• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anne olma hayalini Mart'a erteleyenler ....

günaydın kızlarrrr
benim hala damlalar devam ediyo sökecekse söksün duracaksa dursun yahuuu
ama itiraf ediyorum dün çok ağladım dayanamadım ilk kez ağladımm bu ay çok umutluydum :(

Beluşummm üzme kendiniiii... Bekle ve takip et damlaları, adetin başlamazsa da doktora gidersin olmadı.. İnsan elbette üzülüyor , ne kadar hazırız desek de olumsuz sonuç alınca bi dağılıyor insan ama sonra geçiyor.. Senin durumun da daha kesin değil ama olursa da olur bitanem, kısmet bu aya değilmiş demek ki diycez kırmızılar gelirse..

uzun zamandr yazılarınızı okuyorum tıryakı oldum dıyebılırım bende hala bebek beklıyorum heyacanla..

İnşallah tez zamanda kavuşursun bebişine tatlım.. Hoşgeldin aramıza..

arkadaşlar merhaba bende bu ay anne olmayı çooook istiyorum ama adetimede bir hafta var daha zamanda geçmiyor sizlere birşey soracaktım şimdiden belimde ve kasıklarımda biraz agrı var adet olmadan önce bile bende agrı olmaz ama devamlı uyku ve yorgunluk hali birde agzımda acı bir tat var şimdiden böyle belirtiler verir mi test içinde erken biliyorum ama bende çok sabırsızlanıyorum :)

slm kızlar aranıza yeni katıldım bende uzun zamandır uğraşıyorum ama rabbim ol dicek vee olucak inşallah.geçen ay incir kürünü uyguladım sonuç alamadım ama bu ay cok ümtliyim soğan kürünü yapıyorum benim gbi kurleri uygulayanlar lutfen paylaşsınnn.allahım isteyen herkese nasip etsin inşallah.....offfff

Eger;

-Sosyal aktivitelerinizi yumurtlama gunune gore ayarlamaya basladiysaniz
-Midenizin bulanmasi size mutlu ediyorsa
-Ozel hayatiniz bilimsel bir deneye benzemeye basladiysa
-Hayatinizi 2 haftalik zaman araliklarina bolunmus olarak yasiyorsaniz
-Kocaniza keciboynuzu, tarcin, ari sutu gibi seyler yediriyorsaniz
-Cay icer gibi sogan suyu iciyorsaniz
-Sadece internetteki arkadaslarinizin anlatacagi kisaltmalar kullaniyorsaniz (orn. SAT, BAT, OPK, PKO vb..)
-Kendinizi herkese vucut sicakligi grafinizi gosterirken buluyorsaniz
-Adres cubuguna f yazinca fertilityfriend cikiyorsa
-Her sabah sloganiniz 'atesimi olcene kadar benimle konusma' olduysa
-Madem hemen olmuyordu neden dogum kontrol haplarina bu kadar para harcadim diye dusunuyorsaniz
-Adet olduktan sonra bile bir umutla gebelik testi yapiyorsaniz
-Kucuk bir agriyi bile potensiyel hamilelik belirtisi olarak yorumluyorsaniz
-Bu kadar okuyacagimi bilsem en basinda doktor olurdum diyorsaniz
-Her ay bu defa rahatim olmazsa olmasin diyip negatifi gorunce agliyorsaniz
-Gebelik korlugu yasiyorsaniz (baska kimsenin goremedigi silik cizgiler gormek)
-Birden bire gercek hayatta tanimadiginiz kisiler en yakin arkadaslariniz olduysa
-Her firsatta internete girip gelismeleri 'hamis adaylari' arkadaslarinla paylasmakta sabirsizlaniyorsaniz

iste o zaman gercekten anne olmayi istiyorsunuz demektir :34:
:9::9: valla bizi anlatıyor ve durum çok vahim gibi:52

Arkadaşlar sizlere naçizane bir tavsiyem olucak..Özellikle ilk kez hamilelik için çalışanlar,ilk bebeği olacaklar için söylüyorum...Bol bol gezin,tozun..Ve bol bol uyuyun...:) Çünkü doğumdan sonra,çocuklardan sonra bir çok şeye fırsatınız olmayacak...Hayatınız anne olmadan önce ve anne olduktan sonra diye 2 ye ayrılacak...Bunu yaşayınca görecek ve anlayacaksınız tabiiki.. Çünkü çocuk bakmak,yetiştirmek ,birebir ilgilenmek gerçekten çok zor...Mutluluğu da paha biçilmez tabi..Bir kadın için hayattaki en büyük en haz verici rütbe annelik...İster kendi doğurmuş olsun ister yüreğinde büyüttüğü çocuğa annelik yapmış olsun...Allah bu sorumluluğu alabilecek,anne olmak isteyen herkese bu duyguyu yaşatsın inşallah...Çok çok büyük bir sorumluluk annelik işi.....
ben rahatıma çok düşkünüm:37:
geçen geç kalktığım bir gün dedim valla bebek olsa naparım diye

Kızlar bugün adet günüydü kan degerim73,93 Çarşamba gitc tekrar doktorabisey söyleyin aptallastim
tebriklerrr canım artık sende bir annesin
Allahım hemen bebişini kucağına almayı nasip etsin inşallah

slm kızlar aranıza yeni katıldım bende uzun zamandır uğraşıyorum ama rabbim ol dicek vee olucak inşallah.geçen ay incir kürünü uyguladım sonuç alamadım ama bu ay cok ümtliyim soğan kürünü yapıyorum benim gbi kurleri uygulayanlar lutfen paylaşsınnn.allahım isteyen herkese nasip etsin inşallah.....offfff

hoşgeldin canım:3: inşallah tüm yaptığın kürler sana gebeliği getirir:34:

arkadaşlar merhaba bende bu ay anne olmayı çooook istiyorum ama adetimede bir hafta var daha zamanda geçmiyor sizlere birşey soracaktım şimdiden belimde ve kasıklarımda biraz agrı var adet olmadan önce bile bende agrı olmaz ama devamlı uyku ve yorgunluk hali birde agzımda acı bir tat var şimdiden böyle belirtiler verir mi test içinde erken biliyorum ama bende çok sabırsızlanıyorum :)

Erken hamilelik berlirtileri arasında bu saydıkların var, yani olabilir tabii.. inşallah da hamişsindir.. Ama bazen çok istediğimiz için vücudumuz olmayan şeyleri de var edebiliyor:) Az kalmış zaten azıcık daha sık dişini adetin gelmezse test yaptırırsın:) İnşallah da güzel haberlerini paylaşırsın bizimle..:)

Hoşgeldin aramıza:)) İnşallah mart uğurlu gelsin.. ben de soğan kürüne başladım bu ay bakalım inşallah işe yarar:)

aylardır beklıyorum bebek ıcın ama yok gecen ay neden olmuyor dıye gıttım doktora hıc bı sorun yok ama olmuyor

Stres yapma, sakin olmaya çalış.. bir sorun yoksa olur bebişin sadece bazen biraz beklemek gerekiyor.. Eşin de gitti mi doktora?

Son düzenleme:
iyiaksamlar kızlarr yarın doktora gıdıcem ınsallah hersey yolundadır vesveseler gelıyo hep yaa dua edın hersey normal cıksın...bu arada gıremez oldum ıyıce,cunku kayınvalıdemın ayagı kırılmıstı ya bı haftadır bızde kalıyo,bı muddet daha bızde yani...sızlerı cok opuorum Allaha emanet olun gelısmelerı yazıcam ınsallah fırsat bulup gırebılırsem canlarım..

Stres yapma, sakin olmaya çalış.. bir sorun yoksa olur bebişin sadece bazen biraz beklemek gerekiyor.. Eşin de gitti mi doktora?

henuz gıtmedı esım ya gecen ay kımyasal gebelık dedı doktor sok oldum once dıs gebesın dedıler sonra yok kımyasal dedıler saskına dondum yazdıklarınızı okuyoarak sakınlestım valla:) bu ayda oyle beklıyorum ıste ama sakın olmak elde degılkı

kızlar sıze mujdeyı ben vereyım az once narmık ıle konustum veeeeeeeeee hamileeeeeeee hamılelıge terfı ettı.gunlerdır negatıf cıkıyodu 1 hafta falandır ve bugun ıkıncı cızgıyı gordu tekrarlıcak testı.:49::49::nazar::nazar::nazar:

Selam kızlar, soğan kürüne başladım. Ay Allahım, ne beter şey o öyle! Midem kalktı resmen. 2 kere ictim bugün ama telkinle yani.Şifa niyetine dedim, kendi kendime. İnşallah yavrucuğum hemen gelirse gülerek hatırlayacağım bunları.

kızlar sıze mujdeyı ben vereyım az once narmık ıle konustum veeeeeeeeee hamileeeeeeee hamılelıge terfı ettı.gunlerdır negatıf cıkıyodu 1 hafta falandır ve bugun ıkıncı cızgıyı gordu tekrarlıcak testı.:49::49::nazar::nazar::nazar:

Evet Dalin'in de dediği gibi çok emin olmamakla birlikte sanırım hamileyim !!!

Bu gün adetimin gecikmesinin 7. günü...Her gün yaptığım onlarca test negatifti..2.çizginin gölgesi bile yoktu...Bu sabahki de negatifti..Ama akşam yaptığım testte silik de olsa açık pembe olarak 2.çizgiyi gördüm..Zamanla daha da belirginleşti o çizgi...Yarın dr.randevum var..Kan testi ister büyük ihtimalle...İnanamıyorum,sersem gibiyim...Allah'ım lütfen gerçek olsun !!!

Bu gün adetimin gecikmesinin 7. günü...Her gün yaptığım onlarca test negatifti..2.çizginin gölgesi bile yoktu...Bu sabahki de negatifti..Ama akşam yaptığım testte silik de olsa açık pembe olarak 2.çizgiyi gördüm..Zamanla daha da belirginleşti o çizgi...Yarın dr.randevum var..Kan testi ister büyük ihtimalle...İnanamıyorum,sersem gibiyim...Allah'ım lütfen gerçek olsun !!!

:nazar::nazar::nazar::nazar::))gozun aydın tatlım bır ara gırıp bakayım dedım ama gel gorkı super bır seyle karsılatım gzoun aydın tatlım saglıcakla bebısıne kavusmanı nasıp etsın allahım ıkıncı czıgı cıkmıssa o bebıstır baksna 7 gun de gecmıs adetın sen hamılesın tatlım ya gzoun aydın tekrardan..........

çok sevindim Allah gönlüne göre versin inşallah
yarın güzel haberlerini bekliyoruz çift çizgi çıktıysa
en güzel ihtimalle hamilesin:nazar::emir_bebek:

:52::52:cok cok tebrik ederim arkadasim super bir haber buu kac zamandir alamiyoruz boyle guzel haberler yaaa hadi bakalim allah hayirli haberler aldirsin :nazar::nazar::nazar::46:

ya narmik aklima geldi biliomusun aynen benim gibi gec dollendin sende boylece testlerde cikmadi iste bi turlu hatirlarsan benim testlerde adet gectikten 1 hafta sonra cikmaya basladi :) cok sevindim cnm Rabbim bebislerimizi kucagimiza almayi nasip etsin insaallah:))):nazar::nazar::49::49:

Back
X