eloisa çok saol sizede geçmiş olsun allah beterinden saklasın.kaçaylık seninkiler.?gaz için rezene
?tarhanada karnı şişirir.myo-oil var karnına sürüyosun oda iyi geliyor gaza dene isresen alaina siede geçmişolsun bu havalar çok fena yatı herkesi
bizim doktorumuz oksurukde ventolin ve pulmicort nebules veriyor..makineyle veriyoruz..o kadar iseyariyorki en fazla 1 hafta icinde geciriyor.normalde oksuruk 1 aydan once gecmiyor malesef..
aa ben oyuncaklari hic yikamiyordum..bende yikayayim bari..bu arada evi mutlaka havalandirmak lazim..bugun yine hastanedeydim =.kendimi bir turlu toparliyamadim.3 gundur hastanede serum takiliyor.banamisin demedi..kanimda dusmus..nazim cok hasta..yawrum surekli kusuyor.aslinda kusmasi iyi balgam cikariyor..ama kusarken anne diye bir aglayisi var ki, icim parcalaniyor..
aa ben oyuncaklari hic yikamiyordum..bende yikayayim bari..bu arada evi mutlaka havalandirmak lazim..bugun yine hastanedeydim =.kendimi bir turlu toparliyamadim.3 gundur hastanede serum takiliyor.banamisin demedi..kanimda dusmus..nazim cok hasta..yawrum surekli kusuyor.aslinda kusmasi iyi balgam cikariyor..ama kusarken anne diye bir aglayisi var ki, icim parcalaniyor..
neyi cnm elyaf yorganımı?evet bende yumuşak oyuncaklarını çamaşır makinasında yıkıyorum.serleride normalyıkıyorum .amannn gene taşlara sürüyolar kirleniyor.nekadar yıkanacak bilmem g.valla gerçekten yaz gelsinyaa eve tıkanıp kaldık sinir oluyorum artık bende kızmı seninkiler fatoşcum.
9 aylık olacağız aza kaldı canım.. aslında gaz falan kalmamıştı ama bi ara ama şimdi berenin kabızlığı var yeme problemi yüzünden gazda ondan sanırım
senin bebişler kızmı erkekmi yoksa 1 kız 1 erkek mi?
valla 15 gün olacak pazar günü heralde bir ayda atlatıcaz ne zormuş
bende yıkamıyorum ama hep aklımda yıkamak makina sürekli çalıştığından sıra gelmiyor kicanım bol su iç ya neden zehirlenmişsin bugün hep aklımdaydın bir vakit bulup arayamadım seni kızlar sürekli ağlıyor daraldım valla evet kusarak balgamı çıkıyormuş ama yıpranıyo çocuk insan kıyamıyor kıyamam ben güzel gözlüme bi iyileşselerdi..
fatoş canım hakketen bu temizlik işi deli ediyor ev kirli dursa hiç rahat edemiyosun temizlesen sürekli temizlemek lazım valla zor oluyo ya yemek mi yapalım çocuk mu bakalım ev mi temizleyelim ha bi deo davetsiz misafirler olunca iyice sinirlerim geriliyo
bugün görümcem pat diye geldi insan bir arar ben hastayım beren hasta hiç durmuyorlar ev dandini gelir gelmez sormadan mutfağa girdi bişeyler hazırladı sözde iyilik yapıyoya bi insan çekinir valla benden iyi biliyo tencerenin tabağın yerini.. beni huzursuz etti gitti birde laf sokması hiç bitmiyor bıktım kendi torunuyla kıyaslamasını ne çokbilmiş insan var ya püffffff..
alaina geçmişolsun heryerde salgın var valla bende serum yedim iğne yedim daha halen daha tam toparlayamadım
fatoşcum nasılsın ben de seni görmiyodum buraya giriyomuşsun
evet olabilir cnm alaina senin kaç aylıklar kızmı erkek mi? fotoşcum herşeye bu kadar titiz olmayın diyorlar mikrop alsınlar biraz ki bağışıklık kazansınlar diyorlar ama anneyiz sonuçta içimiz rahat etmiyor ki illaki temiz olsun ki içimiz rahat etsin.allah bağışlasın kızlarını benimkilerde erkek.naptın aldınmı kaplıycak örtü falan?bence hiç uğraşma kayıyor toplanıyor halının üstünde ben elyaf yorganları serdim gitti en güzelii.sen hangi şehirdesin cnm?aynen ek gıda hazırlarken bir yandan dağıtıyorum bir yandan topluyorum hep aynı cnm
eloisa cnm ben datçadayım sen nerdesin?benimkiler 2side erkek seninkiler?tarhana yedirme bi ara istersen oda gaz yapar
ne tesadüf canım benim görümcemde geldi..valla kusra bakma bizim evin halleri dedim.. senin evin yine iyi dedi benimkini görsen dedi..
valla kınayan kınasın be napim.. babamın adı hıdır elimden gelen buduriki çocuğa tek başıma bakıyorum. destek yok. kocadan bile yokkkkkk
ev temizle, yemek yap, çamaşır at as topla,misafir ağırla.........
çocukların ek gıdalarını hazırlarken zaten benim mtfak tezgahı alıyo başını gidiyo.. sizdede öylemi yoksa ben çokmu pasaklıyım....
bizden bu kadar napalım kınayan kınasın..
fatoşcum nasılsın ben de seni görmiyodum buraya giriyomuşsun
iyiyim canım.. idare etmeye çalışıyorum..
15 tatil oldu ya annem gelecek inşallah.. bana yardım etmese bile sohbet etmemiz bile yetecek.. birileri gelsin istiyorum artık çok sıkıldım...
sen nasılsın canım..
ankaradayım canım.. valla gün içinde yerlerse tek tarhana onuda kesersem açlıktan ölecekler noldu bu çocuklara anlayamıyorum kuzu gibi çocuklarım terdine döndü
yaw ben bu eşimin ailesinin çat kapı gelmesinden bıktım abisi gelir ablası gelir bi aramak bu kadar mı zor ya püfff.. valla biz evde parmak ucunda yürür olduk heryer heryerde o kadar dağılıyorki toplamaya bile vakit bulamaz oldum e akşam kızlar uyurkende biri yatak odamızda biri salonda hamak var onda uyuyo yine toplayamıyorum ikisini yürütece koyup bir ev süpürüyüm diyorum nazım sağolsun dut dalı gibi ama her yeri indiriyo herkül gibiyürütecin tekerini kırdı ya jet hızıyla gidiyor o kadar hareketliki gücüm yetmez oldu valla.. sapık yürüteçsizde kaldı otursun valla alamama bi daha bu sizin siteden almıştım tamam biraz dandikmiş ama yinede bu kadar çabuk halledeceğimizi düşünmemiştim
bende kızlara bişey hazırlarken mutfak perişan oluyor birde yemiyorlar gidip fırlatıyorum lavobaya sanki ben toplamıcam sonra iyice rezil.. püfff çok sıkıldım artık ya hastane hariç dışarı yüzü görmüyorum bazen çocuklara bağırıyorum sinirden sonrada çok üzülüyorum ama kendimi kontrol edemez oldum nolucak böyle bilmem..
ne dertliyim dimi amma yazmışım..
eylülüm :119:
evet ya yanlız hiç çekilmiyo akşam olsa eşim gelse diye bekliyorum sonrada ona çatıyorum
benimkilerde bişey yemiyor yedirene kadar göbeğim çatlıyor yapmadığımız şaklabanlık kalmıyor ama onlarla beraber üst baş yerler her yer yiyior .bende senin gibiyemediler mi sinir oluyorum gidip döküyorum.eloisa seninkiler ne kız mı erkek mi?bende market dışı biyere çıktığım yok sinir hastası olcam artık. fatoşcum en güzeli elyaf yorgan boşver çarşafı yüzü.hıı ben taptırdım rotavirisü 3 dozdu.ama ben gene de çok efhamlıyım yeğenlerim gelse ellerinizi yıkayın eşim işten gelince elleri yıokadın mı sürekli soruyorum bi yere gitmeden gripmiisiniz diye soruyorum biraz abartıyorum olcana varıyor ama işte içim rahat etmiyor.yerleri
ellesinler hemen ellerinisiliyoruum.sinirlenince bende öle bağırıp sonra kıyamıyorum napcaz bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?