• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anne olma hayalini Mart'a erteleyenler ....

adet duzensızlıgıne ıyı gelıyor.en onemlısıde yumurtlamaya ve duzenlı catlamaya yardımı cookmus ben uygulamıstım ve faydasını hakatedn gordum tavsıye edıyorum

gorme3dım canım yazını cıkmıstım dr a gıdıcem dıye ama kocam gelmedı daha notere ugramıs gec kalıcam ya neyse.yazdıgım gıbı
adet duzensızlıgı
yumurtlama
yumurtanın catlaması
tgıkır tıkır herseyı rayına sokuyormus.ben valla kaç kılo yıyodum hesabı yok :)))ıns kullanırsan sanada ıyı gelır

tamam canım anladım ben soğanı çiğ yemeyi seviorum tarife göre yapar yerim:27: benim kist alındıktan sonra düzene girdi adetlerim:27:bir zararı olmaz inş..

geri geldiiiiiiiiiiiiiiiiiim...

öhöm öhömmm, şimdi kızlar, özlem bacımız sohbetiyle müsemma, gayet bıcırık , sevimli çocuk gülüşlü, masum bakışlı, aynı zamanda gayet güzel bir genç kadın, ama biraz yalancı çünkü göbüşüm var göbüşüm var diye yeri göğü inlettiği durum külliyen yalan..

Latacımmm, inşallah tutacak yavrum bu ay bebişler, az kaldı bak senin günler yaklaşıyor takipteyim seni ona göre:)))

gülden, gülsen, ilkbhr, 9ay nasılsınız kızlar??? Unuttuğum var mı? Varsa affola sizlere de selam olsun

yalel dönmedi mi daha sigaradan yahu ne uzun sürdü molası:)

tülinimmmmm, annemle konuştum şimdi, rüyasında benim hamile haberimi almış..:))

iyiyiz tatlım seni sormalı :))

tamam canım anladım ben soğanı çiğ yemeyi seviorum tarife göre yapar yerim:27: benim kist alındıktan sonra düzene girdi adetlerim:27:bir zararı olmaz inş..

yok kız zarardan cok yararı var.dene ıns sende memnun kalırsın ama adetlerı hemen hemen kesıne yakın duzene sokuyor.

canım biliorum hepsini ama tembellik işte..ama bu hafta başlıorum asılmaya yarın olmaz kociş erken gelio..en iisi pazartesi..ya bi de gülşencim ben dvdden çalışarak anlıorum bugn netten baktım ihtiyaç yayınlarına ohaa dedim çok pahalı..yne elimdekyle çalışcam mecbur..akşamları da açıköğretme çalışmamzı lazım biliomuusn :(:44:

tatlım bence çalışmayı çok erteliyorsun.. kocan evde olsun bişey olmaz azcık az ilgi gösteriver.. zaten çalışma yapmanıza gerek yok.. sen zaten hamilesin,,:)) sanki evliilk sırf çocuk dediğime bak ya,,herkesi kendim gibi görüyom, çocuk için yaptığım için o işi:))) evet canım biraz pahalı sen yine dvd den çalış canım.. ihtiyaç yayınlarınn en azından bi soru bankasını al sınava yakın o zaman fiyatlar düşüyor tatlım. ama çalışmayı erteleme o pazartesi inan bana asla gelmez...

geldim geldim.
sigara içemedim zaten.. :(((
ben daha mutfağa gidemeden, çamaşır makinesi seslendi.. gittim çamaşırları astım. sonra baktım bulaşık makinesinin işi bitmiş, onları yerleştirdim. çayın yanına bi minik bişiler hazırlıyım dedim... o arada begüm uyandı.
velhasıl bi sigara içemeden geri geldim :)
birazdan yeniden gidicem, begümün karnını doyurucam.
sen nasılsın banucum?

hoşgeldiiiiiiiiiiin:))) iyiyim hayatım, denemelere ve sıcak tutmaya kendimi devam:) bekliyorum bakalım tutacak mı diye:) bi de annem hamile haberimi almış rüyasında onu söyledi mutlu oldum:))

görürsem sölerim kendime
neyi söylüyon bacım?

ıns tatlım ıns....bende ınanıyorum banu bu ay normal seklınde akıntım ya sıskınlıgım olmadı gecen adet donemımde nasıl kotu olurdum anlatamam bırsekılde faydası oldu sımdıde bebısıme guzel bır zemın hazrlıyorum bu ayda 15 gun ıcecegım artık onumzdekı ayda dogal yollardan devm hayırlısı ne zman ıse rabbım ozman nasıp etsın hepımıze....:16::16:

Evet tatlım, kısmet ne zamansa o zaman olsun hepimiz için, bu ay şu ay diye şartlanmamak lazım.. Bak temizliyoruz kendimizi arınıyoruz bebişe hazırlık yapıyoruz eh onlarda gelecek eni sonu:))

anladim canim ne güzel arkadasliklar kurulmus burda :)

Sen de bizdensin tatlım;) hep beraber aile gibi olduk burada artık..

kendime söz verdim gecikmeden test yapmıcam diye
canın nası istiyorsa öyle yap yavrimo.. zaten test için de çok erken..

banucum boşverirsem memur olup izmire gitme hayalim yerle bir olur ama :))
Eyvaaaaaaaaaah... Olmaz , o zaman hemen kapat burayı ve ders çalımaya başla.. çok acil çooook.. seneye bebişle izmire gelince ben senin de orda olman lazım, buluşcaz yahu unuttun mu:))

beluşş ben akşam banulardaydım özlemde gelecekti ama uçağı kaçırdı ,,, haftayada bana geliyorlar gün yapacaz sende izmirdesin beklerim buyur tatlım..

ahahahahahahaha:))))))))) hee finlandiya izmir arası ne ki dedi kızlar atlayıp geldiler, sağolsunlar, yatıya kalın dedim ama yok dediler yol uzun sabah mesai var kalkalım:))

bizde senden umutluyum banucum sen bu ay iyi çalışıyorsun.. maşallah...

Valla çalışmalarda bir sorun yok da, bakalım benim dikbaşlı yumurtam bu ay lütfedip o spermlerden birini buyur edecek mi içeri:)))))) Ayrıca ben senden de güzel haberler bekliyorum bacım:)

Selam kızlar açtım ama yazamadım bir türlü gelenden gidenden, nasılsınız ?? Banucum slm canım iyiyim şükür çalışmaya çalışıyorum canım istemeye istemeye

hoşgeldiiiiiiiiiiin:))) iyiyim hayatım, denemelere ve sıcak tutmaya kendimi devam:) bekliyorum bakalım tutacak mı diye:) bi de annem hamile haberimi almış rüyasında onu söyledi mutlu oldum:))

neyi söylüyon bacım?

Evet tatlım, kısmet ne zamansa o zaman olsun hepimiz için, bu ay şu ay diye şartlanmamak lazım.. Bak temizliyoruz kendimizi arınıyoruz bebişe hazırlık yapıyoruz eh onlarda gelecek eni sonu:))

Sen de bizdensin tatlım;) hep beraber aile gibi olduk burada artık..

canın nası istiyorsa öyle yap yavrimo.. zaten test için de çok erken..

Eyvaaaaaaaaaah... Olmaz , o zaman hemen kapat burayı ve ders çalımaya başla.. çok acil çooook.. seneye bebişle izmire gelince ben senin de orda olman lazım, buluşcaz yahu unuttun mu:))

ahahahahahahaha:))))))))) hee finlandiya izmir arası ne ki dedi kızlar atlayıp geldiler, sağolsunlar, yatıya kalın dedim ama yok dediler yol uzun sabah mesai var kalkalım:))

Valla çalışmalarda bir sorun yok da, bakalım benim dikbaşlı yumurtam bu ay lütfedip o spermlerden birini buyur edecek mi içeri:)))))) Ayrıca ben senden de güzel haberler bekliyorum bacım:)

güzel haberler senin kurbanın olsun banucumm.. inşallah...

tatlım bence çalışmayı çok erteliyorsun.. kocan evde olsun bişey olmaz azcık az ilgi gösteriver.. zaten çalışma yapmanıza gerek yok.. sen zaten hamilesin,,:)) sanki evliilk sırf çocuk dediğime bak ya,,herkesi kendim gibi görüyom, çocuk için yaptığım için o işi:))) evet canım biraz pahalı sen yine dvd den çalış canım.. ihtiyaç yayınlarınn en azından bi soru bankasını al sınava yakın o zaman fiyatlar düşüyor tatlım. ama çalışmayı erteleme o pazartesi inan bana asla gelmez...

ayy gülşeeeennn ben bi plan yapmam lazım..adam eve gelio yemek yiyoruz sonranamazı zor kılıoruz zaten sonra da yatana kadar uzanıyoruz kediler gibi..yani benm bahanelerim çok ama kırcam bu defa o pazartesi gelcek söz..akşamları da açıköğretime çalışcaz..bi tane yaşam koçu bulup program yaptırmam lazım o program olsa ben uyarım ama kendim yaparsam uymuyorum işte..

bul beni banuuu bull parfüm sıkarım ben çok haberin olsun kokumdan bulursun sen beni...
Ahahahah aksini düşünemezdim zaten:))) İzmirli dilberim benim:)

ÇOK AZ GELDİ AKINTI GİBİ AMA RENKLİYDİ YANİ AZ DEDİĞİM ADET GİBİ DEĞİL ERKEN GELSE BİLE BU KADAR ERKEN OLAMAZ DAHA ÇOK VAR ÇÜNKÜ
Beluşummm, bu anlattığın çok benziyor yerleşme kanamasına ya hayırlısı bakalım...takip et akıntını ama aklını da buna çok takma şimdilik, 8 gün sonrada kapak yap bize çift çizgiyle inşallah:)))

hazranda buluşun bari ben de bulayaım sizi..:))

Seni mi kırcaz tatlım, olar:)) ama ben ya nisan mayıs gibi orada olabilirim , bir de eylülde ..:))

iyiyiz tatlım seni sormalı :))

İyiyim hayatım, son gaz denemelere devam:) yumurtlamam oldu bakalım tuttu mu diye bekliycem artık:)

Selam kızlar açtım ama yazamadım bir türlü gelenden gidenden, nasılsınız ?? Banucum slm canım iyiyim şükür çalışmaya çalışıyorum canım istemeye istemeye

Kıyamam sana.. nasılsınbugün bulantın vs ağrın sancın var mı?

ayy unutrumuuyum hiç..dua edin banaaa nolaaarrr kazanıp gelmem lazımm..gülşen saolsun verdi gazıı en geç pztsi planlı programlı başlıcam inşallah..:)

ayy gülşeeeennn ben bi plan yapmam lazım..adam eve gelio yemek yiyoruz sonranamazı zor kılıoruz zaten sonra da yatana kadar uzanıyoruz kediler gibi..yani benm bahanelerim çok ama kırcam bu defa o pazartesi gelcek söz..akşamları da açıköğretime çalışcaz..bi tane yaşam koçu bulup program yaptırmam lazım o program olsa ben uyarım ama kendim yaparsam uymuyorum işte..

o zaman o koçu bul ve yakasını bırakma canım.. ayrıca bundan sonra sana pisicik dicem.. kediliğin sonu pisicik yani... açıköğretim sınavları nisanın ilk haftası dimi pisicik...

canim benim cok tatlisin :), coktandir giremedim is seyahatindeydim, cok seyler kacirdim galiba
artik hafta sonu biraz bakarim ne var ne yok :)

sensin tatlıııı...:16::16::)) Yakalarsın hayatım h.sonu:) bol kocişleri falan çekiştirdik , bol geyik döndü, çok da önemli hadiseler yok yani, bir gün de yetişirsin sen kim ne etmiş napmış diye:)

Özleeeeeeeeem, bu beluş bize kapağı yapacak galibam ciddi ciddi????

Ahahahah aksini düşünemezdim zaten:))) İzmirli dilberim benim:)

Beluşummm, bu anlattığın çok benziyor yerleşme kanamasına ya hayırlısı bakalım...takip et akıntını ama aklını da buna çok takma şimdilik, 8 gün sonrada kapak yap bize çift çizgiyle inşallah:)))

Seni mi kırcaz tatlım, olar:)) ama ben ya nisan mayıs gibi orada olabilirim , bir de eylülde ..:))

İyiyim hayatım, son gaz denemelere devam:) yumurtlamam oldu bakalım tuttu mu diye bekliycem artık:)

Kıyamam sana.. nasılsınbugün bulantın vs ağrın sancın var mı?

İyiyim canım benim 2 gündür hafifçe bulantım oluyo sabahları onun dışında belim ağrıyo nedense tatlım, bide üşengeç oldum hiçç çalışasım yok sabah geliyom akşam olsun diye dua ediyorum ettikçe geçmiyo vakit iş çok ama yapacak kişi yok :)

ayy unutrumuuyum hiç..dua edin banaaa nolaaarrr kazanıp gelmem lazımm..gülşen saolsun verdi gazıı en geç pztsi planlı programlı başlıcam inşallah..:)

başla hayatım başla, gülşeni dinle , dedikleri çok doğru memuriyetle ilgili, senin için gerçekten harika olur.. O yüzden sık dişini çalış tatlımm.:) Sana güvenimiz tam, dualarımızda seninle:)

sensin tatlıııı...:16::16::)) Yakalarsın hayatım h.sonu:) bol kocişleri falan çekiştirdik , bol geyik döndü, çok da önemli hadiseler yok yani, bir gün de yetişirsin sen kim ne etmiş napmış diye:)

Özleeeeeeeeem, bu beluş bize kapağı yapacak galibam ciddi ciddi????

aman yapsın canımıza minnet. bizde onu beklios zaten. ama dun akşamda yatmış uyumuş.

İyiyim canım benim 2 gündür hafifçe bulantım oluyo sabahları onun dışında belim ağrıyo nedense tatlım, bide üşengeç oldum hiçç çalışasım yok sabah geliyom akşam olsun diye dua ediyorum ettikçe geçmiyo vakit iş çok ama yapacak kişi yok :)

:)) Oy hamişime, halsizmiş kuzumuz.. eee çok normal şimdi kendini öyle halsiz hissetmen, yalelin deyişiyle, içinde farbrika çalışıyor:)) ee yorar adamı tabii.. sen önceliği dinlenmene tanı zaten , iş güç yavaş yavaş yapılır..

Back
X