- 1 Nisan 2019
- 3.313
- 5.265
- 73
- Konu Sahibi inessa armand
-
ah canim 3 aylik mi ayrildin.Ilk cocugumda 3 aylikti ayrildim, buyun sorunlar bendede vardi.. sut sagma odasibda agladigimj bilirim.. sma gecti sukur.. seninki 14 aylik olmus artik baya yenek yiyodur bu konuda kasmana gerek kalmaz. Bizlere gore daha sanslisin, onu dusunup rahatla
Evet simdi 7 yasindaah canim 3 aylik mi ayrildin.
O da kötü olmus o da ayri bir dert.
neyse ki gecmis gitmis
Aynı seyi düşündüm 6 aylıkken işe dönücem süt kuzumu bakıcıya bırakıcam simdiden kara kara nasıl yapıcaz diye düşünüyorumEvet simdi 7 yasindayani 14 aylikken ayrilmak baya luks bence:)
Bana gore 6 ayda lukstu o zaman:) daha minicikti kuzum, unutamam o gunleriAynı seyi düşündüm 6 aylıkken işe dönücem süt kuzumu bakıcıya bırakıcam simdiden kara kara nasıl yapıcaz diye düşünüyorum
Sizin kuzunuz ek gıda alan yürümeye baslayan kendini iyi kötü ifade eden aylarda bence bizi düşünüp sükredin hemde babaneye bırakacakmıssınız dadıya değil ne büyük bi lüks :)
Ben bebisim 3 aylikken birakin bakiciyi wc ye giderken birakmadim:)Bana gore 6 ayda lukstu o zaman:) daha minicikti kuzum, unutamam o gunleri
Yok ben 2 haftalik kadarken disari cikmistim yanliz alisveris bile yapmistim.. ama is olunca mecbur birakiyosun. 10 ay iyi dayanmissinBen bebisim 3 aylikken birakin bakiciyi wc ye giderken birakmadim:)
ilk kez 10 aylikti sanirim delirip esime birakip 2 saat sokaklarda yürümüstüm. Benim icin Parise tatile gitmek gibi gelmisti:))
Ama sartlar herkeste farkli gacilar,
burdan okuyup halimize sükretmek destek olmak amacimiz birbirimize
Çalıştıktan sonra maddi imkanlarınız artacak, hem belli bir saatten sonra yine kızınla birliktesin tosiacığım.Merhabalar
Bugün kızım tam 14 aylık oldu ve ben ücretsiz iznimin sonuna geldim. Esasen 1 yıl daha ücretsiz izin alma hakkım var fakat maddi olarak buna müsait değiliz ve artık iş hayatına dönmek zorundayım. 3 gün sonra başlıyorum. Memurum, sabah 08.30 akşam 17.00 arası çalışıyorum. Yolda geçen süreyle beraber kızımla günlük 10 saat ayrılacağız ilk defa. Hala meme emiyor, biberon, bardak vs kabul etmiyor. Aç olmadığı zamanlarda bile sürekli meme emmek istiyor bağımlı gibi.
Meme emmeden uyumuyor kesinlikle.
Şimdiye kadar en çok ayrı kaldığımız süre 4-5 saat oldu. Kızıma babaannesi bakacak, evlerimiz yakın ve kızım babaannesini çok seviyor. Gün içerisinde bile oynarken gayet mutlular ikisi de, o açıdan herhangi bir problemim yok.
Ama ben kendimi aşırı derecede mutsuz hissediyorum. Her zaman iş hayatını, çalışmayı seven bir kadın oldum. Sabahları erken kalkmak zor gelmedi örneğin. Ama 1 aydır iş başı tarihim netleştiğinden beri çok mutsuz hissediyorum, resmen tekrar ücretsiz izin almak için bahaneler arıyorum ama gerçekten durumumuz hiç müsait değil buna, çok fazla borcum var ve artık ödemek durumundayım.
Hem kızıma gün içerisinde meme veremeyeceğim için, hem gündüz benden başkasıyla asla uyumak istemediği için çok üzülüyorum.
En önemlisi de iş hayatına yeniden başlamak anne olduktan sonra sizlere de bu kadar zor geldi mi onu öğrenmek istiyorum.
Sizce bu mutsuzluk geçici mi?
Simdiden teşekkür ederim yorumlarınız için.
Aynı seyi düşündüm 6 aylıkken işe dönücem süt kuzumu bakıcıya bırakıcam simdiden kara kara nasıl yapıcaz diye düşünüyorum
Sizin kuzunuz ek gıda alan yürümeye baslayan kendini iyi kötü ifade eden aylarda bence bizi düşünüp sükredin hemde babaneye bırakacakmıssınız dadıya değil ne büyük bi lüks :)
Benim basta carem yoktu. Kimsm yoktu , esim is seyahatlerindeydi, yurt disina yeni tasinmistik.Yok ben 2 haftalik kadarken disari cikmistim yanliz alisveris bile yapmistim.. ama is olunca mecbur birakiyosun. 10 ay iyi dayanmissin
Evet simdi 7 yasindayani 14 aylikken ayrilmak baya luks bence:)
Çalıştıktan sonra maddi imkanlarınız artacak, hem belli bir saatten sonra yine kızınla birliktesin tosiacığım.
bi de benimki meme disinda sürekli agliyordu, yarimsar saatlik meme uykusu vardi sdce. aksamlari da 23-04 arasi uyurdu. o sebeple icime de sinemedi acikcasi.Yok ben 2 haftalik kadarken disari cikmistim yanliz alisveris bile yapmistim.. ama is olunca mecbur birakiyosun. 10 ay iyi dayanmissin
bi de benimki meme disinda sürekli agliyordu, yarimsar saatlik meme uykusu vardi sdce. aksamlari da 23-04 arasi uyurdu. o sebeple icime de sinemedi acikcasi.
Biz hala esimde 3 ayda bir bi kere tiyatroya bseye gdieriz, babysittera birakip 3-4 saat o kadar. Güdnüz ztn yuvada aksam bari bizle olsun kopmayalim diye herseyi ailecek yapan tipleriz.
Kuzum mecburmuşsun ve kızında babanesiyle uyumluymuş madem için bir nebze de olsa rahatlar. Zamanla nelere alışılmıyor ki el mecbur ona da alışırsın inşallah sorunsuz şekilde. Ya ben ne yapayım işe dönme hayallerim 5yıl daha suya düştü. İkincisi yolda. Tek tesellim birgün işe başlayabilmekti. Çünkü ben ev insanı değilim. Diken diken batıyorne yapalım evlatlarımız mutlu sağ salim olsunlar da. Sen de evladın için çalışıyorsun.
Benim bebegjm 5 gunluk ve ben simdiden o kara gunu dusunuyorum
Bır kucagımda bırı karnımda ben nerelere gidem. Ne yapalım sağlıklı olsunlar da artık yapacak birşey yok. Bunları da atlatırız. Memursun en azından haftasonları birliktesiniz. 5gün kısmi ayrılıkEvet sağlığı iyi olsun da
Elimde değil çok üzülüyorum inşallah çabucak alışırız.
Senin işin de zor baya
3 aylıkken işe başladım. Alışacaksınız calışmaya baslayınca. Merak etmeyin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?