Anne olamıyorum. :((

Höm

Inanın bana düşünüyorum ama bu sorun devam ederse gitcem artı bu adet 2 gün geldi bu nedemek (
Aslında arkadaşların dediği doğru henüz 4 ay çok erken ama 2 gün adette çok az değil mi hormonal sorunlarınız olabilir mi acaba,2 gün adet daha önceden de varmıydı yoksa 4 aydır mı oldu.

Buradaki insanlar size ancak psikolojik destek verebilir başka nasıl yardım etsin. Hemen öyle "Saçmalamayın" diye yazmak ne kadar çirkin.

Korunmasız 1 yıl boyunca çocuğunuz olmazsa ancak o zaman doktorlar tedaviye başlıyor. Sabredin, dua edin, denemeye devam edin. Şu aşamada yapacak başka bir şey yok.

Höm derken?

Canım bide 19 yaşındasın ya, benden kaç yaş küçüksün. Ne cesaret bu, 4 aylık evlisin. Bi dur, eşini tanı, ailesini tanı, evliliğini oturt. Evinde düzenini kur, kocanla iletişimini kur, ondan sonra düşün çocuğu. Valla hayret kusura bakma, deli cesareti var sende.

yok yok sen saka olmalisin anne olamiyorum diye baslik atmissin gorende yumurtaligin alinmis veya esinde hic sperm yok kaldiki onun bile caresi var tese ameliyatiyla. daha 4 ay olmus sen bu stresle cok beklersin cnm kesin cevre baskisi veya kv elalem zirvalari ah ah ben alti yillik evliyim neler cektim daha yeni ucaylik hamileyim nazar: demek benim yerimde olsan coktan oynatirdin! bu ne acele dra git madem cok istitorsan drdan da bi firca yersin ya neyse allah gonlune gore versin hamile kalmak oyle kolay degil malesef allah tez vakitte versin bebisini

Biz eşimle 2 senedir tanışıyoruz ailesini tanıyorum herşey yolunda ama eşim çalışmıyor tek sorun o ama maddi durumuz cok iyi tek derdimiz cocuk

Adet düzensizliğim söyle var günü güne oldugum düzen bozuldu 15 ten 11 7 ,5 böyle düşükler yaşıyorum olurmuştum sence
Zaten her ay 15 de adet olması zor olur,4-5 gün öne atabilir yada 6 gün.

Biz eşimle 2 senedir tanışıyoruz ailesini tanıyorum herşey yolunda ama eşim çalışmıyor tek sorun o ama maddi durumuz cok iyi tek derdimiz cocuk

Canım bende nişanlımı 7 yıldır tanıyorum, yakında evlencem, işimiz, gücümüz paramız pulumuz iyi ama 2 sene çocuk düşünmüyorum, sendeki deli cesareti.

Bide kocan çalışmıyor ve sen çocuk yapacaksın, öyle mi?

Hazıra dağ dayanmaz. Kime güvenip doğuracaksın? Önemli olan çoook para değil, ekmeğini taştan çıkaran bir baba lazım o doğurmak istediğin çocuğa. Bak benden 5 yaş küçüksün, çok küçüksün. Bu yaşta senden anne olmaz. En azından 2 sene bekle, kocan iş bulsun, her şey rayına otursun öyle hamile kalırsın.

tamam iste bebek yer yapiyor derler bendede aynisi olmustu iki ay sonra hamile kalmistim sabret cnm bebisin geliyor ama stres katiyyen engelliyor benden soylemesi

Bn kimseye saygısızlık yapmak istemiyorum sağl Allah razı olsun inşllh olur bn destek almak için geldim buraya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…