- Konu Sahibi pembemasal
-
- #12.741
yarında olmazsam pazar günü test yapıcam allah kısmet ederse
Ben baktım netten, üst dişlerinin, eline eteğine düştüğünü elinde tuttuğunu falan görmek neslin çoğalacağına işaretmiş, hamile olmak ya da haberini almak demekmiş:))))
İNŞALLAH tek isteğim öyle dua ettim ki geçen gece yatmadan önce rüyamda denizde yüzüyodum ve arzuların gerçekleşmesine daleletmiş ama umutlanmak ta fazla istemiyorum bakalım beklicem biraz daha pazar günü olmazsam yaparım
bende öle her an gelecekmis gibiyim, benim gögüslerimde hafif bi siskinlik var ve hafif sanci, bende beyaz akinti var, internetteki arastirmaya göre oluyomus ,bilmiyorumki. Hic belirti hissettinmi ?
Keşke diyebilsek de yok bacım, yani karamsarlıktan değil, inan hiç bişey hissetmiyorum ben hamişlikle ilgili, nisanı planlamaya başladım bile.. Ama inşallah yanılıyorudur tabii o da ayrı:) Hem kız gördüm ben rüyamda:))tatlım o zaman bu beyinleri hafife almamak gerekiyor,, insanı deli ederi bu beyin oyunları:)) o zaman senin rüyaların çıkıyor tatlım.. bu ay oğluşun geliyor diyebilirmiyiz ne dersin daha erkenmi...?? sevinmek için...
ben gördümmm:)) iki kez gördüm bu ay:)bu ruyayı yı kım gormus tatlım yorumunu okudum su bır kac hafta once bende ruyamda dısımın dustugunugordum tam hatırlamıyorum ust mu alt mı dıye on dıslerımden bırıdı ruyada ne kadar kotu oldu nasıl gulecehım dıye dert etmıstım:))waalla bu yoruma bayıldım...
bende üç gün önce o deniz rüyasını gördüm tatlım.. ama ben zaten kirmızıları görmüştüm rüyadan önce:)) herşeyin hayırlısı canım...
bende üç gün önce o deniz rüyasını gördüm tatlım.. ama ben zaten kirmızıları görmüştüm rüyadan önce:)) herşeyin hayırlısı canım...
İNŞALLAH tek isteğim öyle dua ettim ki geçen gece yatmadan önce rüyamda denizde yüzüyodum ve arzuların gerçekleşmesine daleletmiş ama umutlanmak ta fazla istemiyorum bakalım beklicem biraz daha pazar günü olmazsam yaparım
Keşke diyebilsek de yok bacım, yani karamsarlıktan değil, inan hiç bişey hissetmiyorum ben hamişlikle ilgili, nisanı planlamaya başladım bile.. Ama inşallah yanılıyorudur tabii o da ayrı:) Hem kız gördüm ben rüyamda:))
kucağıma veriyordu annem..
bence tatlım senin rüyanın tersliği burda çıkıyor ortaya senin kızın değil oğlun olcak:))) yoksa rüyan çıkcak küccük bi farkla oda oğluş olcak...:))
ben gördümmm:)) iki kez gördüm bu ay:)
üst dişlerim tamamen elime düştü..
daha ne işte,, senin rüyaların doğru cıkcak kuzum...
Ahahahaha demek ki neymiş, rüyalara da takılmayacakmışız:)))) Ama belki nisan ayına dairdir bu rüya gülsen??
her an olcakmış gibiyim o kadar başka farklı bişey yokbende göğüslerimd damarlar da belli ama geldimi gelmedi mi diken üstünde oturuyorum sabahtan beri çalışıyorum bide yicem kafayı yada yedim hepsini ben kendim yapıyorum valla bilmiyorum ne oluyo
benimki nisan ayınadır inşallah tatlım ama senin ki bu ay olsun.. önce abiler doğsun.. sonra ben kız kardeş yaparım onlara..:)))
benimki nisan ayınadır inşallah tatlım ama senin ki bu ay olsun.. önce abiler doğsun.. sonra ben kız kardeş yaparım onlara..:)))
banucum sana yazdıklarımın yarisı üstekinde sarı kutu içinde çıktı ordan da bi okuyuver tatlım yaa:)))
İnşallah hayatımmmm:))))
piskolojimizde ayni desene, bende diyorum acaba kendimi yapiyorum diye sonrada oha yani okadar seyide insan kendi kendine yapamaz diyorum. Valla benim düsüncem cok fazla kafayi taktigim icin gecikme yapio bence bende, keske yanilayim ama bilemiyorum. Senin gibi karma karisigim.
aynen kafam karışık eşimde üzülüyo benle beraber allah bilir herşeyi isteğen herkese versin
Keşke diyebilsek de yok bacım, yani karamsarlıktan değil, inan hiç bişey hissetmiyorum ben hamişlikle ilgili, nisanı planlamaya başladım bile.. Ama inşallah yanılıyorudur tabii o da ayrı:) Hem kız gördüm ben rüyamda:))
kucağıma veriyordu annem..
ben gördümmm:)) iki kez gördüm bu ay:)
üst dişlerim tamamen elime düştü..
Ahahahaha demek ki neymiş, rüyalara da takılmayacakmışız:)))) Ama belki nisan ayına dairdir bu rüya gülsen??
aynen kafam karışık eşimde üzülüyo benle beraber allah bilir herşeyi isteğen herkese versin
Kızlar yapmayın ama böyleee.. ben burda rüyama daldım diye hemen karamsar moda girmişsiniz:)) Açılıııın ben geldimmm:)
sfsfs, Emosh, yaşlarınız kaç kızlar? kaç aydır deniyorsunuz? Niye kendinizi de eşlerinizi de üzüyorsunuz, ne sağlık sorunları olan kadınlar doğuruyor da siz mi doğuramayacaksınız? olacak o bebişler kızlar, ama sakin olmak lazım pozitif olmak lazım azıcık:) Valla alıcam elime sopamı az kaldı kızıyorum haa:))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?