- Konu Sahibi pembemasal
- #4.741
canım benim sürekli akıntım oluyo zaten normal zamanlarda da hatta mantar olmuştu ben de fitil ve hap kullanmıştım o ay hamiş kaldım kaşıntın filan var mı senin toksa normal akıntımı yani kokulu mu kokusuz mu ??
tatlım akıntım yok ıste yanı ben bu ay sogan kurunu kullandım o kokulu bır akıntım oldu son anlarda cok yogun akıntım oldu sımıdıde kesıldım dusun 16.17.gunude akıntım bıttı kuruluk soyle yumurtlama akıntısı gıbı uzun yapıskan degıl ancak pecete surdugumde cok hafır ıslaklık oluyo walla bugun sadce cok kotu belım agrıyoo yenı cıktı oda ben bu ay yumurtlamamı kacırdım dıye dusunenlerden bıryımde derda bu ayda bu saatte kuruluk olmadı adetıme 5 6 gun once baslardı bı kac gun sonra normale donerdı yanı adapta olmak ıstemıyorum umutsuzum cunku hayal kırıklıgına ugramak daha kotu gogoslerıme sancı gırıyo arada bır cok sık degıl ama detlerımde de olurdu belım cok agrıyo oda bugun baaldı walla kurulukta 6 gundur aynıyım ve benım bat 9 degısklık bu kadarcık sımdılık ne zman belırtıler baslıyo onuda bılmedgım ıcın o gunu beklıyorum olmazsa olmadı dıyecehım artık...