anne olanlar ve anne olmaya calisanlar ...

neyi cnm elyaf yorganımı?evet bende yumuşak oyuncaklarını çamaşır makinasında yıkıyorum.serleride normalyıkıyorum .amannn gene taşlara sürüyolar kirleniyor.nekadar yıkanacak bilmem g.valla gerçekten yaz gelsinyaa eve tıkanıp kaldık sinir oluyorum artık bende kızmı seninkiler fatoşcum.

alaina geçmişolsun heryerde salgın var valla bende serum yedim iğne yedim daha halen daha tam toparlayamadım

9 aylık olacağız aza kaldı canım.. aslında gaz falan kalmamıştı ama bi ara ama şimdi berenin kabızlığı var yeme problemi yüzünden gazda ondan sanırım

senin bebişler kızmı erkekmi yoksa 1 kız 1 erkek mi?

bizim doktorumuz oksurukde ventolin ve pulmicort nebules veriyor..makineyle veriyoruz..o kadar iseyariyorki en fazla 1 hafta icinde geciriyor.normalde oksuruk 1 aydan once gecmiyor malesef..

valla 15 gün olacak pazar günü heralde bir ayda atlatıcaz ne zormuş

bende yıkamıyorum ama hep aklımda yıkamak makina sürekli çalıştığından sıra gelmiyor ki canım bol su iç ya neden zehirlenmişsin bugün hep aklımdaydın bir vakit bulup arayamadım seni kızlar sürekli ağlıyor daraldım valla evet kusarak balgamı çıkıyormuş ama yıpranıyo çocuk insan kıyamıyor kıyamam ben güzel gözlüme bi iyileşselerdi..

fatoş canım hakketen bu temizlik işi deli ediyor ev kirli dursa hiç rahat edemiyosun temizlesen sürekli temizlemek lazım valla zor oluyo ya yemek mi yapalım çocuk mu bakalım ev mi temizleyelim ha bi deo davetsiz misafirler olunca iyice sinirlerim geriliyo
bugün görümcem pat diye geldi insan bir arar ben hastayım beren hasta hiç durmuyorlar ev dandini gelir gelmez sormadan mutfağa girdi bişeyler hazırladı sözde iyilik yapıyoya bi insan çekinir valla benden iyi biliyo tencerenin tabağın yerini.. beni huzursuz etti gitti birde laf sokması hiç bitmiyor bıktım kendi torunuyla kıyaslamasını ne çokbilmiş insan var ya püffffff..

bencede yaz gelsin artık en azından bu kadar hasta olmayız inş..

beril canım sen hangi şehirdesin?

eloisa cnm ben datçadayım sen nerdesin?benimkiler 2side erkek seninkiler?tarhana yedirme bi ara istersen oda gaz yapar

ayy canım ya çok geçmiş olsun hem sana hem kuzuna.. rabbim acil şifalar versin.

yorgunluktan vücut düşüyor tabi..

inşallah çabucak toparlarsınız.

valla canım kimisi yıkanmasın bağışıklık kazansın diyo.. ama geçen milupanın sitesindede okudum oyuncakları sık yıkayın diye yazıyodu....

evt canım iki tane cadı kızım var :))

ne tesadüf canım benim görümcemde geldi.. valla kusra bakma bizim evin halleri dedim.. senin evin yine iyi dedi benimkini görsen dedi..

valla kınayan kınasın be napim.. babamın adı hıdır elimden gelen budur iki çocuğa tek başıma bakıyorum. destek yok. kocadan bile yokkkkkk
ev temizle, yemek yap, çamaşır at as topla,misafir ağırla.........

çocukların ek gıdalarını hazırlarken zaten benim mtfak tezgahı alıyo başını gidiyo.. sizdede öylemi yoksa ben çokmu pasaklıyım....

bizden bu kadar napalım kınayan kınasın..

benim evde yardimcim var..pazar gunleri onlar olmayinca ben bir gunde her tarafi acaip dagitiyorum..sizi herkese anlatiyorum..nasil tek basinaza bakiyorsunuz...hepinize dua ediyorum..MASALLLAHH HEPINIZE..ALLAH HEPIMIZE GUC VERSIN....

evet olabilir cnm alaina senin kaç aylıklar kızmı erkek mi? fotoşcum herşeye bu kadar titiz olmayın diyorlar mikrop alsınlar biraz ki bağışıklık kazansınlar diyorlar ama anneyiz sonuçta içimiz rahat etmiyor ki illaki temiz olsun ki içimiz rahat etsin.allah bağışlasın kızlarını benimkilerde erkek.naptın aldınmı kaplıycak örtü falan?bence hiç uğraşma kayıyor toplanıyor halının üstünde ben elyaf yorganları serdim gitti en güzelii.sen hangi şehirdesin cnm?aynen ek gıda hazırlarken bir yandan dağıtıyorum bir yandan topluyorum hep aynı cnm

fatoşcum nasılsın ben de seni görmiyodum buraya giriyomuşsun

iyiyim canım.. idare etmeye çalışıyorum..

15 tatil oldu ya annem gelecek inşallah.. bana yardım etmese bile sohbet etmemiz bile yetecek.. birileri gelsin istiyorum artık çok sıkıldım...

sen nasılsın canım..

canım biz rota aşısı yaptırmadık en çok rotadan korkuyorum..

bebeğim yokken derdimki dikkat etmicem hiç derdim..

şimdi tam tersi oldu.. oyuncaklarını yıkıyorum.

onlara mama çorba yaparken cam kaplarda yapıyorum. kap kacaklarını makinada yıkadıktan sonra tekrar duruluyorum deterjan kalıntısı kalır diye.. uyandıklarında terlemişlerdir diye hafif nemli olsa bile değiştiriyorum.. gel gelelim tüm bunları yapıyorum ama sinirlenince bağırıyorum tüm bunların bi anlamı kalmıyor ((((((

yok canım çıkamadımki dışarıya ya evdekilerden serecem yada eşyaf yorgan serecem senin gibi. daha tam emeklemediler ama cansu 1-2 haftaya kadar evi turlayacak gibi geliyo bana

eloisa cnm ben datçadayım sen nerdesin?benimkiler 2side erkek seninkiler?tarhana yedirme bi ara istersen oda gaz yapar

ankaradayım canım.. valla gün içinde yerlerse tek tarhana onuda kesersem açlıktan ölecekler noldu bu çocuklara anlayamıyorum kuzu gibi çocuklarım terdine döndü

yaw ben bu eşimin ailesinin çat kapı gelmesinden bıktım abisi gelir ablası gelir bi aramak bu kadar mı zor ya püfff.. valla biz evde parmak ucunda yürür olduk heryer heryerde o kadar dağılıyorki toplamaya bile vakit bulamaz oldum e akşam kızlar uyurkende biri yatak odamızda biri salonda hamak var onda uyuyo yine toplayamıyorum ikisini yürütece koyup bir ev süpürüyüm diyorum nazım sağolsun dut dalı gibi ama her yeri indiriyo herkül gibi yürütecin tekerini kırdı ya jet hızıyla gidiyor o kadar hareketliki gücüm yetmez oldu valla.. sapık yürüteçsizde kaldı otursun valla alamama bi daha bu sizin siteden almıştım tamam biraz dandikmiş ama yinede bu kadar çabuk halledeceğimizi düşünmemiştim

bende kızlara bişey hazırlarken mutfak perişan oluyor birde yemiyorlar gidip fırlatıyorum lavobaya sanki ben toplamıcam sonra iyice rezil.. püfff çok sıkıldım artık ya hastane hariç dışarı yüzü görmüyorum bazen çocuklara bağırıyorum sinirden sonrada çok üzülüyorum ama kendimi kontrol edemez oldum nolucak böyle bilmem..

ne dertliyim dimi amma yazmışım..

fatoşcum nasılsın ben de seni görmiyodum buraya giriyomuşsun

eylülüm :119:

evet ya yanlız hiç çekilmiyo akşam olsa eşim gelse diye bekliyorum sonrada ona çatıyorum

benimkilerde bişey yemiyor yedirene kadar göbeğim çatlıyor yapmadığımız şaklabanlık kalmıyor ama onlarla beraber üst baş yerler her yer yiyior .bende senin gibiyemediler mi sinir oluyorum gidip döküyorum.eloisa seninkiler ne kız mı erkek mi?bende market dışı biyere çıktığım yok sinir hastası olcam artık. fatoşcum en güzeli elyaf yorgan boşver çarşafı yüzü.hıı ben taptırdım rotavirisü 3 dozdu.ama ben gene de çok efhamlıyım yeğenlerim gelse ellerinizi yıkayın eşim işten gelince elleri yıokadın mı sürekli soruyorum bi yere gitmeden gripmiisiniz diye soruyorum biraz abartıyorum olcana varıyor ama işte içim rahat etmiyor.yerleri
ellesinler hemen ellerinisiliyoruum.sinirlenince bende öle bağırıp sonra kıyamıyorum napcaz bakalım

yaz rahatla canım.
az önce topladım heryeri bakalım kaç dk gidecek
benim eşimin annesiyle babası bu ara pazarları sabah denilecek bi sattte gelmeyi huy edindiler. gelmesin demiyom elbet gelcekler ama pazarları evimde misafir istemiyorum. pazar demek iş demek..

çamaşır topluyorum, çekmece düzenliyorum , ütü yapıyorum, kızları yıkıyorum, diş köşe temizlik yapıyorum, yemek yapıyorum pazar günü. biri geldimi aksıyo işer yapılmayıncada tüm hafta içi cinnet modunda oluyorum

eşime dedim, evleri bize yürüyerek 15 dk uzaklıkta, isteseler hafta içide gelebilirler hafta içi gelsinler dedim oda söyleyiverdi pazar gelmeyin diyo fatoş dedi yerin dibine geçtim:86: her zaman gelin ama pazar iş günüm dedim hafta içi gelseniz hem ben yalnızım ii olur dedim..

kırıldılarmı bilmem ama mecbur bıraktılar. 11 de geliyorlardı bide daha kahvaltı yapmadınızmı diye eleştiriyorlardı. gece 3 ten önce uyuyormuyum ki....... bide ikide bi kızların tırnakları uzamış diyip duruyorlar. her hafta banyodan sonra keserim oysaki ama hergün kessem gene uzun dicekler

off işte böyle.. eşimde sen dinlen ben bakarım diyo. kızları atıyo anadizine sallıyo kızları uyutuyom ayağına kendi uyuyuyo. 5 dk sonra kızlar ağlıyo... bakmış oluyo saolsun...

benim eşimde işten gelince girişte kıyafetlerini değiştirip elini yüzünü yıkar öyle alır kucağına değilse vermem:86:

gelen misafirlerde nazımız geçen biriyse söylüyoz eğer söyleyemezsek antibakteriyel sıkıyoz eline

benimkide sabahtan beri anca uyudu bi çorba yaptım beyenmedi tekrar başka yaptım döke saça biraz yedirdim şükür uyudu.eşler zaten kendileri söleyemezler hemen üstüne atarlar top sende nasıl anlatırsan anlat artık derdini sıkıntını.kayınvaliden sende kusur arıycana gelipte çocuklara bakmana yardımcı olsalar ya.kolaymı 2 çocuk bakmakk.benimde eşimin çocukların uyandığından haberi olmaz ben kaldırırsam zorla kendim nöbetteyim sabahta tam bi sersem oluyorum.oyuncak aldınızmı 2tanemi alıyosun?

Benim bebekelrim bir kiz bir erkek 1 yaslarindalar,,25 ocak dogumlular..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…