- 14 Ocak 2012
- 3.842
- 1.311
- 173
- Konu Sahibi pembemasal
-
- #11.621
aa hadi ya , ee zaman kesin çıkar.. gerçi geç döllenme olduysa adet günün de ileri atar ama olsun, varsa bebiş kanda çıkar pazartesi bence...
ay vallahı sopa ıstıosun arkadaslar haklı kız yaptırsana bı kan testı ne beklıyon huuuuuçıkar tatlım sende yarın baktıra bilirsin..
dövün beniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
az kaldı bebeeem, dövcem gerçekten:)))))))) özlem olaydı özlem hakkından gelirdi senin ya neyse:))))
ewet cıkar o gun dollenmenın 12.gunu oluyo.yok tatlım ılerı atmaz cunku ben o 3 gunluk sureyı ılerı atarak hesapladım cetvelı falan 24 u normalde 3 gun gec yumurtladım 27 oldu.yanı ayın 27 sı oldu hayatım
sende tatlımmm.. görüşürüüüüüüüüüüüüz...kızlar ben kaçıyorum öpüyorum hepinizi kendinize çok dikkat edin..
banu inan içim parçalanıyo ama eminim ben sadece bu ay sökemedim bebiş yok olsa acık hisseder insan yahuuu
çok korkuyorum yine bişey yok dicekler gerçekten test öcü öcüüüüüüü
ee o zaman tam gününde yapmış olacaksın pazartesi.. Hadi bakalım inşallah doludur göbüşün tatlım:) çok heycanlı valla beklemek:) ama senin bayaa belirtin var umutluyum senden çok:)
belus seni kimselere dövdürmem tatlım sen benim gibi olan burda tek kişisin hayatta dövdürmem seni..:)))))))
tamam gülşencim üzülme biz seni yanlız bırakmayız okadarda gattar değiliz senide döveriz hahahahahahaah dimi banucum::):)
ama amaaa amaaaa((((
gülşen yaa vallahi gidecem tamamda belki söker diye gitmiyorum noluyo bende bilmiyorum baya bildiin kuru kuru geliyo bide çok az ama işte ümidim yok ya hiç ondan yaptırmıyorum test eee dr kontrolüne gitçem zaten önümüzdeki ay ondan erteleyim diyorummm dövdürtme beni ühüüüüüü yazık bana bunalımdayım zatiiii
gülşen yaa vallahi gidecem tamamda belki söker diye gitmiyorum noluyo bende bilmiyorum baya bildiin kuru kuru geliyo bide çok az ama işte ümidim yok ya hiç ondan yaptırmıyorum test eee dr kontrolüne gitçem zaten önümüzdeki ay ondan erteleyim diyorummm dövdürtme beni ühüüüüüü yazık bana bunalımdayım zatiiii
öyledir zaten neyi istemesen olur hemen:))))
ama az kaldı bacıııııııııııımmmm, sık dişiniiiiiiiiii:)) bak ben mecburen adeti bekliycem daha vahim durumdayım yani, onu düşün teselli olsun:))
canlarım ii akşamlar hepinizi kocaman öpüyorummmmmmmmmmmmm
valla kiş in ne oldugunu bılsem alternatıf olurduda belkı :)))) maalesef nasıl yapılır bılmem nasıl seydır bılmem hıc yemedım adını duyuyorum ama.bızde gozleme delısıyız cocukalrda bızde cook severız esım ıspanagı hıc eksık etmez ewde haftada 3 sefer usenmem mutlaka yaparım.pızzada yaparım hazır hamur alıyorum fırından o sekıdle yapıyorum
hayırlısı canım inşallah hamişsindir canım ama bir tanıdığım demiştiki hamilelik denerken her ay gecikmeler olur
vücut kendini hazırlıyormuş sonrada pat hamişsin inşallah
Selam kızlar, açıkçası hiçbişey okuyamadım..
azıcık bi 5-10 dakkam var boş.. bi girip bakıyım size dedim.. ne var ne yok.. iyi miyiz bakalım bugğn?
süper, hiç denemedim. fırından hamur alıp pizza yapmak süper fikirmiş valla, tebrikler. denicem muhakkak :)
bunu ben de demiştim bi kere burda...
bizde de RAHİM BEBEK ARIYOR derler genelde bu dediğin durum için..
Bebek arayışındayken, çabalama dönemindeyken olan tüm ''beynim benimle oyun oynuyor'' dediğimiz belirtiler için... böyle derler bizim büyükler...
İnşallah psikolojik falan değildir gayet biyolojik bir durumdur tatlım:))
Ahahahahaha:))) harikasın güldeeeen... evet işte budur:)
Türkiyede değilim hayatım ben.. Burda aklıma esti gidip bi kan testi yaptıryaım diyemiyorsun, araştırdım biraz, önce onlarda idrar testine yöneltiyorlar seni.. Hadi hoş ısrarcı oldum yapıcam desem de hastaneye gitmek lazım onun içinde kocişin işten izin alması lazım ,uzun işler yani, her halükarda geçer yine adet tarihim:)
Ne demek hayatım rica ederim..:)
Devam devam vazgeçme yok.. bak benimki bitecek bile yarın:) bende de akıntı vs yok ki iyi bir ley b demek ki iltahap vs de yok demektir bu:)
bıyokımyasal olmasında ıns bıyolojık olsun.ıyyyy heycanlandım.valla hepınızden cok heveslıyım aa bune bee kendıme cıss yaptım valla
niye hevesli olmayasın hayatım:) yani daha önce doğurunca bi daha istenmez, istense de heyecanlanmaz diye bir kural mı var:) Bebek bu, birincide aynı 3. de aynı heyecan işte:)
hay agzını opeyım :))))) ne guzel anlattım ısın ıcınde bebek olunca 10 tanede yapsan aynı heyecan sankı ılk annelık gıbı.ama genede sızler dururken benım bukadar heycan yapmam sankı ılgınc gıbı :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?