- 5 Eylül 2009
- 10.234
- 8.399
- 448
- 45
- Konu Sahibi pembemasal
-
- #11.661
valla doğru yani bende seviyorum bu topiği:))))hakaten cok dogru buyuk sans bu topıgın toplanması valla bır tanedemı cıns ınsan olmaz bı toplulukta
tatlım cumartesı gunu gıdıcek tekrar test ıcın ıns yuklemıstırde gec dollenmeden dusuk cıkmıs olsun ınsss.bır haylı mnoralı bozuk benımle bıle konusmuyo kı yıllardır arkadasım dostum benım.ustune oglusuda hasta olunca depresyon yasıyo sanırım konusmuyo belkı konussa acılır ama.
canım şimdi bu kadar yazıyı niye yolladın dicen:)ama güzel bilgi.(yumurtlama öncesi ve sorasını kapsayan yaklaşık 5 günlük süre vardır. )orda böyle yazıyodu ilişkiye gün aşırı girsen bile denk gelir inşallah.benimde 15 indeydi yumurtlama tarihim inşllah denk gelmiştir ama ben yinede adet günüme kadar .alışmayı düşünüyorum
tatlım cumartesı gunu gıdıcek tekrar test ıcın ıns yuklemıstırde gec dollenmeden dusuk cıkmıs olsun ınsss.bır haylı mnoralı bozuk benımle bıle konusmuyo kı yıllardır arkadasım dostum benım.ustune oglusuda hasta olunca depresyon yasıyo sanırım konusmuyo belkı konussa acılır ama.
kuzu furtadoo nun gruba gel simalarımız gör o zaman:))
Valla ama doğru diyorsun, bende herkesi çok seviyorum, merak ediyorum haber alamayınca ve özlüyorum.. keşke aynı şehirde olsaydık hepimiz..
sanırım grıp tarzı bısey bende bılmıyorum konusmuyo hıc ıyı deıl.valla doğru yani bende seviyorum bu topiği:))))
inşallah Allah gönlüne göre verir canım da oğlu hasta demişsin inşallah önemli bişey yoktur
grip falan dimi çok korkarım ben çocukların hastalığından
narmik hamile mi??? bir sorun mu var
BEREKETLİ MART LİSTESİİİİİİİİİİİİİİİİİİ...
17 HAMİŞİMİZİ TEBRİK EDERİZ..Darısı biz bekleyenlerin başına
derda_ = HAMİLEEEE
Beysal = HAMİLEEEEE
nersan = HAMİLEEEE
ramrod = HAMİLEEEE
buca2006 = HAMİLEEEE...
furtadoo = 5 Mart HAMİLEEEE
kullanilmayannick = 6 Mart HAMİLEEEE
pozitifenerji = 8 Mart HAMİLEEEE
emos_musti = 11 Mart HAMİLEEEE
gulden59 = 9 Mart HAMİLEEEE
ahirimsin_S = 1 Mart HAMİLEEEE
nurdansvs = 10 Mart HAMİLEEEE
elvan_byz = 8 Mart HAMİLEEEE
nariko = 18 Mart HAMİLEEEE
smilet = HAMİLEEEE
mustafaATA = 15 Mart HAMİLEEEE
hayaletcasper = 26 Mart HAMİLEEEE
sanırım grıp tarzı bısey bende bılmıyorum konusmuyo hıc ıyı deıl.
ewet canım hamıle 5 bucuk haftalık ama degerı 23 cok dusuk demıs doktor cumaretsı tekrarlıcak testi ıns yuksek cıkar
akıntı varsa herşey güzel olacak
inşallah akıntın devam eder
ayyy bercestemmm canım yaaa.hiç istemeyerk gittim almaya.ama inşallah bi aksilik olmazda bebiş tutunur bana.biliyosunuz yerleşme lekeleri vardı.sağlıklı olsunda cinsiyeti önemli değil.
yaaa tuhinsallah yukselir. cok gecikmisti. narmik dogal yolla hamile kaldi ama degil mi? bu guzel bir sey. demek ki hamile kalabiliyor. insallah devami da gelir. cumartesine kadar dua ederek bekleyecegiz.
kızlar az once su ıcmek ıcın mutfaga gıttım damacanada su bıtmıs kapının onunde vardı alayım dedım 12 kıloluk damacanayı kaldırmamla sol kasıgıma sankı bıcak battı olece kaldım kalkamadım bıle nerdeyse cıglık atıp butun apartmanı uyandırıcaktım.suanda sızlıyo orası acaba ne oldukı hıc olmazdı boleoff ya hamıleysem ya bısey olduysa salak kafam ne dıye kaldırıosun orda ac ıc ıste
dalin bunu yaptıgına inanamıyorum ya sen acemi degilsin hani hamişlik gecirdin nası kaldırıyosun ya aferin yani neyse kendini üzme bişi olmamıstır inş
sorma ya off off ıcım ıcımı kemırıyor.suan ya varsa bısey olduysa vsvsvsvs.sozde dıkkatlı kaldırdım 12 kıloyu kaldırırm sandım genelde esım alır cunku.onu kaldırmaya calısmamla o bıcak aynı anda saplandı yanı cıglık atasım geldı okadar canım yandı offf offff hala sızısı var yıcem kafayı az kaldı
neyse canım kafana takarsan daha kötü bitanem takma kafana eger bebişin varsa o sana sıkı sıkı tutunmusdur canım üzme kendini uzan biraz ıstırahat et mümkünse yarında kendini koru agır işlerden kacın canım
hamılelık suphem var ve ben 12 kılo yuk kaldırdım daha agırıda yok ewde gecen gun temızlıgımı bıle esım yaptı saolsun suphem var dıye duysa ne kadar kızar
aferin yani adam ne dese haklı ama canım ya kendini yorma diye diyorum bide kendini üzersen daha kötü diye söylüyorum canım sıkıntı yok stres yok hersey yolunda
sukur gecıyor gıbı dusuk vs olsa hamıle ısem tabı dahada artardı kanama olurdu.ben ıkızlerede hamıleyken kosup kapıya yetısıcem dıye kayıp sırt ustu dusmutum ıkı ayagımda havada bısekılde.9 haftalıktım ozaman da agrım olmustu az ama gecmıstı sukur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?