• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anne olma hayalini Mart'a erteleyenler ....

ozlemım bırde cay yerıne sadece kaynamıs suyun ıcıne bır dılım lımon at normal cay nıyetıne gunde bır ac bardak ıc benım kuzen bu formulle bır zayıfladı tabı zman alacak bır durum aartık caydan da kesıldı nereye gıdyorsa dem almayıp kaynamıs suyu lokur lokur goturdu epey bır zman sonra zayıfladı artı dahada kılo almadı yagg cozmekte bırebır mıs...bende artık baslıcam 5 kılo vercegımmm ıns :37:

YA ONU Bende duydum, bildiğin limonlu su ii geliomuş. bakalım yapcez bişiler şekerim

ben geldim..sabahtan beri geliyorum bişiler yazcam fırsatım olmuyo..çok yorgun uyku halinde tembel bi kadın olma yolunda hızla ilerliyorum..bu tembellikle kpssye nasıl çalışcam bilmiyorum ay beni teşvik edbilcek biri var mı..:):27::27:

ohh süper yemek afiyet şeker olsun,,ama löp löp et olmasın..:)) canım bende yediklerime dikkat ediyorum. Iki ay önce 64 kiloydum şimdi 59 ekmeği ve şekeri kestim, kilo vermeye başladım hemen... Sen kaç kilosun canım, ama önce ben seni kafamdan nasıl çizdim onu söylimm. Orta boy,, sarı saçlı, kilolu olarak hiç düşünmedim.. Etrafa gülücük saçmayan ciddi bir bayan... :))) ne kadar tutar bilmiyorum..

inanmıyorum size benim kuzumu nasıl tarif etmişler ,,,,,, onun bütün güzelliği o sizin hiç gülmez dediğiniz gülüşünde saklı kızlar , bebek gibi bir teni var , sırıtığın teki ayol özlem , hani böle fırlama fırlama konuşuyor ya o ifadede var üstünde ... çok şirin çok güzel benim arkadaşım..

ınss banu askımında gobusu kocaman olur ınsallahhhhhhh:16:tatlım oylede olmuyor ıste ya esımın ısı burda cok yogun odevmıs gıbıde olmuyor nobetlerını bıtırcek basta:)cunku gecen ay kacırdık bılıyordum yanı barı bu ay kacırmayalım dedım bu ayda oldu oldu yoksa yumurtlma testlerınden alacagım oyle bır nıyetım var sende tatlım acle etme kafana tkma mercımegın oldu gerısı gelcek gzulce emın ol hersey ok guzel olcak..:34:

anladım tatlım inşallah tutacak buay ama olmazsa alabilirsin o ovelasyon testlerinden..

ben geldim..sabahtan beri geliyorum bişiler yazcam fırsatım olmuyo..çok yorgun uyku halinde tembel bi kadın olma yolunda hızla ilerliyorum..bu tembellikle kpssye nasıl çalışcam bilmiyorum ay beni teşvik edbilcek biri var mı..:):27::27:

hahahaahaha benimde çalışmam lazım ama hiç canım istemiyo desemmmm:
Tatlım sen doktora gitmişmiydin sendeki gelişmeler nedrr:?
Tülincim nasılsın şekerim..

inanmıyorum size benim kuzumu nasıl tarif etmişler ,,,,,, onun bütün güzelliği o sizin hiç gülmez dediğiniz gülüşünde saklı kızlar , bebek gibi bir teni var , sırıtığın teki ayol özlem , hani böle fırlama fırlama konuşuyor ya o ifadede var üstünde ... çok şirin çok güzel benim arkadaşım..

saol canım benim o senin guzelliğin. sırıtıkım ben efet:52:
hımmm kıs gulsen sana o kadar yazdıgım ileetinin hangisinde gülmeyen insan hissine kapıldın:):):)

anladım tatlım inşallah tutacak buay ama olmazsa alabilirsin o ovelasyon testlerinden..

dusunuyorum guldenım .....alırım belkı esım ıstemıyo kı bırak akısına bırak allah ne zmna nasıp etmısse olur ozaman olcak dıyor zaten o eylulde yanı onumuzdekı eylulde calısmalara baslıcaktık o oyle ıstıyordu beklıcek ılla ıkı yılı ben ıste ısrarca kandırarak erken aya aldım bakalım nasıp...ıns bu ay tutar ben hala sogan suyunu yapıyorum bugun 6 gunum gecen aya gore yogun akıntım falan yok demek bıtmıs ıltıhabım.akıntım var ama normal seklınde de garıp olan ne daha sımdıden kasıklarımda sısıkınlık ve agrı var nedenını bılmıyorum walla cok da takılmak ıstemıyorum agırsın dursun artıkk

Son düzenleme:
hahahaahaha benimde çalışmam lazım ama hiç canım istemiyo desemmmm:
Tatlım sen doktora gitmişmiydin sendeki gelişmeler nedrr:?
Tülincim nasılsın şekerim..

ama ben temizlik de yaptım ya yoruldum :))
doktora gtim keseyi gördük torch hemogram hormon ve idrar testi yaptı..ayın 26sında gtcem test sonuçlarını göstercem hem de mercimekcanın kalp atışlarını dinlicem nasipse..sen naptın..

Geri geldiiiiiiiiiiiiiiiiiim...

Öhöm öhömmm, şimdi kızlar, özlem bacımız sohbetiyle müsemma, gayet bıcırık , sevimli çocuk gülüşlü, masum bakışlı, aynı zamanda gayet güzel bir genç kadın, ama biraz yalancı çünkü göbüşüm var göbüşüm var diye yeri göğü inlettiği durum külliyen yalan..

latacımmm, inşallah tutacak yavrum bu ay bebişler, az kaldı bak senin günler yaklaşıyor takipteyim seni ona göre:)))

Gülden, gülsen, ilkbhr, 9ay nasılsınız kızlar??? Unuttuğum var mı? varsa affola sizlere de selam olsun

Yalel dönmedi mi daha sigaradan yahu ne uzun sürdü molası:)

Tülinimmmmm, annemle konuştum şimdi, rüyasında benim hamile haberimi almış..:))

:) canim benim ayni dertten muzdaribim ama su sekilde yumurtlicam kur hazirla internetten bak oku oku oku kpss ye bi turlu sira veremiorm :))

beluş, elvan, emoş,berrak kızlar nasılsınız????:)

beluşummmmmmm.. sesime ses ver:))))

dusunuyorum guldenım .....alırım belkı esım ıstemıyo kı bırak akısına bırak allah ne zmna nasıp etmısse olur ozaman olcak dıyor zaten o eylulde yanı onumuzdekı eylulde calısmalara baslıcaktık o oyle ıstıyordu beklıcek ılla ıkı yılı ben ıste ısrarca kandırarak erken aya aldım bakalım nasıp...ıns bu ay tutar ben hala sogan suyunu yapıyorum bugun 6 gunum gecen aya gore yogun akıntım falan yok demek bıtmıs ıltıhabım var ama normal seklınde de garıp olan ne kasıklarımda sısıkınlık ve agrı var nedenını bılmıyorum walla cok da takılmak ıstemıyorum agırsın dursun artıkk

canım intahap gittiği için belki ağrı yoktur kasıklarında inşallah alırsın bu ay sonucunu canım..
Ben dua ediyorum seninve burdaki tüm arkadaşlarım için tabiki .. Ama şimdilik artık kaçıyorum..
Görüşürüz..

Back
X