Anne olma hayalini Mart'a erteleyenler ....

hakaten cok dogru buyuk sans bu topıgın toplanması valla bır tanedemı cıns ınsan olmaz bı toplulukta
valla doğru yani bende seviyorum bu topiği:))))

inşallah Allah gönlüne göre verir canım da oğlu hasta demişsin inşallah önemli bişey yoktur
grip falan dimi çok korkarım ben çocukların hastalığından

canim cok tsk ederim okicam simdi bende ooyle yapim ozaman yine gun asiri calismaya devam hayirlisi ile olur insallah :)) cok sagol gercekten cok meraklanmistim bide netten bakiyorum ama aciklayici bisey bulamadim kafama takiliyodu Allah gonlune gore versin Allah ne muradin varsa versin birbirimize yapilan dualar daha cok kabul gorurmus insallah :) sevgilerrrrrr

narmik hamile mi??? bir sorun mu var

kuzu furtadoo nun gruba gel simalarımız gör o zaman:))

Valla ama doğru diyorsun, bende herkesi çok seviyorum, merak ediyorum haber alamayınca ve özlüyorum.. keşke aynı şehirde olsaydık hepimiz..

furtadonun grubu neresi? bende geleyim mi? :)

bir kac gun gelmedim bir turlu yetisemiyorum. neler olmus nelerr!

bu arada benim simamin yarisini profil resminden gorebilirsiniz. fotograf makinemi ilk aldigim zamanlarda cektigim bir otoportrem :)

diger yarisi supriz

sanırım grıp tarzı bısey bende bılmıyorum konusmuyo hıc ıyı deıl.
narmik hamile mi??? bir sorun mu var

ewet canım hamıle 5 bucuk haftalık ama degerı 23 cok dusuk demıs doktor cumaretsı tekrarlıcak testi ıns yuksek cıkar

ne kadar guzel bir lstemiz olmus! allah sizi ve bebeklerinizi butun zararlardan korusun muhafaza etsin bizlere de en kisa zamanda hamile kalmayi nasib etsin insallah!

sanırım grıp tarzı bısey bende bılmıyorum konusmuyo hıc ıyı deıl.

ewet canım hamıle 5 bucuk haftalık ama degerı 23 cok dusuk demıs doktor cumaretsı tekrarlıcak testi ıns yuksek cıkar

yaaa tuh insallah yukselir. cok gecikmisti. narmik dogal yolla hamile kaldi ama degil mi? bu guzel bir sey. demek ki hamile kalabiliyor. insallah devami da gelir. cumartesine kadar dua ederek bekleyecegiz.

ayyy bercestemmm canım yaaa.hiç istemeyerk gittim almaya.ama inşallah bi aksilik olmazda bebiş tutunur bana.biliyosunuz yerleşme lekeleri vardı.sağlıklı olsunda cinsiyeti önemli değil.

coook tebrikler eski sayfalari okurken gordum. insallah tutunur, degerlerin artar canim! bir sey merak ettim. yerlesme kanamasini yumurtlamadan kac gun sonra gordun?

yaaa tuh insallah yukselir. cok gecikmisti. narmik dogal yolla hamile kaldi ama degil mi? bu guzel bir sey. demek ki hamile kalabiliyor. insallah devami da gelir. cumartesine kadar dua ederek bekleyecegiz.

ınss yukselır ya .ewet kendılıgınden kaldı canım 7 gun gecmıstı adetı gec cıkmasından anlamalıydık degerın dusuk oldugunu ama ınss gec dollenemdır ne dıyelım

kızlar az once su ıcmek ıcın mutfaga gıttım damacanada su bıtmıs kapının onunde vardı alayım dedım 12 kıloluk damacanayı kaldırmamla sol kasıgıma sankı bıcak battı olece kaldım kalkamadım bıle nerdeyse cıglık atıp butun apartmanı uyandırıcaktım.suanda sızlıyo orası acaba ne oldukı hıc olmazdı boleoff ya hamıleysem ya bısey olduysa salak kafam ne dıye kaldırıosun orda ac ıc ıste

dalin bunu yaptıgına inanamıyorum ya sen acemi degilsin hani hamişlik gecirdin nası kaldırıyosun ya aferin yani neyse kendini üzme bişi olmamıstır inş

dalin bunu yaptıgına inanamıyorum ya sen acemi degilsin hani hamişlik gecirdin nası kaldırıyosun ya aferin yani neyse kendini üzme bişi olmamıstır inş

sorma ya off off ıcım ıcımı kemırıyor.suan ya varsa bısey olduysa vsvsvsvs.sozde dıkkatlı kaldırdım 12 kıloyu kaldırırm sandım genelde esım alır cunku.onu kaldırmaya calısmamla o bıcak aynı anda saplandı yanı cıglık atasım geldı okadar canım yandı offf offff hala sızısı var yıcem kafayı az kaldı

neyse canım kafana takarsan daha kötü bitanem takma kafana eger bebişin varsa o sana sıkı sıkı tutunmusdur canım üzme kendini uzan biraz ıstırahat et mümkünse yarında kendini koru agır işlerden kacın canım

hamılelık suphem var ve ben 12 kılo yuk kaldırdım daha agırıda yok ewde gecen gun temızlıgımı bıle esım yaptı saolsun suphem var dıye duysa ne kadar kızar

hamılelık suphem var ve ben 12 kılo yuk kaldırdım daha agırıda yok ewde gecen gun temızlıgımı bıle esım yaptı saolsun suphem var dıye duysa ne kadar kızar

aferin yani adam ne dese haklı ama canım ya kendini yorma diye diyorum bide kendini üzersen daha kötü diye söylüyorum canım sıkıntı yok stres yok hersey yolunda

aferin yani adam ne dese haklı ama canım ya kendini yorma diye diyorum bide kendini üzersen daha kötü diye söylüyorum canım sıkıntı yok stres yok hersey yolunda

sukur gecıyor gıbı dusuk vs olsa hamıle ısem tabı dahada artardı kanama olurdu.ben ıkızlerede hamıleyken kosup kapıya yetısıcem dıye kayıp sırt ustu dusmutum ıkı ayagımda havada bısekılde.9 haftalıktım ozaman da agrım olmustu az ama gecmıstı sukur

he bu senin ilk vukuatın degil yani aferin sende baya sakarsın o alasıldıda dikkat et kuzum sende daha fazla dikkat et lütfen bizide üzme iyi geceler canım sanada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…