yok canım nerdeee benimki 1 mart ama hep erken olur bugün ağrılarım varda akşama kadar olmazsa ihtimal olur diycem
:)) hadi bakalım bekliyoruz biz deeeee :)
Günaydııııın tatlım... Valla ben yine bir umut belki bi yarım saatcik fırsat bulmuşsundur demiştim ama neyse, bi dahaki yumurtaya kısmetmiş demek

Çok güzel cevap vermişsin, ağzına sağlık ohh iyi yapmışsın, ben bile okurken içim soğudu böyle:))) Zaten öyle suskun kalmak kabul gören bişey değil artık, her konuda.. İnsanlar sınırlarını bilmeyip üstlerine vazife olmayan şeylere karıştığında veya hadsiz davrandıklarında susmayıp çat diye vermek lazım cevaplarını.. Aksi halde üstüne üstüne gelmeye devam ediyorlar, sen tırnaklarını gösterene kadar..
valla öyle. 20li yaşlardayken, genelde daha mı uyumlu, ılımlı, suskun, kabul eden durumda oluyor kadınlar.....
gerçi ben hiçbir zaman öyle değildim. ben 16-17 yaşımdayken bile, çatır çatır verirdim cevabını saçma sapan soruların falan.
evlendiğimde zaten görmüş geçirmiş, 28 yaşında, epeyce bi (işim gereği) hayat tacrübesi olan, iletişim tecrübesi olan bi hatundum. hiç de kimseye pabuç bırakmadım valla şimdiye kadar.
millete hafif bi eğik boyunlu oldun mu, hemen çıkarlar tepene çünkü.
allahtan benim eşimin ailesi çok uyumlu insanlardır. hiç öyle iğnelemeleri falan yoktur. hiç kendilerine benzemiyorum, memleketlileri değilim, tamamen farklıyım onlardan.. buna rağmen bir kere bile, bi yanlış bakışlarını görmedim. ama bunu kendime borçluyum. kendi saygılı oluşları da var tabi, ama karşılarında ''ben buyum, sizin gibi 5 çocuk doğurup kendimden vazgeçemem, bakımlıyım, giyinirim süslenirim, okudum işledim, çalışıyorum, sizin gibi değilim'' şeklinde duruşuma da borçluyum muhakkak.
bitek işte teyze var bi tane. 2. eşiyle evli, çocuğu yok. yaşı epeyce bi kemale ermiş durumda. çok bilmiş bişey... ''e gelin hanım, elinden de bi kahve içelim, kalk bakalım sen yap'' gibi (3 tane genç kız var o evde, her hizmeti görürler yani.. hamileyken bana düşmezdi o kahve) luzumsuz lafları vardır bisürü... o kadına çok sinir oluyorum. her hareketine sinir oluyorum yani. ona verdim öyle cevap.. diğerleri gerektirmiyorlar.
he bi de görümcem istemişti geçenlerde bi laf.. şöyle bi en sertinden suratına doğru... o da aldı payını.. :))
asla asi, saygısız, burnu havalarda bir tip değilimdir. ama hiç altta kalmam. çok da rahat ederim. tavsiye de ederim.