• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anne olma hayalini Mart'a erteleyenler ....

Hehe alemsim canım bende canım çok tatlıdır diyodum benden daha canı tatlı olanıda varmış ...

hep yengem derdi sen kocana hiç bişey vermezsin bu canınız azlığıyla derdi.. kadın haklıymış:9:
herkese günaydın ... yeni hamiş haberlerimiz var mı kızlarr dün ben girdim mi girmedim mi unuttum valla:))) varsa Allah hayırlı etsin...:))

herkese günaydın ... yeni hamiş haberlerimiz var mı kızlarr dün ben girdim mi girmedim mi unuttum valla:))) varsa Allah hayırlı etsin...:))

günaydın canım.. yeni hamiş haberleri henüz yok tatlım inşallah ilerleyen saatlerde olcak umudumuz var.. bugün ilkbhr test yapmayı düşünüyordu birde gamzeden güzel haberler çıkabilir diye bekliyoz..

yok artıkkkkkkkkk. hahaha ii boğmamış seni. o yapsın işte, korkma hiç korkulcak bişi yok. ben de cok korkardım amann amannnn var ya cehennem gibiydi ama bu doktorumuzu bulduk yıllar once, artık aile gibi olduk espriler gırla hava da:)) cok rahatım artık o koltukta. ama dediğim gibi ondan başkasına asla gidemem yani korkarım. ama senin yegnin doktormuş bak git yani mutlaka

gunaydın bebem naber. aksiyon oldumu dun akşam

heheyttt atlattım çünkü midem çok kötüydü sürekli ağzımda ekşiyo yapabilcek psikolojide değildim :)
bugünde kasıkları sızlıyo yine ama daha güçlü bişiler oluyo va altımı ıslak hissediyorum resmen acayip akıntım var

günaydın canım.. yeni hamiş haberleri henüz yok tatlım inşallah ilerleyen saatlerde olcak umudumuz var.. bugün ilkbhr test yapmayı düşünüyordu birde gamzeden güzel haberler çıkabilir diye bekliyoz..

amn canım inş.. bebek isteyen herkese versin Rabbim...Onların da güzel haberlerini alırız inş..Mart bitmeden ben de alırım müjdeyi inş...23 Martta 24 martta kırmızı ışık yanmasın bana da noooolllluuurrrr....:(((

benimki korku değil bacım üşengeçlik :):):):):)

beluscummm annem heq şunu derdi üşenin çocuğu olmazmış:))) ben o zamanlar anlamıyordum şimdi pek bi doğru söylüyormuş annecim.. tatlımbaşta benimde korkuydu ama şimdi isteksizlik üşengeçlik.. banyo yap saç tara yap iişe git bunlar soğutuyor valla,, bu sabah saat 5,30 kalktım banyo yaptım.. uyku felan gitti sabah sinir oldum.

yok artıkkkkkkkkk. hahaha ii boğmamış seni. o yapsın işte, korkma hiç korkulcak bişi yok. ben de cok korkardım amann amannnn var ya cehennem gibiydi ama bu doktorumuzu bulduk yıllar once, artık aile gibi olduk espriler gırla hava da:)) cok rahatım artık o koltukta. ama dediğim gibi ondan başkasına asla gidemem yani korkarım. ama senin yegnin doktormuş bak git yani mutlaka

tamam canım bir çözüm bulup kurtulayım şu dişten artık dimi..

amn canım inş.. bebek isteyen herkese versin Rabbim...Onların da güzel haberlerini alırız inş..Mart bitmeden ben de alırım müjdeyi inş...23 Martta 24 martta kırmızı ışık yanmasın bana da noooolllluuurrrr....:(((

inşallah canım inşallah.. benimde 18 mart bekliyoz işte inşalalh güzel haberler bizi bekliyor mart boyunca ....

ayyy ne güzeeel herkesin adet tarihi benden önce...barim sizin güzel haberlerinizle sevinirim ben hamile olmasam da:)))

bu arada benim koca artık her ilişkiden önce benim çocuk yapma isteğimi görünce onu düşünerek yapacaksak ben gideyim...gibisinden komik laflar etmeye başladı...adam da sıkıldı...çocuk mocuk derdi yok bizimkinin derdi bambaşka :D hahahahaha:)))

ayyy ne güzeeel herkesin adet tarihi benden önce...barim sizin güzel haberlerinizle sevinirim ben hamile olmasam da:)))

bu arada benim koca artık her ilişkiden önce benim çocuk yapma isteğimi görünce onu düşünerek yapacaksak ben gideyim...gibisinden komik laflar etmeye başladı...adam da sıkıldı...çocuk mocuk derdi yok bizimkinin derdi bambaşka :D hahahahaha:)))

haklı şekerim. adamların psikolojisi de etkilenio:):)

YAAA aynı benimki işte ...Bende deli gibi istesin yalvarsın istiyorum artık!!! sadece olsa iyi olur bende istiyorum demekle yetiniyor uyuzz oluyorummm .Bi yerde hamile kadın görünce ağzının suyu akıyo ama gözleri dalııp gidiyo sonra sabaha kadar eli karnımda uyuyo :)

YAAA aynı benimki işte ...Bende deli gibi istesin yalvarsın istiyorum artık!!! sadece olsa iyi olur bende istiyorum demekle yetiniyor uyuzz oluyorummm .Bi yerde hamile kadın görünce ağzının suyu akıyo ama gözleri dalııp gidiyo sonra sabaha kadar eli karnımda uyuyo :)

ayyy canım benimm:))) erkekler pek belli etmezler böyle şeyleri:))) bizimkinin de içindeki romantizmi komediye dönüştüren şeytanı yok etmem çok uzun zaman almıştı yani:))) ama artık o bir romanttiiiikkk!! :))

haklı şekerim. adamların psikolojisi de etkilenio:):)

yaa aynen öyle...
ama bende ışık fobisi var..:/ ışıkta çok utanırım bazı şeylerden..bizimki de tam tersine...o yüzden geçen gün kavga ettik...neyse sonra barıştık...alışmaya çalışıyorum ama zor...:/

hepatit b acaba hamilelikten önce mi vuruluyor sonra mı hamileyken de vurulabiliyor mu bu aşı kzlar bana doktur kan tahlilinde hepatitin az görünüyor aşın yok galiba gel dedi de ben gidemedim:/ 2 doz imiş zannedersem..???

herkese gunaydınnn bugun cok erkenciyim dimi esimi gonderdim ise bende uyuyamadim.insallah bugun guzel hamis haberleri aliriz arkadaslar.

günaydın canım nasılsın?
Kızlar herkese günaydınnnn:
Bugün haftanın son günü evet umarım güzel haberler alırız bugün..
Ayrıca bugün cuma bugün bol bol dua edicem ben hem kendim hemde herkes için..
Hayırlı cumalar bu arada..

gunaydın arkadaşlarrrr muckk hepinizee

kıııızzzlaaaaar güüünaaaydııın :d
kızlar günaydınlar hepinize .....hayırlı cumalar güldencim sanada
kuzum ben cts ve pazarda erken kalkıorum kurs için. Cuma yapıom temizliği cts de başka şeler. ütü masasını oturarak yapabileceğin şekilde ayarlasana ayakta kalma

bende tum dişlerimi dişetlerimi bakıma aldırdım birkaç ay once bitti işim. 2 kırığım vardı ve biri malesef kökten çekildi. Inan benim dişçimden başkası beni o koltuga oturtamaz tüm dişlerimin döküleceğini bilsem oturmam. Dişçiden yana da cok şanslıyım vesselam:)))))))) aile hekimimiz:))) puhaha isteyenlere onun da adresini veririmmm. şimdi tulin olsa özlem burda doktorların reklamını yapıo derdi:)

yok sen kesin anlaşmalısın bak bu doktorlarla

güldencim sen çok aşırıya kaçmadan istediğin hareketi yapabilirsin bebeğim , kendini şimdiden bu kadar kısıtlamanın hiçbir anlamı yok... Rahat ol tatlım...işini normal şekilde yap yorulunca ara ver bu kadar...
günaydın canlarımmmmmmmmmmmmm
günaydın fıstık.....

Ve kızlarrrrrrr hepinize kocaman kocaman günaydınlar...

ayyy canım benimm:))) erkekler pek belli etmezler böyle şeyleri:))) bizimkinin de içindeki romantizmi komediye dönüştüren şeytanı yok etmem çok uzun zaman almıştı yani:))) ama artık o bir romanttiiiikkk!! :))

Oşeytan bizdede vaaaarr :) Ama şeytana kemet attım dizginliyorum :51: nihahaha
Bellide edecek inşallaaahh içindeki bebek isteğini dışa vurdurmam lazımmmm
geçen gün melodili oyuncak sipariş ettim o gelince görcem ben onu :D
Mutfağa girmiyordu sinir oluyordum...Tencerede patik görürsen bilki bebik geliyo dedim artık her akşam mutfağa girip
tencerelere bakıyo :D

yok tatlım benimkide ben konuşmasam bebek lafını etmiyor bile sölüorm bebeğimiz olsa ne güzel olur diye olur canım acele etme diyip duruyor, 8 ay oldu diyorum az zamanmı tabi az daha bir yıl olmadı diyor.. geçen günde bana şey diyor durup dururken ikizlerimiz olsa ne güzel olur. hep ikiz çocuğum olsun hayal etmişimdi diyor..birini yapmayı becerdikte sankii...

kızlar günaydınlar hepinize .....hayırlı cumalar güldencim sanada

yok sen kesin anlaşmalısın bak bu doktorlarla

...

evet kuzumm bende ole dusunuyorum:):)

yaa aynen öyle...
ama bende ışık fobisi var..:/ ışıkta çok utanırım bazı şeylerden..bizimki de tam tersine...o yüzden geçen gün kavga ettik...neyse sonra barıştık...alışmaya çalışıyorum ama zor...:/

hepatit b acaba hamilelikten önce mi vuruluyor sonra mı hamileyken de vurulabiliyor mu bu aşı kzlar bana doktur kan tahlilinde hepatitin az görünüyor aşın yok galiba gel dedi de ben gidemedim:/ 2 doz imiş zannedersem..???

sende gece lambası kullan o zaman o kadar utanmazsın kız merak etme:):)

Oşeytan bizdede vaaaarr :) Ama şeytana kemet attım dizginliyorum :51: nihahaha
Bellide edecek inşallaaahh içindeki bebek isteğini dışa vurdurmam lazımmmm
geçen gün melodili oyuncak sipariş ettim o gelince görcem ben onu :D
Mutfağa girmiyordu sinir oluyordum...Tencerede patik görürsen bilki bebik geliyo dedim artık her akşam mutfağa girip
tencerelere bakıyo :D

tencerede patik mi...yer lan bizimki onu da :// ne görse yer yani tencerede:D ama güzel şirin bir fikir şaka bir yana...
inş. o günler de gelir canım sen merak etme..patik matik koymadan koşa koşa boynuna sarılıp söyleriz..:))

Back
X