Anne olanlar bi yardim etseniz

Pelinimben

Guru
Kayıtlı Üye
24 Ağustos 2012
6.055
7.342
398
Merhaba hanimlar kismetse 3 ay sonra gebelik planim var olursa ilk çocuğum olacak .Bu surecde ne yapılır nereye gidilir insan nasil hazirlanir hiç bilmiyorum .Doktora gidilir hangi testler istenir hangi gidalar tüketilir neye dikkat edilir bilmiyorum.Vücut olarak dirençsiz halsiz bir yapim var calisiyorum işten eve çok mücadele vererek gidiyorum yollarda .Sizden bilgi paylasimi bekliyorum ben hamile kalmadan şunu yaptım vs gibi konularda beni aydinlatirsaniz sevinirim

Hamile kalmayı planlıyorsanız bir kadın doğum uzmanına görünün, hem bir kontrol eder hem de folik asit ve gereken vitamin varsa verir.

Halsizlik varsa belki kan degerinkz düşüktür, bı tahlil yaptırın en azından. Benim gebeliklerim çok zor geçti. Her ihtimale karşı buzluga bı seyler atın hazır bulunsun

Kadın doğum uzmanı gereken tetkikleri yapar zaten. Bu zamandan sonra da sağlık beslenmeye özen gösterir, spor yapmaya çalışırsanız hem hamilelikte hem de doğumda rahat edersiniz. En önemlisi beslenme düzenini oluşturmak, hem bebek hem de anne için.

Buzlugum hep doludur biraz cekiniyorum gebelikten önce devlete gitmeyi düşünüyorum hamile kaldıktan sonra iyi özel bir hastane bulup devam edicem
Bir arkadasim hamile kalmadan önce gitmişti kadin doğuma ne gerekiyor demiş gebelik planim var diye sormuş doktor da eee bana ne demiş biraz cekiniyorum o yuzden
Halsizlik varsa belki kan degerinkz düşüktür, bı tahlil yaptırın en azından. Benim gebeliklerim çok zor geçti. Her ihtimale karşı buzluga bı seyler atın hazır bulunsun

Canım kendine bilindik iyi bir doktor bul tanıdıklarının gittiği felan varsa.
Yumurtalıklarına felan bakıyorlar hsg çekimi istiyorlar bir kaç tane kan testi istiyorlar...

Vitamin ilacı başlıyorsun herhangi bi hastalığın çıkars aonun için ilaç felan verip , hiç bir sorunun yoksa yardımcı ilaçlarda bulunuyorlar..

Bende 11 aydan beri doktora gidiyorum bebiş için

Merhaba hanimlar kismetse 3 ay sonra gebelik planim var olursa ilk çocuğum olacak .Bu surecde ne yapılır nereye gidilir insan nasil hazirlanir hiç bilmiyorum .Doktora gidilir hangi testler istenir hangi gidalar tüketilir neye dikkat edilir bilmiyorum.Vücut olarak dirençsiz halsiz bir yapim var calisiyorum işten eve çok mücadele vererek gidiyorum yollarda .Sizden bilgi paylasimi bekliyorum ben hamile kalmadan şunu yaptım vs gibi konularda beni aydinlatirsaniz sevinirim

Kendinizi çok iyi bir doktora emanet edin.
Gerçekten çok iyi seçin ama.. sonrasında birşey yapmanıza gerek yok..
İstanbul'da yaşıyorsanız ve özel sigortanız varsa Memorial Şişli Banu Göker Özdemir derim başka bişey demem..

Back
X