Hiç bir şekilde yardım edecek kimseniz yokmu etrafınızda? Bide madem uzaklarda çalışıyo sizde o uzaklara taşının ayrı durmayın
bebek rızkıyla gelir derler.
Arkadaşımın hesabından yazıyorum sizlere. 89 doğumluyum 27 yaşındayım evliyim (3 yıldır) Eşim seyahatli bir işte çalışıyor, biraz birikimimiz var araba almak için, ama bu aralar ikimizede bebek sevdası geldi. evimiz kira, bebek rızkıyla gelir derler... Eşimin işi dolasıyla bebek büyürken zorlanırmıyım bilmiyorum. Fikirlerinizi yaşantınızı deneyimlerinizi paylaşırsanız benim açımdan iyi olacak :) tesekkürler
Aman yap gitsin, zorlansan zorlansan 3 sene hadi bilemedin 4 sora zaten okuldur şudur budur.
Hem zorlanırsın aman maddiyat çok önemli desek kocanın Sabancı olmasını yada Mısırdaki dedenizden miras kalmasını bekleyecek değilsindir.
Yapın çocuğu yapın
Peki departmanı değiştirme ihtimali yokmu? Sen zorlanırsın ayrı ama o çocukla paylaşımı olmazsa çocuk içinde eşin içinde aradaki bağ açısından kçtü bi durum olur.Gidiyor 5 gün kalıyor gidiyor tekrar evimize geliyor evde kalma süresi ve gittigi yerde calışma süresi belli olmuyor başka yere 10 gün kalıyor değişiyor sabit değil ki
Bana sorarsan bebek evet masraflı ama bebek olunca araba daha bi ihtiyaç oluyoHayır kenarda ev araba ve herhangi bir birikim olmadan ve eşten uzak bebek büyümesi bizim için zor olur mu diye sormustum :)
kırmamaya çalışıcam ama bu lafa güvenip de çocuk yapmak ne kadar mantıklı allah aşkına. bikaç gün önce bi konu vard. kadının kocası boş cüzdanını gösteriyodu, ekmek alacak paraları yoktu ve evde küçük bebekleri de vardı. rızık nerede burda? bebek yok benden bu kadar deyip getirmemiş mi rızık merak ediyorum.
Hayır kenarda ev araba ve herhangi bir birikim olmadan ve eşten uzak bebek büyümesi bizim için zor olur mu diye sormustum :)
Eşimin işide sizin ki gibi 1 ayda 10 gun rahat evde olmuyor ,
ben alıstım bu duruma keyfıme bakıyorum o yokken ancak sorumluluk paylasımı adınada bısey olmuyor cok yoruluyorum
bu sene oglan okula basladı okumayı ogretene kadar delı cıkacaktım halbukı evde olsaydı baska turlu olurdu
ve ben bebek rızkıyla gelır kısmına ınanamıyorum ıllakı Allah kolaylıgını verır ama sız kendınıze bakamıyorsanız cocuk yapmayın bu sekılde yapan arkadaslarımız oldu cocukları baska sehıre annane yanına gondermek zorunda kaldılar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?