• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anne olma hayalini Mart'a erteleyenler ....

Kızlar ben bugün dişçiye gidiyorum 1 kanal tedavim ve dolgum var çok tırrrsıyorumm :( Kanal tedavisi nasıl bişi ya sinirleri öldürüyolarmış kısmını biliyorum sadece ....
Herşey bebiş için sırf hamişken keyfini çıkarıyım oramın buramın ağrısıyla uğraşmiim diee ....

tatlım ben kanal tedavisi yaptırdım öyle deli gibi acımıyor ama şu ağzın suyunu çekmesi için bir hortum konuluyorya ağza işlem sirasında hep ağızda olan, o çok gıcık benim tek canımı yakan o oldu açıkcası,
çok iyi yapmışsın canım ya benimdi çektirilmesi gereken bir dişim var ama korkudan gidemiyorum. inşallah hamilelikte bana sorun açmaz. bi kez çektirmeye gittim. muayeneden kaçtımmm:((((( :17:

gülşencim günaydın ben iyiyim ve görüyorumki sende iyisin aferin sana hep böyle devam et tatlım..
sanada günaydınofbulte..

yarın hafta sonu ve dinleniceğimi düşündükçe iyi oluyorum özlemcimmmm:
evde biraz ütüm var ama artık bitane yapar bi dinlenirim sonra yine yapar yine dinlenirim hehehe:

kuzum ben cts ve pazarda erken kalkıorum kurs için. cuma yapıom temizliği cts de başka şeler. ütü masasını oturarak yapabileceğin şekilde ayarlasana ayakta kalma

Kızlar ben bugün dişçiye gidiyorum 1 kanal tedavim ve dolgum var çok tırrrsıyorumm :( Kanal tedavisi nasıl bişi ya sinirleri öldürüyolarmış kısmını biliyorum sadece ....
Herşey bebiş için sırf hamişken keyfini çıkarıyım oramın buramın ağrısıyla uğraşmiim diee ....

bende tum dişlerimi dişetlerimi bakıma aldırdım birkaç ay once bitti işim. 2 kırığım vardı ve biri malesef kökten çekildi. inan benim dişçimden başkası beni o koltuga oturtamaz tüm dişlerimin döküleceğini bilsem oturmam. dişçiden yana da cok şanslıyım vesselam:)))))))) aile hekimimiz:))) puhaha isteyenlere onun da adresini veririmmm. şimdi tulin olsa özlem burda doktorların reklamını yapıo derdi:)

HEhehe ne mutlu bize...Benimkide maşallah hazır asker bu aralar :D
Bi ara iş stresi, soğuk hava derken ara vermeye başladıydı ama
alıverdim aklını :52:

bu erkekler çok saf oluyo,, dün gece benimkine az bi cilve yaptım, aklını alıverdim.. zaten benimki dünden razı herşeyi her daim hazır:)))
aslında tatlım benim isteksizliğim bizim adamdan kaynaklanıyor. azcık bana yüz vermese ben peşinde sürüncem ama yok yapışık geziyor bana...

tatlım ben kanal tedavisi yaptırdım öyle deli gibi acımıyor ama şu ağzın suyunu çekmesi için bir hortum konuluyorya ağza işlem sirasında hep ağızda olan, o çok gıcık benim tek canımı yakan o oldu açıkcası,
çok iyi yapmışsın canım ya benimdi çektirilmesi gereken bir dişim var ama korkudan gidemiyorum. inşallah hamilelikte bana sorun açmaz. bi kez çektirmeye gittim. muayeneden kaçtımmm:((((( :17:

allah aşkına o hortumun nesi acıttı canını:) anacım bişi yapmıo ki kenarda duruo o yaw suyu tükürüğü topluo sadece:)))))) hımm şimdi taşlar yerine oturmaya başladı. o kadarcık şey canını acıtıosa yatak odası fobini anlayabiliom:)))))))))))) kız git, hamileyken kötü olur bak benim annecim cok çekmiş o yuzden. dişleri falan dökülüomuş.daha bi ton şey anlattı da mal kafam unuttu yine. hamile kalmadan git yavrum

bu erkekler çok saf oluyo,, dün gece benimkine az bi cilve yaptım, aklını alıverdim.. zaten benimki dünden razı herşeyi her daim hazır:)))
aslında tatlım benim isteksizliğim bizim adamdan kaynaklanıyor. azcık bana yüz vermese ben peşinde sürüncem ama yok yapışık geziyor bana...

hımmm senin su kocaya da accık gorunmek lazım. kaçan kovalanır bir öğrensin:)

Hortumu geçen gün diş taşlarımı temizletirken yaşadım canım ondan bi korkum yok allaha şükür neyse bunuda bugün halledersem sorun kalmıyo inş.
Bi hepatit B aşım kaldı oda kolay artık alıştım iğne olmayada nasıl olsa testler için kan vere vere delik deşik oldum valla :D

allah aşkına o hortumun nesi acıttı canını:) anacım bişi yapmıo ki kenarda duruo o yaw suyu tükürüğü topluo sadece:)))))) hımm şimdi taşlar yerine oturmaya başladı. o kadarcık şey canını acıtıosa yatak odası fobini anlayabiliom:)))))))))))) kız git, hamileyken kötü olur bak benim annecim cok çekmiş o yuzden. dişleri falan dökülüomuş.daha bi ton şey anlattı da mal kafam unuttu yine. hamile kalmadan git yavrum

bilmiyom ama özlem ben çok korkuyom yeğenimde git diyip duruyor oda diş hekimi çok çekersin halacım hemen senin şu dişine çözüm bulmamız gerekiyor diyor... ayy çok korkuyorum.. özlemcim sen beni evlendikten sonra ilk gün görcektin adam bana dokunmadan daha çığlığı bastım otel benim çığlıklarımla inledi o derece:))) kocam son çareyi ağzıma yastık kapatmada buldu..B::))):26:

tabi cnm herzamanda sen yine de bize guvenip suyunu cıkarma elini adamın üstünden çekme:)))

Bencedeee :D

Bişi daha sorayımmı size kanal tedavisiyle dolguyu aynı günde yapıyorlarmı ? Benim bi kırık dişim var maşallah diğer dişlerimde bi sorun yok.
Kırık dişime hem kanal tedavisi hemde çift yönlü dolgu yapılacakmış sizin nasıl oldu aynı gün aynı dişer hem kanal tedavisi hem dolgu yapıldımı?

bilmiyom ama özlem ben çok korkuyom yeğenimde git diyip duruyor oda diş hekimi çok çekersin halacım hemen senin şu dişine çözüm bulmamız gerekiyor diyor... ayy çok korkuyorum.. özlemcim sen beni evlendikten sonra ilk gün görcektin adam bana dokunmadan daha çığlığı bastım otel benim çığlıklarımla inledi o derece:))) kocam son çareyi ağzıma yastık kapatmada buldu..B::))):26:

ÖZLEMMMMM gör gör bana sölenirmisin sen :):):):):):):)

Hortumu geçen gün diş taşlarımı temizletirken yaşadım canım ondan bi korkum yok allaha şükür neyse bunuda bugün halledersem sorun kalmıyo inş.
Bi hepatit B aşım kaldı oda kolay artık alıştım iğne olmayada nasıl olsa testler için kan vere vere delik deşik oldum valla :D

oh maşallah canım senin cesaretin yerinde, dur popomu sıkayımda nazar değmesin..:))) sen bunları hallet canım bugün çok geçmiş olsun şimdiden...

günaydın canlarımmmmmmmmmmmmm

beluscum günaydın... nasılsın tatlım..

Hehe alemsim canım bende canım çok tatlıdır diyodum benden daha canı tatlı olanıda varmış ...

Bencedeee :D

Bişi daha sorayımmı size kanal tedavisiyle dolguyu aynı günde yapıyorlarmı ? Benim bi kırık dişim var maşallah diğer dişlerimde bi sorun yok.
Kırık dişime hem kanal tedavisi hemde çift yönlü dolgu yapılacakmış sizin nasıl oldu aynı gün aynı dişer hem kanal tedavisi hem dolgu yapıldımı?

aynı gün yapılmıyor canım galiba ben hatırladığım kadarıyla doktorum bana 3 gün sonramı ne gel demişti..

yok artıkkkkkkkkk. hahaha ii boğmamış seni. o yapsın işte, korkma hiç korkulcak bişi yok. ben de cok korkardım amann amannnn var ya cehennem gibiydi ama bu doktorumuzu bulduk yıllar once, artık aile gibi olduk espriler gırla hava da:)) cok rahatım artık o koltukta. ama dediğim gibi ondan başkasına asla gidemem yani korkarım. ama senin yegnin doktormuş bak git yani mutlaka

günaydın canlarımmmmmmmmmmmmm

gunaydın bebem naber. aksiyon oldumu dun akşam

Back
X