Anne olma hayalini Mart'a erteleyenler ....

az kaldı bebeeem, dövcem gerçekten:)))))))) özlem olaydı özlem hakkından gelirdi senin ya neyse:))))

banu inan içim parçalanıyo ama eminim ben sadece bu ay sökemedim bebiş yok olsa acık hisseder insan yahuuu
çok korkuyorum yine bişey yok dicekler gerçekten test öcü öcüüüüüüü

ewet cıkar o gun dollenmenın 12.gunu oluyo.yok tatlım ılerı atmaz cunku ben o 3 gunluk sureyı ılerı atarak hesapladım cetvelı falan 24 u normalde 3 gun gec yumurtladım 27 oldu.yanı ayın 27 sı oldu hayatım

ee o zaman tam gününde yapmış olacaksın pazartesi.. Hadi bakalım inşallah doludur göbüşün tatlım:) çok heycanlı valla beklemek:) ama senin bayaa belirtin var umutluyum senden çok:)

kızlar ben kaçıyorum öpüyorum hepinizi kendinize çok dikkat edin..
sende tatlımmm.. görüşürüüüüüüüüüüüüz...

banu inan içim parçalanıyo ama eminim ben sadece bu ay sökemedim bebiş yok olsa acık hisseder insan yahuuu
çok korkuyorum yine bişey yok dicekler gerçekten test öcü öcüüüüüüü

hayatım korkunun ecele faydası yok, adetin sökmüyorsa da yine bir sorun var demektir.. her halükarda doktora gitmen şart.. valla döverim seni bak:))

Kızlar benim kociş acıkmış, yavru kedi bakışlarıyla dolanıyor yine:))) ben gidip yemek hazırlığı yapayım sonra yine uğramaya çalışırım.. öpüyorum hepiniziiiiiiiiiiiiii....

ee o zaman tam gününde yapmış olacaksın pazartesi.. Hadi bakalım inşallah doludur göbüşün tatlım:) çok heycanlı valla beklemek:) ama senin bayaa belirtin var umutluyum senden çok:)

valla bende kendımden umutlanıyorum hergecen gun ıns psıkolojık deıldırde ceeeee durumları olmaz yoksa azcık uzulrurum.bas agrısı bel agrısı kasıkalrda agrı cekılme batma sancı hepsı bırden :) bugunde bol akıntı beyaz bırde bugun tam 2 sefer ayaga kalktıgımda basım dondu halsızlık yorgunluk.ama eger negatıfse ınsan bu belırtılerı yasayınca coook kotu oluyor ya.ıns psıkolojık cekmıyorumdur bunları.

ama amaaa amaaaa((((

gülşen yaa vallahi gidecem tamamda belki söker diye gitmiyorum noluyo bende bilmiyorum baya bildiin kuru kuru geliyo bide çok az ama işte ümidim yok ya hiç ondan yaptırmıyorum test eee dr kontrolüne gitçem zaten önümüzdeki ay ondan erteleyim diyorummm dövdürtme beni ühüüüüüü yazık bana bunalımdayım zatiiii

ıyıde canım kanaman varmıs az az gelıyomus.neden test yaptırmıyosunkı ya ters gıden bısyeler varsa ya kanama o yuzdense erkenden onune gecılebılır ters gıden bır durum varsa cok rısklı beklemenın mantıgı yok bence yarın yaptırmalısın

kuzum hiç dövdürürmüyüm seni ellerini bile süremez o gacılar sana sen korkma:)) canım hiç moralini bozma hep bu moral bozukluğundan oluyor herşey,, ben şimdi çıkmalıyım yoksa içerde kalcam öptüm cicim iyi akşamlar..

banus sen niye adeti beklemek zoorundasınki

canlarım ii akşamlar hepinizi kocaman öpüyorummmmmmmmmmmmm

güle gle yarına kadar sökülmezsen dr gitmen lazım
eğer hamile değilsen iltihap tedavini olmalısın çünkü ciddi bir durum
gözünü korkutuyum biraz ama gitmen lazım

Selam kızlar, açıkçası hiçbişey okuyamadım..
azıcık bi 5-10 dakkam var boş.. bi girip bakıyım size dedim.. ne var ne yok.. iyi miyiz bakalım bugğn?

süper, hiç denemedim. fırından hamur alıp pizza yapmak süper fikirmiş valla, tebrikler. denicem muhakkak :)

hayırlısı canım inşallah hamişsindir canım ama bir tanıdığım demiştiki hamilelik denerken her ay gecikmeler olur
vücut kendini hazırlıyormuş sonrada pat hamişsin inşallah

bunu ben de demiştim bi kere burda...
bizde de RAHİM BEBEK ARIYOR derler genelde bu dediğin durum için..
Bebek arayışındayken, çabalama dönemindeyken olan tüm ''beynim benimle oyun oynuyor'' dediğimiz belirtiler için... böyle derler bizim büyükler...

tabı canım ne ugrasıcan onun hamurunu tutturmak cok zor.alıyorum fırından hazır 2 hamur.dose koy malzemelerı ver fırına ohh mıs hem pratıkte

bıyokımyasal olmasında ıns bıyolojık olsun.ıyyyy heycanlandım.valla hepınızden cok heveslıyım aa bune bee kendıme cıss yaptım valla

bıyokımyasal olmasında ıns bıyolojık olsun.ıyyyy heycanlandım.valla hepınızden cok heveslıyım aa bune bee kendıme cıss yaptım valla

niye hevesli olmayasın hayatım:) yani daha önce doğurunca bi daha istenmez, istense de heyecanlanmaz diye bir kural mı var:) Bebek bu, birincide aynı 3. de aynı heyecan işte:)

niye hevesli olmayasın hayatım:) yani daha önce doğurunca bi daha istenmez, istense de heyecanlanmaz diye bir kural mı var:) Bebek bu, birincide aynı 3. de aynı heyecan işte:)

hay agzını opeyım :))))) ne guzel anlattım ısın ıcınde bebek olunca 10 tanede yapsan aynı heyecan sankı ılk annelık gıbı.ama genede sızler dururken benım bukadar heycan yapmam sankı ılgınc gıbı :)))

Hiç öyle yanlış düşüncelere kapılma bence tatlım, heyecanlı olacaksın tabii, aksi mümkün mü yani bebek isteyen bir kadın için.. keyfine bak sen, heyecanın dibine vuralım birlikte:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…