Haftaya cuma adetimin başlaması lazım, koskoca 8 güüüüüüüüüüüüün, nasıl geçecek:)
İşte bende olanlar olmayanlar;
Olanlar
Yumurtlama gününden 3-4 gün sonra kasıklarda batma , karıncalanma karışımı bir his bir iki gün devam etti
Şimdilerde yine kasıklarda ve karnımın altında, daha çok çekilme ve hafif kramplar tarzı, bazen yine batmalar şeklinde ağrı, çoğunlukla tek taraflı ama bazen iki tarafta da oluyor. Bazen karnımın altında birşey çekiliyormuş gibi hissediyorum..
Deli gibi bir akıntım yok ama kuru günlerimde başlamadı, hala ıslaklık devam ediyor vajinada..
son 2 gündür akşamları daha çabuk uykum geliyor , ya da bazen birden bir uyku bastırıyor, sürekli değil ama.. Bir de ben uykuya düşkünümdür zaten bu pek de ayırt edici değil benim için.. Ama yani öyle sersem sepelek de değilim..
Ara ara başağrılarım ve bacak ağrım var, normalde adetten 1-2 gün önce olur ama bu sefer çok erken başladı..
Olmayanlar;
Göğüslerimde bir cacık yok, damarlanma şişme, hassasiyet falan, cık , zero yani:)
İdrarım her zamanki gibi, kokusu falan değişir diyorlar ben nereden bilicem kokusunu, ayrıca hadi kokladım diyelim öncesini bilmiyorum ki kıyaslama yapayım:)
Bulantı, baş dönmesi , tansiyon düşüklüğü, hiçbiri yok ben de..
Herhangi birşeye aşerme, canımın çekmesi veya birşeyden tiksinme de yok.. Gayeeeet normalim:)
Bir de dün annemle konuştum, kızım bana çektiysen eğer boşuna debelenme hamile olup omadığını anlamak için dedi. O iki hamileliğinde de hiçbir belirti yaşamamış. Ne aşerme ne bulantı ne ağrı sancı 9 ay boyunca gayet normalmiş yani.. Sadece 2. aydan sonra göğüsler haliyle büyümeye başlamış ve ilerleyen dönemde karnı şişmiş:) Kadının tek yaşadığı belirti buymuş.. Anneme çekmiş olabilir miyim acaba bende? gerçi çektiysem şayet ne ala, çok rahat olurum , güzel de olur aslında:)
Evet budur ben de durum kızlar:)