- 8 Ekim 2014
- 84
- 3
- 11
- 29
- Konu Sahibi Musedatafa
-
Daha yeni evlisiniz.
Nasıl bir evliliğiniz olacağı bile belli değil. Önce eşinizle bol bol zaman geçirin, onu ve ailesini iyi tanıyın. Kendinizi çocuk gelişimi üzerinde yetiştirin. Bol bol kitaplar okuyun, maddi birikim yapın. Durumumuz iyi demeyin, iyiyse de birikim yapın. Eşinizle doya doya gezin, seyahat edin, yeni yerler görün.
Daha çok erken. Siz çok istesenizde erken, evliliğimden eminim desenizde erken.
Ayrıca içinizin rahat etmesi için doktora da gidin. En doğru cevabı o verir size sağlığınız hakkında.[/Q. Hmm peki sağlın
19 yaşındayım doğru diyorsunuzYaşınız kaç, doktora gittiniz mi? Birde 4 ay çok erken çoğu doktor bile 1 yıldan önce bakmıyor. Burda yıllardır anne olamanyalr var. Dert etmek için çok erken
Aslında arkadaşların dediği doğru henüz 4 ay çok erken ama 2 gün adette çok az değil mi hormonal sorunlarınız olabilir mi acaba,2 gün adet daha önceden de varmıydı yoksa 4 aydır mı oldu.Inanın bana düşünüyorum ama bu sorun devam ederse gitcem artı bu adet 2 gün geldi bu nedemek(
Adet düzensizliğim söyle var günü güne oldugum düzen bozuldu 15 ten 11 7 ,5 böyle düşükler yaşıyorum olurmuştum senceadet duzensizligin basladiysa yakin zamanda hamile kalirsin uzme kendini
Biz eşimle 2 senedir tanışıyoruz ailesini tanıyorum herşey yolunda ama eşim çalışmıyor tek sorun o ama maddi durumuz cok iyi tek derdimiz cocukHöm derken?
Canım bide 19 yaşındasın ya, benden kaç yaş küçüksün. Ne cesaret bu, 4 aylık evlisin. Bi dur, eşini tanı, ailesini tanı, evliliğini oturt. Evinde düzenini kur, kocanla iletişimini kur, ondan sonra düşün çocuğu. Valla hayret kusura bakma, deli cesareti var sende.
29 yasindayim 1 yillik evliyim hala kendimi hazir hissetmiyorum zaten evliligim sorunlu iyi ki de çocuk yapmamışım diyorum şimdi. 19 yaş çok erken hem biraz evliliğin otursun daha 4 aylık evlisin19 yaşındayım doğru diyorsunuz
Zaten her ay 15 de adet olması zor olur,4-5 gün öne atabilir yada 6 gün.Adet düzensizliğim söyle var günü güne oldugum düzen bozuldu 15 ten 11 7 ,5 böyle düşükler yaşıyorum olurmuştum sence
Biz eşimle 2 senedir tanışıyoruz ailesini tanıyorum herşey yolunda ama eşim çalışmıyor tek sorun o ama maddi durumuz cok iyi tek derdimiz cocuk
Eşin çalışmıyor ve çocuk mu yapacaksınBiz eşimle 2 senedir tanışıyoruz ailesini tanıyorum herşey yolunda ama eşim çalışmıyor tek sorun o ama maddi durumuz cok iyi tek derdimiz cocuk
Eşin çalışmıyor ve çocuk mu yapacaksın
aynen benimde oyle oldu.gunu gunune olmadim erken olmaya basladim.umarim kisa zamanda hamile kalirsin.zaten 4 ay kisa bi sure telaslanmaAdet düzensizliğim söyle var günü güne oldugum düzen bozuldu 15 ten 11 7 ,5 böyle düşükler yaşıyorum olurmuştum sence
Bn kimseye saygısızlık yapmak istemiyorum sağl Allah razı olsun inşllh olur bn destek almak için geldim burayayok yok sen saka olmalisin anne olamiyorum diye baslik atmissin gorende yumurtaligin alinmis veya esinde hic sperm yok kaldiki onun bile caresi var tese ameliyatiyla. daha 4 ay olmus sen bu stresle cok beklersin cnm kesin cevre baskisi veya kv elalem zirvalari ah ah ben alti yillik evliyim neler cektim daha yeni ucaylik hamileyim nazar: demek benim yerimde olsan coktan oynatirdin! bu ne acele dra git madem cok istitorsan drdan da bi firca yersin ya neyse allah gonlune gore versin hamile kalmak oyle kolay degil malesef allah tez vakitte versin bebisini
Sagl inşallah oluraynen benimde oyle oldu.gunu gunune olmadim erken olmaya basladim.umarim kisa zamanda hamile kalirsin.zaten 4 ay kisa bi sure telaslanma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?