anne olanlar ve anne olmaya calisanlar ...

herkese hayirli kandillerrrr......ve sevgililer gununuz kutlu olsun...artik benden gecti sevgililer gunu...sizler bisey yapicakmisiniz ???

saol cnm sanada hayırlı kandiller seninde sevgililer günün kutlu olsun gerçin daha önce kutlamıştım ama tekrar ktlyim.niye cnm senden geçti artık daha gençşin gerçin bizdende geçti.napalım cnm 2çocukla evdeyiz.bide burda gidicek hiç bir yer yok kış ya.sen bişey yapmıycnmı

merhaba kızlar

dün yine misafirlerim vardı gelemedim

bugün kızlar 6. ay aşısını oldu. biz düzeltilmişe göre aşı oluyoruzda.

aman bi ağladılar bi ağladılar sağlık ocağını ayağa kaldırdı cazgır kızlarım :)

sevgililer gününden bahsetmişsiniz.

benim iki tane kızım var onlar sevgilim benim..

başka sevgili aramaya gerek var mı :))))))

hoşgeldin fatoşcum gözlerimiz yollarda kaldı nerdfesin yahu.:82:kız seninde hiç misafir eksik olmuyor zor olmuyormu kızlarla.ehh geçmişolsun atlatmışınız darısı 1 yaş aş-ısına artık.geçen bizimde 1 yaş kontrollerimiz vardı dediğin gibi sağlık ocanı yıktılar ağlamaktan balonlar verdi doktor umrunda deil zorla muane oldular valla.
evet cnm en büyük sevgililerimiz evletlerımız benimde var iki tane kuzu sevgilim cnm sende msn varmı sende versen

hoşbuldum canım :)

valla gelen eşimin ailesiyse zor oluyo. çünkü herşeyi benden bekliyorlar..

ama gelenler kendi ailemdense zor olmuyo. herşeyi onlar yapıyo... dün gelenlerde annem babam kardeşlerim bide kardeşimin nişanlısıydı..

msn özelden yazdım canım..

benim kuzuları kıyafetleriyle tartıldı.

cemre 9400

cansu 8600 geldi boylarıda 67 cm..

çok iyi maşallah dedi dr da hemşirede...

maşallah cnm kiloları boylarıda iyi bizimkiler 1 yaşındalar ama kıyafetleriyle 8.950 boyları uzun olcak dedi kilolarıda zayıf ama genele bakarsan iyi dedi.amannn sağlıkları iyi olsunda gerisi boş.doğru insanın kendi ailesi başka oluyor cnm.sen aslen nerelisin cnm?bende zorla şimdi yedirdim meyvelerini dişten iştah yok

ben konyalıyım canım. konyada oturuyorum. önceden çalışıyordum..8 sene kadar üniversitede sözleşmeli memurdum ama doğum iznim bitince istifa ettim ben..

benimkilerde meyve yemedi. biberon maması yaptım..

fatoşcum hoşgeldin canım..

maşallah cansu ve cemreye

ay benimkiler ne çelimsiz naz 7 beren 8 kilo tabi beren diş çıkarırken yemedi bu ay vermediyse iyi.. ne yedirsem napsam bilmiyom valla

beril canım seninkilerde yine iyi kiloları boyları kaç seninkilerin, gerçi boy sonuçta genetiğe dönüyor..

alaina canım senin başını çok ağrıttım vakit ayırdığın için teşekkürler :103:

hoşbuldum canım.
saol..

canım sen elinden geleni yapıyorsun ama bebeklerin yemiyo yani benimkilerde öyle olabilirdi.. o yüzden kendini suçlu hissetme ne olursun..
sağlıklı olsunlar yeterki. bizim cemre biraz tontiş ama cansu çook hareketli ve eti sıkı kg lu durmuyo..

kahvaltılarına ben koska nın tahininden katıyorum..(katkısızmış) çok faydalı diye duydum.. sizde bi deneyin isterseniz.. pekmezde katıyorum..

bu arada o kg lar kıyafetle olan kg ları. hemşire üşeniyo çıkarttırmıyo..

bakın teyzeleri cemremin güzel bi pozunu yakaladım

Son düzenleme:
hani nerde fatoşcum pozu yok yaaynen cnm kıyafetlerini çıkarmadan çekiyolar kiloyu.
eloisa cnm kiloları iyide bizim 13 aylık ama.boy 80 cnm.seninkiler.

kız maşallah ne kadr tatlı bişey buallah bağışlasın cnm.fatoşcum ekledim ben seni msn ye açınca onylarsın cnm,
eloisa cnm senide msnye ekledim sende onaylarsın öptüm ikinizide

kız maşallah ne kadr tatlı bişey buallah bağışlasın cnm.fatoşcum ekledim ben seni msn ye açınca onylarsın cnm,
eloisa cnm senide msnye ekledim sende onaylarsın öptüm ikinizide

saol canım benim :)

birisi dediki ajansa kaydettir reklamlarda oynasın :)))))

konyada ajans varmı onuda bilmiyorum.

valla olabilir çok şeker çünkübi araştır neden olmasın cnm msneyi ekledinmi ben ekledim.

valla olabilir çok şeker çünkübi araştır neden olmasın cnm msneyi ekledinmi ben ekledim.

canım senin adresi ben almadım ama sen ekle ben kabul ederim. daha gelmedi..

benimkiler bugün öğleden sonra uyudu biraz. aşı uyku yapıyo demekki.. hergün aşı olsak diyesim geldi birden :))))

amanınnn nazarım değdiiiiiiii ikiside uyandı cırlıyor :))ben kaçar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…