Kuzuuuumm napıyoooon:))
Eh bebişim sen kıdemli olacaksın bize göre , eh artık yol göstereceksin bize haliyle :))
Elvaaaaan, allah iyiliğini versin emi:)) gül gül karnım ağrıdı:)))) böyle yazdığını okuyunca birden gözümün önüne geldi resimler, kahkaha atmaya başladım:))) hey allahım ne hallere giriyoruz biz bu bebişler için:))
Üzülme hayatım, nisana olsun inşallah..
hahahahahaha :)) gerçekten tatlım ya hem stres yapma de bize hem ikiz annesi olarak 3. bebişe bizim kadar stres yap.. hocanın dediğini yap yaptığını yapma durumu bu tam:))) Valla bi kere bebiş isteği başladı mı kafaya takmama şansı yok bence, hafıza kaybı yaşamadan biraz zor yani:)))
Geçmiş olsun tatlım, hayırlısı olsun herşeyin, nisan uğurlu gelsin..
Ay beni öldüreceksiniz siz gülmekten:)) yardım ve yataklık edip organize suç örgütü kurmaktan tutuklayalım biz rahimlermizi en iyisi:))))
banucum bu yazıyı senin yazdığını görmeden sen olduğun anlaşılıyor, maşallah bir safya yazıyon herkese vercek bir cevabın var kutluyom seni canı gönülden, senin bebişle benim bebeşi kesin arkadaş edelim, bebişin senin huyundan aldıysa benimkide senin bebişten bişeyler kapsın:)))
evet canım bizim rahimler yardım ve yataklık yapıyor inşallah bu ay bu yardım ve yatkılğı iyi yaparlarda 9 ay içerde kalırlar....inşallah...
Bak belki bebiş senin doğumgününü beklemiştir tatlım.. Bozma moralini, toparlan hemen yeni döneme bomba gibi girmen lazım
Amiiin hayatımm.. İnşallah allah hepimize tattırır evlat sevgisini..
Hayatım bu dediğin işlemleri hiç bilmiyorum ama inşallah emeklerin sonuç verir bebiş haberini tez zamanda alırsın.. Ama kanaman devam ederse sen yine de bir doktora görün derim ben.. Ne zamana bekliyorsun yeni adeti??
Oyyy oyyyyy yesinler bu mercimeğiii... Allah nazarlardan korusun.. Önce sağlıkla kucağına almayı sonra analı babalı büyütmeyi nasip etsin tatlım.....