Anne olamıyorum. :((

Dimi ya, sonra neler okuyoruz burda. Demek ki bazıları bile bile lades diyor.
Aynen öyle. Sonra şöyle sorunum var böyle sorunum var babamin evine döndüm bir de çocukla diye konu açarlar. 1 yıllık evliyim iyi ki de çocuk yapmamisim çünkü evliligim ii gitmiyor üstelik 29 yasındayim ve meslek sahibiyim bende bu cesaret yok valla

insallah tez zamanda olur bence daha cok yenisiniz kafana takma zamanla olur uzulme

Şunu yazan 25ten büyük olsa şaşardım. Allah akıl fikir versin. 19 yaşında evlenmişsiniz, evlilik oturmadan çocuk olmuyor diye ağlıyorsunuz. Üstelik eşin çalışmıyor. Bu kadar toy bir insandan da ancak bu beklenirdi. Bilinçsiz aileler, bilinçsiz ebeveynler olacaksınız. Yazık ...

Adam zaten işsiz, muhtemelen kv ve kp bakıyordur konu sahibiyle kocasına, bir de çocuk olacak bu düzensizliğin içine. Hayret ya, bende cesaret edemiyorum ya, kaç yıldır tanıyorum nişanlımı, o evlenince hemen olsun istiyor ama ben beklicem 2 sene. Eşimle doya doya gezmek, eğlenmek, mesleğimde kendimi geliştirmek istiyorum önce. 19 yaşında anne mi olunur ya, hayret bir şey.

Ben o testi hiç denemedim ama denerim

Profilde 18 yazıyor ..İlk konu..4 aylık evli ..Koca çalışmıyor..Dil de pabuç saçmalamayın falan ben hep bu kafalardan istiyorum yaaaa olur mu ki
1 nasıl düşünürseniz düşünü ve gercekten bunlar yalan değil ispat edebilirim yeni test yaptım sadece destek için geldim

Ben o testi hiç denemedim ama denerim

Burada sana yorum yazanlar, senden büyük ve senden daha tecrübeli. Benim seninle yaşıt kardeşim var. Üniversiteye başlayacak. Sen daha çocuksun. Kendine de işsiz kocana da güvenme. Size kim bakıyorsa onlara da güvenme.

Bekle. Kocan iş bulsun, birikim yapın, öyle hamile kal. Doğan çocuk nasibiyle, bereketiyle gelir diyenlere inanma. Çocuğun bereketini anne-baba yaratır. Öyle olsaydı, nice çocuklar üzerinde pis kıyafetlerle, çıplak ayaklarla sokaklarda gezmezdi.

Çocuksun ama aptal değilsin. Aklını başına topla. Şu düşüncelerin, seni eleştirenlere verdiğin tepkiler hep bilmemişliğinden, yaşının küçüklüğünden, cahilliğinden.

Büyüdüğünde, hayatı gördüğünde, acı tecrübelerin olduğunda bu yazdıklarımızı hatırlayıp başını taşlara vuracaksın.

Aklını başına topla.

Valla kardeşim oldukça küçüksün. Evlilik evcilik oyunu değil. Alayım kucağıma bebeğimi onu giydireyim yedireyim seveyim oyunu değil bu. Yaşın küçükmüş. Eşinin yaşı da kesin küçüktür. Kızlar daha çabuk olgun olabilirler ama eşine biraz zaman tanı bence. Bir işi gücü olsun. Sorumluluk alsın. İsterse dünya zengini olsun. Mesele sadece para değil. Düzenli bir hayat. Hakkınızda hayırlısı olsun.

TE="Sephora85, post: 37265307, member: 144822"]Şunu yazan 25ten büyük olsa şaşardım. Allah akıl fikir versin. 19 yaşında evlenmişsiniz, evlilik oturmadan çocuk olmuyor diye ağlıyorsunuz. Üstelik eşin çalışmıyor. Bu kadar toy bir insandan da ancak bu beklenirdi. Bilinçsiz aileler, bilinçsiz ebeveynler olacaksınız. Yazık ...[/QUOTE]

Ne guzel cevap vermissiniz. Konu sahibi daha kendi cocuk yasta... O yuzden saka gibi ama 4 ayda cocuk istemesi normal hemde issiz kocadan! Gercekten yazik...

Evet bir de o var bir süre gezin eğlenin birbirinizi taniyin ne güzel ondan sonra çocuk zaten olur ALlah kısmet ederse inşallah. Böyle insanlar çocuklarini değil kendilerini düşünüyor. Çocuk yapayim anne olayim o duyguyu yaşayayim tek dertleri. Senin benim gibiler de daha doğmamış çocuğumuzu düşünüyoruz, aman sorunlarimiz halledelim maddi olarak rahat edelimki cocugumuzu da rahat ettirelim diye her yönden.

aman arkadaslar daha 19 unda akli kafa basmiyoki okumak yok meslek sahibi olmak calismak gibi bir amac yok bul kocayi habire dogur sonrada cocuklarim icin yasiyorum olayi bitti hayat sadece cocuktan ibaret gerisi bos.

Bekarken öyle oluyor İnan bana sonra işler degşiyor bn bitane istiyorum sağlıklı hayırlı

Benim tek sorunum cocuk maddi manevi destek cok her iki ailemede torun sevgisi yaşatmak istiyorum ben cok istiyorum anne olmayı 4 ay kısa bizamn biliyorum ama bana cok uzun geliyor

Bekarken öyle oluyor İnan bana sonra işler degşiyor bn bitane istiyorum sağlıklı hayırlı

Bunun bekarlıkla alakası yok. Bana mı anlatıyorsun sen bunu? Bekarken şöyle böyle diye, 40 yıllık evliler gibi anlatmanda bi acayip. 4 aylık evlisin 4. 4 yıl değil.

Erken güzelim, erken. Şu an hamile kalıp doğurmak aptallık. Sen bilirsin. Çocuksun diyorum işte, çocuksun. O kadar yazmışım, verdiğin cevaba bak.

Benim tek sorunum cocuk maddi manevi destek cok her iki ailemede torun sevgisi yaşatmak istiyorum ben cok istiyorum anne olmayı 4 ay kısa bizamn biliyorum ama bana cok uzun geliyor

İyi de kocana nasıl güveniyorsun? İşsiz adama nasıl güveniyorsun? Eve para getirmeyen, senin geçimini sağlamayan, hala annesinin babasının eline bakan, seni ailene mahcup eden adama nasıl güveniyorsun anlamadım ben. :S

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…