı, o evlenince hemen olsun istiyor ama ben beklicem 2 sene. Eşimle doya doya gezmek, eğlenmek, mesleğimde kendimi geliştirmek istiyorum önce. 19 yaşında anne mi olunur ya, hayret bir şey.
Bekarken öyle oluyor İnan bana sonra işler degşiyor bn bitane istiyorum sağlıklı hayırlıAdam zaten işsiz, muhtemelen kv ve kp bakıyordur konu sahibiyle kocasına, bir de çocuk olacak bu düzensizliğin içine. Hayret ya, bende cesaret edemiyorum ya, kaç yıldır tanıyorum nişanlımı, o evlenince hemen olsun istiyor ama ben beklicem 2 sene. Eşimle doya doya gezmek, eğlenmek, mesleğimde kendimi geliştirmek istiyorum önce. 19 yaşında anne mi olunur ya, hayret bir şey.
Tatlim ben evliyim ve evli biri olarak sana bunu söylüyorum sakın yapma bekle yazik günah o çocuğaBekarken öyle oluyor İnan bana sonra işler degşiyor bn bitane istiyorum sağlıklı hayırlı
Bekarken öyle oluyor İnan bana sonra işler degşiyor bn bitane istiyorum sağlıklı hayırlı
Benim tek sorunum cocuk maddi manevi destek cok her iki ailemede torun sevgisi yaşatmak istiyorum ben cok istiyorum anne olmayı 4 ay kısa bizamn biliyorum ama bana cok uzun geliyor
Abla Allah aşkına bana böyle deme sen haklısın ama B'nde istiyorum işteTatlim ben evliyim ve evli biri olarak sana bunu söylüyorum sakın yapma bekle yazik günah o çocuğa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?