herkese hayirli kandillerrrr......ve sevgililer gununuz kutlu olsun...artik benden gecti sevgililer gunu...sizler bisey yapicakmisiniz ???
hoşgeldin fatoşcum gözlerimiz yollarda kaldı nerdfesin yahu.:82:kız seninde hiç misafir eksik olmuyor zor olmuyormu kızlarla.ehh geçmişolsun atlatmışınız darısı 1 yaş aş-ısına artık.geçen bizimde 1 yaş kontrollerimiz vardı dediğin gibi sağlık ocanı yıktılar ağlamaktan balonlar verdi doktor umrunda deil zorla muane oldular valla.
evet cnm en büyük sevgililerimiz evletlerımız benimde var iki tane kuzu sevgilimcnm sende msn varmı sende versen
maşallah cnm kiloları boylarıda iyi bizimkiler 1 yaşındalar ama kıyafetleriyle 8.950 boyları uzun olcak dedi kilolarıda zayıf ama genele bakarsan iyi dedi.amannn sağlıkları iyi olsunda gerisi boş.doğru insanın kendi ailesi başka oluyor cnm.sen aslen nerelisin cnm?bende zorla şimdi yedirdim meyvelerini dişten iştah yok
fatoşcum hoşgeldin canım..
maşallah cansuve cemreye
ay benimkiler ne çelimsiz naz 7 beren 8 kilo tabi beren diş çıkarırken yemedi bu ay vermediyse iyi.. ne yedirsem napsam bilmiyom valla
beril canım seninkilerde yine iyi kiloları boyları kaç seninkilerin, gerçi boy sonuçta genetiğe dönüyor..
alaina canım senin başını çok ağrıttımvakit ayırdığın için teşekkürler :103:
kız maşallah ne kadr tatlı bişey bu allah bağışlasın cnm.fatoşcum ekledim ben seni msn ye açınca onylarsın cnm,
eloisa cnm senide msnye ekledim sende onaylarsın öptüm ikinizide
bebeğin gerçekten çok tatlı maşallah Allah bağışlasın ,
valla olabilir çok şeker çünkübi araştır neden olmasın cnm msneyi ekledinmi ben ekledim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?