- Konu Sahibi pembemasal
- #10.381
ayyyy kızlar birazdan diş doktoruma gidicem benim için dua edin emi çabucak bitsin inş .
kız korkma kızzzzzzzzz bişi olmazzzzz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ayyyy kızlar birazdan diş doktoruma gidicem benim için dua edin emi çabucak bitsin inş .
dun gece yatmadım sabaha kadar oglusla ugeastım.sen nasılsın canımslmmm kızlar hayırlı gecelerrrr dalincim nasılsın gece kuşuu bugun kaçta kaklktın :)
ınan bnm kadar nefret edemezsın sogandan artık bebıs ıcın yedım.faydasınıda gordum mutlaka yemeye calıs canımhadı bakalım ıns.daha oncekı sayfalardada yazdım ama kımse pek umursamadı sanırım.kuru soganı salataya doggrar gıbı dogra julyen usulu sumak serp ıcıne ve yogur onu yemeklerının yanıdna her gun ye ben cok faydasını gordum
saol canim tavsiyen icin tesekkurler.soyle bir sorunum var iste benim sogani yiyemiyorum ki dogru duzgun suyunu en azindan bir dikiste burnumu kapatip iciyorum![]()
hayırlı cumalargünaydın canım nasılsın?
kızlar herkese günaydınnnn:
bugün haftanın son günü evet umarım güzel haberler alırız bugün..
ayrıca bugün cuma bugün bol bol dua edicem ben hem kendim hemde herkes için..
hayırlı cumalar bu arada..
gecmıs olsun canımKızlar ben bugün dişçiye gidiyorum 1 kanal tedavim ve dolgum var çok tırrrsıyorummKanal tedavisi nasıl bişi ya sinirleri öldürüyolarmış kısmını biliyorum sadece ....
Herşey bebiş için sırf hamişken keyfini çıkarıyım oramın buramın ağrısıyla uğraşmiim diee ....
banada yanmasın bnmde 24 martamn canım inş.. bebek isteyen herkese versin Rabbim...Onların da güzel haberlerini alırız inş..Mart bitmeden ben de alırım müjdeyi inş...23 Martta 24 martta kırmızı ışık yanmasın bana da noooolllluuurrrr....((
canım bole haberler hemen yayılır keske solemeseydın.sımdı tum sulale sneı hamıle bılmıyosa ben neyım.tam kesın olmadan solememlı.bende hamıle kalamadıgım zamanalr kaynosa sarılıp bagıra bagıra aglamıstım.oda aglamıstı.kıst ıcın tedavı goruyormusunayyyyyy
KAYNANAM ARADI DEMİN KIZLARRRR
ADET OLDUN MU DEDİ NE VAR NE YOK BAKALIM
BEN DE DAHA OLMADIM 24 ÜNÜ BEKLİYORUM DEDİM...
AMA ANNECİĞİM SEN BEBEK FALAN KİMSEYE BAHSETME ÇÜNKÜ KAN TAHLİLİM NEGATİF ÇIKTI DEDİM..
İNŞALLAH BEBEĞİMİZ VAR YAAA DEDİ
ALLAHIMMM....NİYDECEĞİM BENNN YARABBİMMMM....:/
hata bende şüpheleniyorum dedim hemen yayılmış...ne salağım yaa.::///
24 marta daha bir hafta var ya kızlar ben geçen hafta kan testi yaptrmıştm acaba şuan hamile değil miyimdir hiç ihtimalim yok mu sonuçta adetten iki hafta önce yaptırmış oluyorum...
bi de bende kist var...2 cm...belki de ondan düzensizlik yaşıyorumdur....hamile kalamıyorumdur ondan belki de..(
ıns hamılesındır dıcem ama 5 gun gecmıs cıkması gerekırdı.ıns pazartesı guzel haberlerını alırız.Hala adet olmadım..
adetimin gecikmesinin 5. günü..
İdrar testi negatif..2.çizginin gölgesi dahi yok..
Pazartesiye randevu aldım.dr.dan..
herkese hayırlı cumalarr nasılsınız.![]()
kız korkma kızzzzzzzzz bişi olmazzzzz
benim anne babam uzakta hemde baya bi uzak bu nedenle gönül isterki anne gibi olsun ama olmuyor işte ...
Bende eğer denemeye başlayınca hemen olmazsa sonuçta el kızı diye bi kavram var bir sorun olmasa bile hemen hamile kalamadığın oluyor neticede
herşeyi benden bilir diye bişi anlatmıyorum
bi de pek anlamıyor hazırlık evresi doktor kontrolü falan orda burda boş boş konuşur diye bende bişi sölememe kararı aldım ....
benden kayınvalide olur haa hemde nasıl çenem dursa elim durmaz elim dursa ...... Durmaz hahahahahah allah bana yardım etsin o zaman , yada bana glecek olan geline yada damada...
bu karar bencede en güzeli olsunda öle bilinsin , senin gibi herkes beklentiye giriyor sonra , sorular soruldukçada insanın asabı bozuluyor , bende söylmedim eşimin ailesinden kimse bilmez , sadece bir kere bilinçli olarak kayınvalidemin tepkisini merak ettiğim için hastalanmayabilirim bu ay dedim , oda şaşırdı ,,, çünkü kendisi henüz erken olduğunu gezip tozup yaşamamız gerektiğini düşünüyor , sonrasında hastalandığımı öğrenince tepkisizce hayırlısı olsun demişti..
bugun dr a gıdıcem.dua edın ıns gzuel syeelr soelsın.su bebeler yola revan olsun.
aynen canım ya bizde forteli aradık aradık sonra bulduk birden almaktan vazgectik yani yalnız degilsin zaten benim bel agrılarım ve gögüs agrılerım basladı 19 unda kırmızılar gelir heralde neyse hayırlısı olsun nisana inş
benden kayınvalide olur haa hemde nasıl çenem dursa elim durmaz elim dursa ...... Durmaz hahahahahah allah bana yardım etsin o zaman , yada bana glecek olan geline yada damada...
bosver canım ya hayırlısı nisana demekki böylesi daha hayırlıymıskızlar ben bu sabah test yaptım,ilk test sanırım bozuk çıktı.Değişik gölgeler oluştu testte.Sonra çubuklu olan testten vardı evde,onda da tek çizgi çıktı yani negatif :)) batıma daha 2 gün var belki belki belki diyorum kendi kendime,amaaan yoksada hayırlısı kızlar :))
kızlar ben bu sabah test yaptım,ilk test sanırım bozuk çıktı.Değişik gölgeler oluştu testte.Sonra çubuklu olan testten vardı evde,onda da tek çizgi çıktı yani negatif :)) batıma daha 2 gün var belki belki belki diyorum kendi kendime,amaaan yoksada hayırlısı kızlar :))
nasıl hitap ediyorsun peki ,,ya arkadaşlar bendede şöle bi sorun var 8 ay oldu evleneli ama ben hala kayınpeder ile kayınvaldeye anne baba demiyorum.. Eşim bu duruma biraz üzülüyor ama belli etmiyor. Eşim zaten annem hemenci anne demeye başladı ne tosbaha bi kocam var ya:))
yapacak birsey yok , saygıda kusur olmaz , annem keser beni :):)al işte gelde kaynar kazan muhabetine girme :)
canım hayırlısı olsun , üzülecek birsy yok,kızlar ben bu sabah test yaptım,ilk test sanırım bozuk çıktı.değişik gölgeler oluştu testte.sonra çubuklu olan testten vardı evde,onda da tek çizgi çıktı yani negatif :)) batıma daha 2 gün var belki belki belki diyorum kendi kendime,amaaan yoksada hayırlısı kızlar :))
cadaloslukkk yapma kısss:):)
sen doktora gitmicekmisin bugun tatlım
Kızlaaaar ben kaçarrr öptüm hepinizi doktora gitme vakti geldiiiii :18::18::18::18::18::18::18:
kızlar ben bu sabah test yaptım,ilk test sanırım bozuk çıktı.Değişik gölgeler oluştu testte.Sonra çubuklu olan testten vardı evde,onda da tek çizgi çıktı yani negatif :)) batıma daha 2 gün var belki belki belki diyorum kendi kendime,amaaan yoksada hayırlısı kızlar :))
gitmeyecem yaa istemiyorum ,,,
ya kızım gitsene alalala walla merk ediorum bak yalel in dediklerini unutma.
unutmadım ya aklımda yalelcim sağolsun aydınlattı beni ama geçti üstünden ne sular aktı ,,
adetıne kaç gun var canım adete daha varsa negatıf olması normal.cokta umutlanma olurmu