• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anne olma hayalini Mart'a erteleyenler ....

slmmm kızlar hayırlı gecelerrrr dalincim nasılsın gece kuşuu bugun kaçta kaklktın :)
dun gece yatmadım sabaha kadar oglusla ugeastım.sen nasılsın canım
hadı bakalım ıns.daha oncekı sayfalardada yazdım ama kımse pek umursamadı sanırım.kuru soganı salataya doggrar gıbı dogra julyen usulu sumak serp ıcıne ve yogur onu yemeklerının yanıdna her gun ye ben cok faydasını gordum

saol canim tavsiyen icin tesekkurler.soyle bir sorunum var iste benim sogani yiyemiyorum ki dogru duzgun suyunu en azindan bir dikiste burnumu kapatip iciyorum:25:
ınan bnm kadar nefret edemezsın sogandan artık bebıs ıcın yedım.faydasınıda gordum mutlaka yemeye calıs canım
günaydın canım nasılsın?
kızlar herkese günaydınnnn:
bugün haftanın son günü evet umarım güzel haberler alırız bugün..
ayrıca bugün cuma bugün bol bol dua edicem ben hem kendim hemde herkes için..
hayırlı cumalar bu arada..
hayırlı cumalar
Kızlar ben bugün dişçiye gidiyorum 1 kanal tedavim ve dolgum var çok tırrrsıyorumm :( Kanal tedavisi nasıl bişi ya sinirleri öldürüyolarmış kısmını biliyorum sadece ....
Herşey bebiş için sırf hamişken keyfini çıkarıyım oramın buramın ağrısıyla uğraşmiim diee ....
gecmıs olsun canım
amn canım inş.. bebek isteyen herkese versin Rabbim...Onların da güzel haberlerini alırız inş..Mart bitmeden ben de alırım müjdeyi inş...23 Martta 24 martta kırmızı ışık yanmasın bana da noooolllluuurrrr....:(((
banada yanmasın bnmde 24 mart
ayyyyyy
KAYNANAM ARADI DEMİN KIZLARRRR

ADET OLDUN MU DEDİ NE VAR NE YOK BAKALIM
BEN DE DAHA OLMADIM 24 ÜNÜ BEKLİYORUM DEDİM...

AMA ANNECİĞİM SEN BEBEK FALAN KİMSEYE BAHSETME ÇÜNKÜ KAN TAHLİLİM NEGATİF ÇIKTI DEDİM..
İNŞALLAH BEBEĞİMİZ VAR YAAA DEDİ
ALLAHIMMM....NİYDECEĞİM BENNN YARABBİMMMM....:/

hata bende şüpheleniyorum dedim hemen yayılmış...ne salağım yaa.::///

24 marta daha bir hafta var ya kızlar ben geçen hafta kan testi yaptrmıştm acaba şuan hamile değil miyimdir hiç ihtimalim yok mu sonuçta adetten iki hafta önce yaptırmış oluyorum...
bi de bende kist var...2 cm...belki de ondan düzensizlik yaşıyorumdur....hamile kalamıyorumdur ondan belki de..:((
canım bole haberler hemen yayılır keske solemeseydın.sımdı tum sulale sneı hamıle bılmıyosa ben neyım.tam kesın olmadan solememlı.bende hamıle kalamadıgım zamanalr kaynosa sarılıp bagıra bagıra aglamıstım.oda aglamıstı.kıst ıcın tedavı goruyormusun
Hala adet olmadım..
adetimin gecikmesinin 5. günü..
İdrar testi negatif..2.çizginin gölgesi dahi yok..
Pazartesiye randevu aldım.dr.dan..
ıns hamılesındır dıcem ama 5 gun gecmıs cıkması gerekırdı.ıns pazartesı guzel haberlerını alırız.

herkese hayırlı cumalarr nasılsınız.:54::54::54:

benim anne babam uzakta hemde baya bi uzak bu nedenle gönül isterki anne gibi olsun ama olmuyor işte ...
Bende eğer denemeye başlayınca hemen olmazsa sonuçta el kızı diye bi kavram var bir sorun olmasa bile hemen hamile kalamadığın oluyor neticede
herşeyi benden bilir diye bişi anlatmıyorum
bi de pek anlamıyor hazırlık evresi doktor kontrolü falan orda burda boş boş konuşur diye bende bişi sölememe kararı aldım ....

bu karar bencede en güzeli olsunda öle bilinsin , senin gibi herkes beklentiye giriyor sonra , sorular soruldukçada insanın asabı bozuluyor , bende söylmedim eşimin ailesinden kimse bilmez , sadece bir kere bilinçli olarak kayınvalidemin tepkisini merak ettiğim için hastalanmayabilirim bu ay dedim , oda şaşırdı ,,, çünkü kendisi henüz erken olduğunu gezip tozup yaşamamız gerektiğini düşünüyor , sonrasında hastalandığımı öğrenince tepkisizce hayırlısı olsun demişti..

benden kayınvalide olur haa hemde nasıl çenem dursa elim durmaz elim dursa ...... Durmaz hahahahahah allah bana yardım etsin o zaman , yada bana glecek olan geline yada damada...

ya arkadaşlar bendede şöle bi sorun var 8 ay oldu evleneli ama ben hala kayınpeder ile kayınvaldeye anne baba demiyorum.. eşim bu duruma biraz üzülüyor ama belli etmiyor. eşim zaten annem hemenci anne demeye başladı ne tosbaha bi kocam var ya:))

bu karar bencede en güzeli olsunda öle bilinsin , senin gibi herkes beklentiye giriyor sonra , sorular soruldukçada insanın asabı bozuluyor , bende söylmedim eşimin ailesinden kimse bilmez , sadece bir kere bilinçli olarak kayınvalidemin tepkisini merak ettiğim için hastalanmayabilirim bu ay dedim , oda şaşırdı ,,, çünkü kendisi henüz erken olduğunu gezip tozup yaşamamız gerektiğini düşünüyor , sonrasında hastalandığımı öğrenince tepkisizce hayırlısı olsun demişti..

Al işte gelde kaynar kazan muhabetine girme :)

aynen canım ya bizde forteli aradık aradık sonra bulduk birden almaktan vazgectik yani yalnız degilsin zaten benim bel agrılarım ve gögüs agrılerım basladı 19 unda kırmızılar gelir heralde neyse hayırlısı olsun nisana inş

kızlar ben bu sabah test yaptım,ilk test sanırım bozuk çıktı.Değişik gölgeler oluştu testte.Sonra çubuklu olan testten vardı evde,onda da tek çizgi çıktı yani negatif :)) batıma daha 2 gün var belki belki belki diyorum kendi kendime,amaaan yoksada hayırlısı kızlar :))

kızlar ben bu sabah test yaptım,ilk test sanırım bozuk çıktı.Değişik gölgeler oluştu testte.Sonra çubuklu olan testten vardı evde,onda da tek çizgi çıktı yani negatif :)) batıma daha 2 gün var belki belki belki diyorum kendi kendime,amaaan yoksada hayırlısı kızlar :))
bosver canım ya hayırlısı nisana demekki böylesi daha hayırlıymıs

yanı hayırlısı olsun tatlım uzulmek yok arkadasların var bu yolda umudumuz nısana kalır yada dıger aylara basta en onemlısı can saglımız.....amam daha var sana ıkıgunu bır guzel atlat bakalım....

ya arkadaşlar bendede şöle bi sorun var 8 ay oldu evleneli ama ben hala kayınpeder ile kayınvaldeye anne baba demiyorum.. Eşim bu duruma biraz üzülüyor ama belli etmiyor. Eşim zaten annem hemenci anne demeye başladı ne tosbaha bi kocam var ya:))
nasıl hitap ediyorsun peki ,,
al işte gelde kaynar kazan muhabetine girme :)
yapacak birsey yok , saygıda kusur olmaz , annem keser beni :):)
kızlar ben bu sabah test yaptım,ilk test sanırım bozuk çıktı.değişik gölgeler oluştu testte.sonra çubuklu olan testten vardı evde,onda da tek çizgi çıktı yani negatif :)) batıma daha 2 gün var belki belki belki diyorum kendi kendime,amaaan yoksada hayırlısı kızlar :))
canım hayırlısı olsun , üzülecek birsy yok,
cadaloslukkk yapma kısss:):)

sen doktora gitmicekmisin bugun tatlım

gitmeyecem yaa istemiyorum ,,,

adetıne kaç gun var canım adete daha varsa negatıf olması normal.cokta umutlanma olurmu

Back
X