- Konu Sahibi pembemasal
- #4.241
Merhaba tatlımm, iiyiz valla, özlemin doktor korkusunu gidermeye çalışıyoruz, kendisi kemalettin tuğcu romanlarında ki çocuklar gibi bir ajitasyon içinde zira:)) Sen nasılsın hayatım?
yorumlarınızı okudum canım evet öyleymiş biraz takmış sanırım özlemcik bu konuyu kafasına :)))
ben iyiyim canım ne olsun çalışmalara başlamayı bekliyorum inşallah güzel geçiririz bu ayı tabiki herşey kısmet
olursa ne ala ne ala , olmazda üzülmek yok çalışmalara devam bakalım
sende oturma iznini almışsın canım gözün aydın inşallah uğurlu gelir de arkasından da bebiş haberini alırız kız senin :))
balım dalga geçme yaw:) tırsıyorum napimm. neyse iyiyim iyiyim geçtii:)
canım saol sımdı dedektor gibi tarıcam bu sayfaları.
canım bak incele , bende baktım biraz ama herkesin bünyesi ile alakalı bu olay bence o yüzden çok takma kafana bende geçen ay aşılama yaptırdım ,
yorumları okudum okudum herkeste başka belirti, pek panik yapmadan girdim odaya en son kocişime baktım bir o zaman heyecan yapmıştım,
işlem başladı çok hafif bir ağrı oldu , birde baktım bitmiş benim aklıma yorumlar geliyo yok canım bitmemesi lağzım kanama falan olacaktı diyorum kendi kendime
meğersem kanama olmadan da olabiliyormuş ,
çok uzattım kusura bakmayın arkadaşlar ama demek istediğim özlem canım herkesin hissedeceği acı bir olmaz o yüzden takma kafana rahat ol ki işleminde rahat olsun yarın dualarımızdasın inşallah bir problem çıkmaz tatlım :)))