Anne olduktan sonra yeniden işe başlamak

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
ah canim 3 aylik mi ayrildin.
O da kötü olmus o da ayri bir dert.
neyse ki gecmis gitmis

Evet simdi 7 yasinda yani 14 aylikken ayrilmak baya luks bence:)
Aynı seyi düşündüm 6 aylıkken işe dönücem süt kuzumu bakıcıya bırakıcam simdiden kara kara nasıl yapıcaz diye düşünüyorum

Sizin kuzunuz ek gıda alan yürümeye baslayan kendini iyi kötü ifade eden aylarda bence bizi düşünüp sükredin hemde babaneye bırakacakmıssınız dadıya değil ne büyük bi lüks :)

Bana gore 6 ayda lukstu o zaman:) daha minicikti kuzum, unutamam o gunleri

Bana gore 6 ayda lukstu o zaman:) daha minicikti kuzum, unutamam o gunleri
Ben bebisim 3 aylikken birakin bakiciyi wc ye giderken birakmadim:)
ilk kez 10 aylikti sanirim delirip esime birakip 2 saat sokaklarda yürümüstüm. Benim icin Parise tatile gitmek gibi gelmisti:))

Ama sartlar herkeste farkli gacilar,
burdan okuyup halimize sükretmek destek olmak amacimiz birbirimize

Yok ben 2 haftalik kadarken disari cikmistim yanliz alisveris bile yapmistim.. ama is olunca mecbur birakiyosun. 10 ay iyi dayanmissin

Çalıştıktan sonra maddi imkanlarınız artacak, hem belli bir saatten sonra yine kızınla birliktesin tosiacığım.

Allah yardımcınız olsun şimdiden
Gerçekten haklısınız artık büyüdü çok şükür, ama inanın 6 aylıkken bırakıp çıkmak daha kolaydı benim için. Şimdi bir kaç saat bıraksam geri gelince yüzüme bakmıyor bir süre, sanki küsmüş gibi
Bu durum etkiledi galiba beni biraz.
Siz şimdiden biberona alıştırabilirsiniz mesela. Ya da suluk bardakla sütünüzü içirmeye alıştırın benim size tavsiyem, şu an en büyük sorunumuz o çünkü bizim. 14 ay boyunca sadece meme emince farklı şeylere de kapattı kendisini.

Yok ben 2 haftalik kadarken disari cikmistim yanliz alisveris bile yapmistim.. ama is olunca mecbur birakiyosun. 10 ay iyi dayanmissin
Benim basta carem yoktu. Kimsm yoktu , esim is seyahatlerindeydi, yurt disina yeni tasinmistik.
Sonra da manyakliktan birakmamisim vall:)
simdiki aklim olsa 6. ayda esime satip sinemaya giderdim.
bitek oglan daha 2 aylikken türkiyedeki son haftamizda anneme birakip 1 saat tiyatroya gitmistik, sut briakip

bi de benimki meme disinda sürekli agliyordu, yarimsar saatlik meme uykusu vardi sdce. aksamlari da 23-04 arasi uyurdu. o sebeple icime de sinemedi acikcasi.
Biz hala esimde 3 ayda bir bi kere tiyatroya bseye gdieriz, babysittera birakip 3-4 saat o kadar. Güdnüz ztn yuvada aksam bari bizle olsun kopmayalim diye herseyi ailecek yapan tipleriz.

Akşamları veya hafta sonları nasıl davranmaliyim sizce, aktivite odaklı mı olmalı yoksa böyle bol bol sarılmalı opmeli mi olmalı :) beni özleyecek gündüzleri çünkü, nasıl davransam kaliteli zaman geçirmiş olurum merak ediyorum.
Gündüzleri babaannesiyle baya hareketli olacak, bol bol oynayacak.

Kuzum mecburmuşsun ve kızında babanesiyle uyumluymuş madem için bir nebze de olsa rahatlar. Zamanla nelere alışılmıyor ki el mecbur ona da alışırsın inşallah sorunsuz şekilde. Ya ben ne yapayım işe dönme hayallerim 5yıl daha suya düştü. İkincisi yolda. Tek tesellim birgün işe başlayabilmekti. Çünkü ben ev insanı değilim. Diken diken batıyorne yapalım evlatlarımız mutlu sağ salim olsunlar da. Sen de evladın için çalışıyorsun.

Evet sağlığı iyi olsun da
Elimde değil çok üzülüyorum inşallah çabucak alışırız.
Senin işin de zor baya

Evet sağlığı iyi olsun da
Elimde değil çok üzülüyorum inşallah çabucak alışırız.
Senin işin de zor baya
Bır kucagımda bırı karnımda ben nerelere gidem. Ne yapalım sağlıklı olsunlar da artık yapacak birşey yok. Bunları da atlatırız. Memursun en azından haftasonları birliktesiniz. 5gün kısmi ayrılıkböyle düşün içine su serpilsin

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…