- Konu Sahibi inessa armand
-
bence şimdiden alıştırmalara başlayın babanesine bırakın ve kendi evinize gidin baş başa kalsınlar ve çok krize girdiği zaman ne kdr sürede sakinleşiyor bunları ölçersiniz ve gözünüz bu konularda arkada kalmaz
1 aylik bebeklerim ki o da erken dogdular.Somestr sonrasi baslamam lazim.Simdiden dusunuyorum kara kara.Bebeklerimden biri premature dogdu ve cok nazli ilerliyor.Ev kredisi var.Tek esimin ogretmen maasiyla ikiz asla buyutulmez.Napicam bilmiyorum.
Ben çalışmadığım için seni tam olarak anlamam mümkün değil. Ama 1 saatliğine bıraktığım zaman bile defalarca aramak isteğim olduğu için yaklasabilirim sanirim☺
Hiç üzülme kendini de kötü hissetme. Çocuklar değişime kolay adapte olur aslında. Zaten ön hazırlığını yapmaya başlamıştın. Uyku oyuncağı vermeyi denedin mi?
Calismak maddi manevi size cok iyi gelecek bundan emin olunkeske benim de gunde 2 saat bakacak guvenilir bir insanim olsaydi ben de baslasaydim. Sizin adiniza cok sevindim,insallah gonlunuze gore olur her sey ♥
Yaa çok teşekkür ederim umarım öyle olur benim için de :)en zoru ilk gun, aksama kadar aglamistim. ilk hafta hatta ilk ay biraz zor gelir ama sonra oyle iyi geliyor ki calismak is cikisi eve donmek istemiyorsun bazen
Canım merak etme sen. Öncelikle Emin ellerde olacak kuzun. Bak mesela benim afacanlar ben yokken o kadar güzel durup uyuyorlar ki şaşarsın. Nazlari hep anneyeEvet canım hazırlığını yapmaya çalıştık ama yine uykusu geldiğinde uyumadı bu günler boyunca, meme meme meme diye beni bekledi hep. O yüzden kara kara düşünüyorum
Uyku oyuncağını da denedik, emzik de denedik ama olmuyor. Babasıyla bile uyumak istemiyor, benden başkasıyla uyumuyor maalesef. Zamanla alışır mecbur kalınca diye düşünüyorum ama bu onu kötü etkiler mi bilemiyorum
Canım merak etme sen. Öncelikle Emin ellerde olacak kuzun. Bak mesela benim afacanlar ben yokken o kadar güzel durup uyuyorlar ki şaşarsın. Nazlari hep anneye
14 ay yazmissiniz kazik kadar olmus:))Çok teşekkür ederim öncelikle detaylı bilgileriniz için
Ben de sizin gibi olmuştum aslında, artık işe gitmek istiyorum artık bunaldım diyip duruyordum ama günler yaklaşınca elim ayağım gitti nedense :)
Dediğiniz gibi kızım hareketli, koşturmacalı, biraz sıkıntılı bakması ama genel olarak huysuz değil. Günümüz oyunla eğlenceyle geçmeye başladı :)
Kademeli olarak bırakmaya başladım kızımı ama 4 5 saati aşamadık, çünkü sağılan sütü içmiyor, bardakla, sulukla, biberonla denedik almıyor kesinlikle. Bir saatten sonra dönmek zorunda kaldım o yüzden.
Şu an gündüz emziremesem dahi çok sorun olmaz yani değil mi.. Oof of
Ailenin maddi durumu ve annenin psikolojisi yerindeyse anne evde kalabildiği kadar kalmalı diyorum.
Yani birkaç ay daha kalabiliyorsanız kâr.
Ama başlamanız lazımsa zaten yaşını bile geçirmişsiniz, yanında olmuşsunuz.
Ayrıca çalışmak, evden çıkmak, farklı insanlarla iletişim kurmak ruhu iyileştirir.
Çok çok olumlu tarafı var.
14 ay yazmissiniz kazik kadar olmus:))
sütünüzden vitamin mineral aliyor, bagisikligini güclendiriyor. Aslen sütün kalitesi 9. aydan sonra azalmaya basliyormus öyle diyorlar.
Ben de diyordum sabahlari emiyor sdce gögüsüm bile sismiyor diye emzirmeyi biraktigimda.
Ama ardindan her sabah ayni saatte emzirme yerine tam 200 gram meyve püresi yemeye basladi, ardindan da müsli yiyor babasinin tabagindan.
bunlar 7 de oluyor.
9 da yuvada yine kahvalti ki oglum normal bi cocuk. Yani yine de süt resmen besliyormus hala oglani.
günde 3 kere emzirseniz yeter gelisimi icin rahat olun.
sabah-aksam gelince bir de gece ya da yatmadan önce..
Takmayin kafaniza sevinin multlu olun
ya benim oglan dis konusunda cok hizliydi, 7 aylikken 4 disi vardi, 9 aylikken 9:) 11 aylikkan 4 azisi da cikmisti cocugun.Çok sağolun geceleri sabaha kadar emiyor zaten sık sık uyanıp, gündüzleri genelde ek gıda alıyordu son zamanlarda diş çıkarttığı için yine meme emmeye başladı sürekli. Bebeği varken insanın çalışmak ne kadar zormuşinşallah kolayca alışırız ikimiz de
Alışır canım merak etme. Sen bu kadar stres yaparsan o da hisseder. Senin akşam geleceğini hissetmeli.Kızımın da videolarını atıyor babaannesi, dediğin gibi gayet güzel duruyor oynuyor ama uykusu gelince meme demeye başlıyor. Öyle veya böyle alışacak ama gündüzleri beni görmezse meme ememezse hırçınlaşır mı çok üzülür mü bilmiyorum
ya benim oglan dis konusunda cok hizliydi, 7 aylikken 4 disi vardi, 9 aylikken 9:) 11 aylikkan 4 azisi da cikmisti cocugun.
14 aylikken de 16 disi avrdi, son kalan 4 disini de 2 yasina girmeden cikardi, dislerden sonra baya hersey rahatladi bizde ama. Dis cocuklar icin devrim gibi bisey.
ben de 18 aylikken oglum calismaya baslamistim. Ama öncesinde caktirmadan yuva vakitlerini arttirmistim gic anlamadi bile, zaten yuvasinda cok mutlu cok sükür:)
suan 34 aylik oldu yani ay demeye utandim3 yas iste:)
siz de umarim atlatirsiniz hizla:)
Alışır canım merak etme. Sen bu kadar stres yaparsan o da hisseder. Senin akşam geleceğini hissetmeli.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?