- Konu Sahibi pembemasal
- #2.961
kız özlem belli mi olur bir süpriz yapmayasın bize..evet yani. Benimde geçen aya gore hesaplayınca yarın kırmızı gunum. Hiç üzülmüorum cunku maç tarihini hesaplayıp onu beklicem sabırsızlıkla:)
hahaha bir hafta önce bnde tavuktum yumurtladım rahatladım döndüm normalekızlar ya ben kendimi şuan tavuk gibi hissettim yumurtlamaya başlıcam falan yazıyorum baksanıza![]()
narmikçim öncelikle hoşgeldin aramıza bebişlerinle mutlu bir hayat diliyorum sanada ,, hersey gönlüne göre olur ve 3. Bebişinide alırsın kucağına sağlıkla..şu yazdığın belirtiler ne zaman başlarmış ki bir bilgin varmı..uykuya eğilimin artması,akıntılarınızın çoğalması,göğüs cildinizde damarlanmaların belirmesi,kasıklar da batmalar da hamileliğin ilk belirtilerindendir..ama illa herkeste aynı belirtiler olacak diye bir şey yok tabi...
durmak yok yalel sana ne iş biter ne güç....canım, inşallah... Birlikten kuvvet doğar diyoruz işte.. Cümleten topluca el açıp dua ediyoruz, gereğini yapıyoruz... Gerisi allaha havale...
Inşallah inşallah....
Begüm uyurken ortalığı topladım. Oyuncakları derledim toparladım. Yemek için ön hazırlık yaptım. Azıcık bi sigara molası verdim. şimdi de geldim size bakıyorum tulincim. şimdi uyanır zaten begüm :) mesaimin ikinci yarısı başlar.. Koştur koştur....
Arada bi beynimiz oynuyor bizimle yazçiçeği. Oluyor öyle şeyler. Beynimiz kendimizi hamiş olduğumuz konusunda ikna ediyor, hormonlar da ona göre yola devam ediyorlar. Kendimiz edip kendimiz buluyoruz velhasıl :)
olur böyle şeyler.... Durmak yok, yola devam şekerim
ayy canım benım cok saol, sen iste ben sana hep çene yaparım:))
yap kız sen bana çene yap başımın etini ye