- Konu Sahibi pembemasal
- #9.921
Ay canım niye sıkılıyo bilmiyomki fazlamı alıngan oldum ne sabah tam ağlicam patronum geldi tuttum gözyaşlarımı şimdi yine kalabalık bi yanlız bıraksalar ağlasam rahatlasam
canım elvancım sende durumlar nedir sen haftasonumu gidecektin doktora tatlım?
kızlar bi yardımcı olun bana zira kafayı yiyecem olayı bastan anlatyorum ben 30günde duzenli adet olan biriyim subat ayı 29 cektigi icin hesapladım 13 martta adet olmam gerekiyordu bi onceki 12 subatta olmustu bugun 15 mart ve bn hala adet olmadım sadece beyaz -hafif sarı akıntım var her akıntım gelisinde adet oluyorum sanıyorum buraya kadar normal diyeceksinizki test yap dun oglen kan testi yaptırdım ama sonucun negatif oldugunu soylediler inanılmaz moralim bozuldu neyse dedim demekki daha vakti gelmemis ama karnım agrıyor hemde cok sert ve şiş goguslerde aynı her an dakikaları sayıyorum adet olacam diye ya o degilde esimede soyleyemedim test olayını adamcagız dun gece ruyasında ikiz kızlarımız olacagını gormus moralini bozmakta istemiyorum gunde 3kere arayıp soruyor gelen giden var mı diye adette olamıyorum kafam karıstı iice bu arada benim bu ayki en beraberlik tarihim 1martttı adetimin 15.16.18.ve 19.gunlerinde beraber olduk ve daha onceden hic boyle gecikmem olmamıstı ya azıcık bana akıl verin ...![]()
geç döllenme ola bilir geç yumurtlamanla alakalı bi durum ama yılda 1 2 kes adette gecikme olabiliyomuş normalmiş hem mevsim deyişikliği hemde şimdi çocuk düşündüğün için ola bilir..
hayır hic bir ilac almıyorum folik asit alıyorum sadece folbiol mudur nedir ondan bn agrı kesici bile icmem normalde evet zaten bnde sonucu duyunca artık cok umitlenmiyorum ama ne yalan soyliyim test yaptırana kadar beklentim yuksekti hayırlısı olsun artık ilk defa gecikmem oldu benim bu yasıma kadar gecen ay doktora gittim vajinal muayene yaptırdım cok sukur hersey normal dedi bakalım artık kızmızıları bekleyecem gibi gozukuyor dun test yaptırdıgım yerde aynı andan bi adamdan da kan aldılar belki tüpler karısmıstır:)))
bide su gec döllenme olayı nedir nasıl oluyor bana anlatırmısınız
sen birazdaha bekle olmazsa kan testini tekrarla ve sonra doktoruna bi danış canım
Helloooooooooo kızlar ben geldimmm;dün yoktum canlarıım,grip oldum yattım evde..ee ne var ne yok yeni haberleri alayım :)))
selam tatlım naber geçmiş olsun..
hiç koonuşamıyoz artıkk..
selam arkadaşlar nasılsınız güzel haberler varmııı?
selam sanada..
lattaaaaaa:
sen beni çok ihmal ediyon bende elvan gibi alıyacam şimdiii..