• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anne olma hayalini Mart'a erteleyenler ....

İyi yapıyorsun hayatım, takma kafanı, olma ihtimali kadar olmama ihtimali var, hepimiz için.. Ama tabii dilerim ki hamişizdir hepimiz..:49: :31: :)

Evt 2 ay denemelerde çok taktım olucak olucak dedim olmadı şimdi ise tersi diyeyim de olsun:emir_bebek: Ama olmaz gene tutmamıştır:18::18: İnşallahhh mart listesi bebişş dollarrrrrr :16::16::16:

Bu mart ayında doğal yoldan hamile kaldım kaldım..Eğer kalamazsam nisan ayı içinde İzmir e gideceğim.Mini tüp bebek yöntemi için..Tek embriyo yani tek bebek için inşallah..Eğer tutarsa ve erken doğum olmazsa Ocak 2013 de doğumum olucak ki Erken doğurmaya meyilli olduğum için bu sene sonuna da denk gelebilir.Tabi doğum sonunda şu bana çok çektiren rahmimi de aldırıp kurtulacağım.....Eğer tutmazsa bir daha kendimi kasmayacağım yeniden anne olmak için...İyi dualarınızı eksik etmeyin benden...:)

iyi akşamlar kızlar
nasılsınız?
eveeettt benim can alıcı sorularımdan biri geliyorrrr:52:
bir ayda iki kez yumurtlama olabilir mi sizce??
ben hiç test falan yapmadım ama sanki adetime bir hafta varken de yumurtluyo gibi hissediyorum,yani aynı belirtiler oluyor

iyi akşamlar kızlar
nasılsınız?
eveeettt benim can alıcı sorularımdan biri geliyorrrr:52:
bir ayda iki kez yumurtlama olabilir mi sizce??
ben hiç test falan yapmadım ama sanki adetime bir hafta varken de yumurtluyo gibi hissediyorum,yani aynı belirtiler oluyor

Olabiliyormuş böyle durumlar..Çok sık olmasa dahi...
nariko şu linke göz at istersen canım.. http://www.kadinlarkulubu.com/gebelik/222515-ayda-birden-fazla-yumurta.html

ve şuraya da http://sabiredensaglikbilgileri.blo...ayda-birden-fazla-yumurtlama-rahim-ag/5253828

Son düzenleyen: Moderatör:
slm kızlar benide listeye eklermisiniz martın 19 :16:şubat ayında nasip olmadı hamilelik inş. martta duamız gerçekleşir kızlar bol bol :49::49::49: haberleri alırız iinş. :81::81::129::129:

Bu mart ayında doğal yoldan hamile kaldım kaldım..Eğer kalamazsam nisan ayı içinde İzmir e gideceğim.Mini tüp bebek yöntemi için..Tek embriyo yani tek bebek için inşallah..Eğer tutarsa ve erken doğum olmazsa Ocak 2013 de doğumum olucak ki Erken doğurmaya meyilli olduğum için bu sene sonuna da denk gelebilir.Tabi doğum sonunda şu bana çok çektiren rahmimi de aldırıp kurtulacağım.....Eğer tutmazsa bir daha kendimi kasmayacağım yeniden anne olmak için...İyi dualarınızı eksik etmeyin benden...:)

Narmik, özel anne.Rabbim yanında olsun.yardımcın olsun. Senin bebeklerin vardı sanki ama di mi? Daha önceki sayfalarda okudum gibi hatırlıyorum,

narmıkcım tanıdım tamm canım hallettım ben cok gırmıyorumda bu konudada cok yazıyor kızlar sayfalar ılerlıyor eskı yazıalrı okuyamıyorum genelde son sayfadan baslıyorum genelde

Son düzenleme:
Narmik, özel anne.Rabbim yanında olsun.yardımcın olsun. Senin bebeklerin vardı sanki ama di mi? Daha önceki sayfalarda okudum gibi hatırlıyorum,
Evet var canım..Yine olmasında sakınca yok değil mi ;)
narmık sen canım ızmırde mınıtüpbebek falan yazmısısn ya ordan baglantı kurdum

Evet canım :) Öbür sitede de burada da yazdım ben de seni tanıdığımı..Ama denk gelmedin sanırım :)

Tatlım rica etsem adımı silebilirmisin yazdığın mesajdan :) Ben kendi alıntımdan sildim...

Son düzenleyen: Moderatör:
iyi akşamlar kızlar

GÜNAYDIN TEYZOŞLAARRRRR

bişey sorucam.. bunu hamile kalmadan önce mi yapıcaz yani...
saçma değil mi biraz??? daha oluşmamış çocuğun nesini belirliyorki bu alyans?

ben bunu, hamişken yapmıştım. alyansı karnının üstünde tutuyorsun.. dönüyorsa kızdır, ileri geri gidip geliyorsa erkektir.... saçma ama, bende defalarca denedik, hep kız çıkmıştı.. sonunda kızım oldu.

hamile olmadan önce yapılıyor cnm:34:
bencede saçma ama nerdeyse 50 kiiye denedik hepsi doğru çıktı insan acabamı diyor ve merekla deniyo:1::1:
ayrıca denemekten ne çıkarki allahım sağlıklı çoçuk versinde cinsiyetinin bi önemi yok bence :49:

narmıkcım tanıdım tamm canım hallettım ben cok gırmıyorumda bu konudada cok yazıyor kızlar sayfalar ılerlıyor eskı yazıalrı okuyamıyorum genelde son sayfadan baslıyorum genelde

Sağolasın bitanem..:16: Bu arada adetimin 13. günü ve hala negatif..Bakalım ne zaman yumurtalayacağım.. Sen ne alemdesin ?

valla hayatım bend esallama dallama arada ates ölctüm ama düşük cıkmadı hıc 15.günümde yumurt aakı akıntı oldu artık bılemıcem yumurtladımmı yumurtlamadımmı 10-12-15 denedık bugün 17 bugünde denıycez 19-21 dede bıtırcez artık ötekı ay bendemı yumurtlama testı alsam dıyorum aam bızde sorun spermdı cokta kasmasammı dıyorum yumurtlama olabılcek günlerde denıyoruz ıste tutarsa tutsun dıyorum:43:

zincir alyans falıyla erkek cıktı:9:ama benım oglum var zaten bu onamı ısaret ıkıncıde erkek olcakmı:9:

bdoğan çoçuğun için çıkmış o birinci doğru demekki şimdi ikinciyi dene her çoçuk için ayrı kaldırıyosun bileğininin yanından en sonunda hareketsiz kalıyo o zaman kapanışı yapmışsın demek

Son düzenleme:
slm kızlar benimde adetime 2 gün kaldı ve yumurtalama döneminden sonra kasık agrısı ve bel agrısı çok oldu adetten desem benim hiç agrım olmazdı hadi oldu diyelim bukadar erken olmazdıdün gebelik testi yaptım negatif çıktı ama yinede bu ay çok umutluyum sizce neden bu agrılar benim ilk defa basıma geldi

valla hayatım bend esallama dallama arada ates ölctüm ama düşük cıkmadı hıc 15.günümde yumurt aakı akıntı oldu artık bılemıcem yumurtladımmı yumurtlamadımmı 10-12-15 denedık bugün 17 bugünde denıycez 19-21 dede bıtırcez artık ötekı ay bendemı yumurtlama testı alsam dıyorum aam bızde sorun spermdı cokta kasmasammı dıyorum yumurtlama olabılcek günlerde denıyoruz ıste tutarsa tutsun dıyorum:43:

Al bence... Ben çok emin değilim ne zaman yumurtladığımdan..Yumurtaladığımı sandığım günlerde yumurtlamıyor olabilirim.. Ben de bu son adetimi baz alıp Çin takvimine bakayım bari..Bakalım ne çıkacak :)))

kapamısın ne oluyor ıkıncı olmucakmı oluyor bıdaha yaptım bukez etrafında döndüü ohh kız gelıyo :)):52::52::52:oglum kucagımda yaparken anne napıyosun deyıp duruyor rahatta yapamadım ama döndü alyans

slm kızlar benimde adetime 2 gün kaldı ve yumurtalama döneminden sonra kasık agrısı ve bel agrısı çok oldu adetten desem benim hiç agrım olmazdı hadi oldu diyelim bukadar erken olmazdıdün gebelik testi yaptım negatif çıktı ama yinede bu ay çok umutluyum sizce neden bu agrılar benim ilk defa basıma geldi

Dur bakalım tatlım adetine daha iki gün varmış, olmadı psikolojik belirtiler testlerede pek güven olmuyor adetin geçtiğinde birdaha yap yada en garanti kan ver inş. hamilesindir:34:

Back
X