- 31 Ocak 2012
- 3.335
- 172
- 123
- Konu Sahibi pembemasal
- #9.561
İlahi ay çok komik kız bi desene akşam uygula bakim benim taktiği kız bellimi olur belki işe yarar valla uzman olurum bu konuda önce sende kasıklarını ovdur kocana sonrada salla beni de bakalım ne olacak canım :)
arkadaslar bu ayk sallamayi ben bir kere denedim yaaaa o zaman tutmustu ondan midir bilmem ama malesef dusukklle sonlandi bu ay tekrar mi denesenm ne olur kiz belki denemekte fayda var yineee![]()
Tamam kızlar akşama bir söyliyeyim bakayım nolcak, ama bakın evden kovulursam delirdim diye gelirim valla yanınıza ona göre:))))
banu ben senden çok umutluyum bu ay.. maşallah tam gaz çalışıyorsun.. bütün olasalıkları da değerlendiriyon ayrıca kutluyom bu yüzden....
Evdeyim boştayım ya yapayım bari diyorum her bişeyi:))) valla ben ay başında da umutluydum kendimden ama yalan oldu o yüzden bilemiyorum artık, kısmetse diyorum çok şartlamamaya çalışıyorum kendimi fazla üzülmemek için.. ama olurda bunlar tutarsa size silah zoruyla bile olsa yaptırırım aynılarını yani:)) gerçi sen benden önce hamiş kalacaksın, nisana geçen kızlara yaptıracağım yani o anlamda dedim:)))
ay benimde cok belim agrıo masa başında oturuyorum ya yavrum. fena sıkıntılıyım yani. artık yavaş yavaş da işlerim başladı, yugunlaşacam.
inşallah bebem ya bakarsın tutar. zaten dun akıntının da kıvamını uydurduk hatırlarsan:) hayırlısıyla beklios haberini
Heee sabahta çok fazlaydı akıntım, daha normale dönmeye başladı şimdi.. bakalım mayayı çaldık yavrimo, tutarsaaaaaa ne ala.. tutmazsa canım sağolsun aynı geyiklere devam yine nisanda:)))
banuş bu soğan kürü ne ya ne zaman içil,yo anlatsana
adetin başladıktan sonra 7. günde başlanıyormuş hayatım ben 5. gün başladım ama öyle istedi canım:) sabah akşam ya da öğleden sonra, yani günde 2 kez yemekten 10 dakika kadar önce aç karına içeceksin.. kaynayan suya bir orta boy kabukları soyulmuş soğanı dörde böl at 5 dakka ağzı kapalı kaynat, sonra hafif ılınınca süzüp soğanları iç suyu tatlım..
benimki beni sallar da ciddiye almadan sallar, kediyle oynar misali oynar yani benle o şekilde:):)
:))) yooo bebeğimm salla beni dünyam dönsün de sende:)))))))