• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anne olma hayalini Mart'a erteleyenler ....

:)) basarız..

bugün komşumdan aldım haber, hamileymiş. karşı komşumun gelini.
geldi sabahtan, teşekkür etti kızcağız :)
ben öylesine demiştim.. ''aman ablacım bak böyle cıbıl cıbıl olmazki, sıcak tut elini ayağını'' falan diye...
dün erken testlerden yapmış evde, getirdi bugün gösterdi, ''bu çift çizgi mi demek acaba, anlamadım'' dedi... aynen çift çizgi.
yavrum benim, 26 yaşında henüz, 1 senedir uğraşıyordu onlar. artık çok bozulmuştu moralleri. tam 13. ayında hamile kaldı işte şimdi. inşallah bi sorun çıkmadan doğurur.

ya ben pek yarına erteleyemiyorum ütülerimi banucum... ertesi gün o ütücük tepesi, dağ haline geliyor. içinden çıkamıyorum. muhakkak gün içinde birara halletmem lazım.

aynen özlem, beni de yolda sokakta çok kahkahalar rahatsız eder.
arkadaşlarla, evde falan tamamdır.. ötesi beni de bozar.

ben bir de sokakta sigara içen bayanlara deli olurum. :):)

ütü ve çamaşırın gunleri var benim evde perşembe akşamı beyazlar cuma akşamı renkliler. kurusa cts akşamı utuler kurumazsa pazar garanti:))))))))) birdahaki perşembeye kadar yokolurlar ortadan:)

banuuuuuuuuuuuuuuuu
umutlanmıyoruz nasip diyoruz
ayyyyy tutamıcam kendimi umutlanıyorum yaaaaa banane kendimimi kandırayım yani şimdi ben
:)))) ee ben de olsam umutlanırdım tabee.. Neyse yine de sakin olmaya çalışalım biz..

kızlar sizi çok öpüyorum yanaktan, ben gidiyorum iki gün yokum.. pazartesi hayırlı haberler ile gelirim inşallah ve inşalalh hayırlı haberler duyarım burdan gülü gülü ......

Görüşürüüüüz tatlımmm..:)))) İnşallah güzel haberlerle gel bize pazartesi...

:)) basarız..

bugün komşumdan aldım haber, hamileymiş. karşı komşumun gelini.
geldi sabahtan, teşekkür etti kızcağız :)
ben öylesine demiştim.. ''aman ablacım bak böyle cıbıl cıbıl olmazki, sıcak tut elini ayağını'' falan diye...
dün erken testlerden yapmış evde, getirdi bugün gösterdi, ''bu çift çizgi mi demek acaba, anlamadım'' dedi... aynen çift çizgi.
yavrum benim, 26 yaşında henüz, 1 senedir uğraşıyordu onlar. artık çok bozulmuştu moralleri. tam 13. ayında hamile kaldı işte şimdi. inşallah bi sorun çıkmadan doğurur.

ya ben pek yarına erteleyemiyorum ütülerimi banucum... ertesi gün o ütücük tepesi, dağ haline geliyor. içinden çıkamıyorum. muhakkak gün içinde birara halletmem lazım.

aynen özlem, beni de yolda sokakta çok kahkahalar rahatsız eder.
arkadaşlarla, evde falan tamamdır.. ötesi beni de bozar.

:))))))) uzman oldun yalel sen artık , anlamam ben gerisini ötesini berisini:)))) Biz hamiş kalana kadar sen doğurursun bile hatta o derece yani güvenim tam sana:))

Bu kahkaha konusunda bişey diyemiycem şimdi, yani olmadık münasebetsiz yerlerde değil ama valla her daim benim çınlayan kahkahamı duyabilirsiniz:))) olurda bana sus banu ayıp kızım derseniz daha da fena , iyice koparım:)))))))

:) canım sağol.
olan olmuş... ööle sonradan olmaz bu işler :))))

haydi hoşçakal bakalım

ben de kaçtım tatlışlar....
hoşçakalın ... öptüm hepiniziiiii... başbaaaşşşş

Görüşürüüüüüüüüüz yalelciiiimm...:16::16:

Bana cewap verwcek kimse yokmuu bayanlar heyyy bekliyorum sizi burdgarip garip boynum bukuk sekilde

Ben varım arkadaşım:) Ne zamandı senin bat kuzu???

Arkadaslar bu sallama muhabbeti ne? Kim kimi neden salliyor? Komik bir sey kacirdim galiba :1:

Arkadaslar bu sallama muhabbeti ne? Kim kimi neden salliyor? Komik bir sey kacirdim galiba :1:

:))))) elvan söyledi, kocası onu malum iş bitince ayaklarından tutup sallıyormuş hani iyice gitsin içeri spermler diye:)) onun geyiğini yaptık bizde:))

Bu arada,

Güncel Mart Listesiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii.....

:nazar:

derda_ = HAMİLEEEE :49: :nazar:
Beysal = HAMİLEEEEE :49: :nazar:
nersan = HAMİLEEEE :49: :nazar:
ramrod = HAMİLEEEE :49: :nazar:
buca2006 = HAMİLEEEE...:49: :nazar:
furtadoo = 5 Mart HAMİLEEEE :49: :nazar:
kullanilmayannick = 6 Mart HAMİLEEEE :49: :nazar:
pozitifenerji = 8 Mart HAMİLEEEE :49: :nazar:
emos_musti = 11 Mart HAMİLEEEE :49: :nazar:
gulden59 = 9 Mart HAMİLEEEE :49: :nazar:
ahirimsin_S = 1 Mart HAMİLEEEE :49: :nazar:
nurdansvs = 10 Mart HAMİLEEEE :49: :nazar:
elvan_byz = 8 Mart HAMİLEEEE :49: :nazar:

berceste = 5 Mart Nisana İnşallah..
tulins = 6 Mart Nisana inşallah..
mukut31 = 7 Mart Nisana İnşallah..
blgts = 1 Mart Nisana İnşallah..
ruveyda12 = 5 Mart Nisana İnşallah..
sesise = 19 Mart Nisana İnşallah..
lata = 9 Mart Nisana İnşallah..
Berrak = 8 Mart Nisana İnşallah..
7VerenGul = 3 Mart Nisana İnşallah..
Oflu = 11 Mart Nisana İnşallah..
yasamım = 8 Mart Nisana İnşallah..
ay_nur = 6 Mart Nisana İnşallah..
asiia = 8 Mart Nisana İnşallah..
YAPRAK15 = 10 Mart Nisana İnşallah..
elabebek = 13 Mart Nisana İnşallah..
romaroma = 12 Mart Nisana İnşallah..
fgak = 12 Mart Nisana İnşallah..
yalel = 11 Mart Nisana İnşallah..
siyahkugu = 15 Mart Nisana İnşallah..
okkesa = 14 Mart Nisana İnşallah..
ness66 = 15 Mart Nisana İnşallah..
goonnca = 12 Mart Nisana İnşallah..
miniciik = Nisana İnşallah..
aqua_83 = 12 Mart Nisana İnşallah..
edaerdugan = 17 Mart Nisana İnşallah..

kandilll = 2 Mart
ege83 = 3 Mart
simsiyah83 = 4 Mart
gunes8 = 6 Mart
yasenyasar = 9 Mart
vitamin87 = 9 Mart
sayee = 10 Mart
vanillia = 10 Mart
NarMik = 11 Mart
tuhfe = 11 Mart
mononokez = 11 Mart
haver87 = 13 Mart
elifyesiller = 15 Mart
mustafaATA = 15 Mart
ilkbhr = 16 Mart
kara_gül = 17 Mart
nariko = 18 Mart
kadriye_33 = 18 Mart
gül_sen = 18 Mart
gamze3737 = 18 Mart
meriyyy = 19 Mart
organiksekerr = 19 Mart
tusemim = 19 Mart
fulyaky = 20 Mart
elibeses = 20 Mart
ebirhim = 20 Mart
esra9923 = 21 Mart
sfsfs = 21 Mart
ofpufya = 21 Mart
ebneha = 22 Mart
h_n86 = 22 Mart
kelam = 23 Mart
Aeroplain = 23 Mart
Ozlem2334 = 24 Mart
manolyax = 24 Mart
nesedavut = 24 Mart
hazelrose = 24 Mart
belus = 24 Mart
dalin26 = 24 Mart
yazçiçeği = 25 Mart
pinarosm = 25 Mart
ozgezeren = 26 Mart
canommmm = 26 Mart
hayaletcasper = 26 Mart
hayal_hayal = 28 Mart
melzanur = 30 Mart
Banu_K = 30 Mart
9ay = 30 Mart
ayseem = 30 Mart
hayatcokzor = 30 Mart
zytin = 30 Mart
sunaardar = 30 Mart
ebru_1907 = 31 Mart

canCicegim
sema84
umuttt
yaseku
yasmminn
glchn
arazko
ncinar
yaprak__
mavusbebek
belfü 29 Şubat
güney
bonbons

carisma
seyda83 29 şubat

:nazar:

:)))) ee ben de olsam umutlanırdım tabee.. Neyse yine de sakin olmaya çalışalım biz..

Görüşürüüüüz tatlımmm..:)))) İnşallah güzel haberlerle gel bize pazartesi...

:))))))) uzman oldun yalel sen artık , anlamam ben gerisini ötesini berisini:)))) Biz hamiş kalana kadar sen doğurursun bile hatta o derece yani güvenim tam sana:))

Bu kahkaha konusunda bişey diyemiycem şimdi, yani olmadık münasebetsiz yerlerde değil ama valla her daim benim çınlayan kahkahamı duyabilirsiniz:))) olurda bana sus banu ayıp kızım derseniz daha da fena , iyice koparım:)))))))

ne diim hayırlısı :):):):):):):

:))))) elvan söyledi, kocası onu malum iş bitince ayaklarından tutup sallıyormuş hani iyice gitsin içeri spermler diye:)) onun geyiğini yaptık bizde:))

canım kocisin iş bittikten sonra bacaklarından tutup seni sallıo bebeler yerine ulaşsın die:)))))))))))

ahaha mantikli fikir aslinda :) Bir denemedigimiz bu kalmisti bir de bunu yaparsak tam olacak. Gerci bu ara ben kocise fazla ilismiyorum. Malum yeni ciktik yumurtlama doneminden. Biraz fazla ustune gitmis olabilirim. Dinlensin adamcagiz bir iki gun :)

Kızlar ben kaçar ufaktan yine, yemek hazırlığına girişeyim artık...

Hepinizi öpüyorum çoooook, güzel bir haftasonu olsun, yarın bir ara bakmaya çalışırım ama olmazsa pazartesi görüşmek üzere...:16::16::16:

ahaha mantikli fikir aslinda :) Bir denemedigimiz bu kalmisti bir de bunu yaparsak tam olacak. Gerci bu ara ben kocise fazla ilismiyorum. Malum yeni ciktik yumurtlama doneminden. Biraz fazla ustune gitmis olabilirim. Dinlensin adamcagiz bir iki gun :)

Ben de bu ay senin gibi her gün denedim 9ay, bakalım nasıl sonuçlanacak:)))

Ege83, arkadaşım sana yazdım bugün ama yoktun buralarda..

Nasılsın var mı güzel haberler????

Ben de bu ay senin gibi her gün denedim 9ay, bakalım nasıl sonuçlanacak:)))

Kızlar ben kaçar ufaktan yine, yemek hazırlığına girişeyim artık...

Hepinizi öpüyorum çoooook, güzel bir haftasonu olsun, yarın bir ara bakmaya çalışırım ama olmazsa pazartesi görüşmek üzere...:16::16::16:

Gorusuruz arkadasim. Insallah iyi sonuclar alacagiz :)

yine geldi kırmızılar dün, bekliyordum gelmesin diye ama nasip işte , yine yeniden karşımdalar.
hayırlısı diyelim . NE OLUR benim için de dua edin kızlar, çok istiyorum hepiniz gibi ben de. bi de sabah en verimli zaman diolar ama sabah kalkamıyorum çalışıyorum, gündüzden zaten bi yorgunluk var. ama Yüce Rabbim Ol desin yeter napalım. bi de balla çörekotu -tarçın karıştırcam bakalım bu ay... sevgiyle kalın.ii haftasonları:)):52:

canım ümitlendirmek hem isterim hem istemem ama bazılarının idrarda çıkmıyormuş kada çıkıyormuş hamilelik. Senin ilk çocuklarda idrar testiyle mi öğremiştin ? Işallah hamişsindir canım ya .

merak etme canım ben iki kere hamile kaldım ikisindede günüm geçmesine ragmen idrarda çıkmadı..... Oğlum 3 yaşında ikinci bebeğimde düşük oldu.... Yani kısacası illaki idrarda çıkcak diye birşey yok...

Merhaba arkadaşlar..Yeni üyelerdenim ve prosödürün nasıl işlediğini bilemiyorum dolayısıyle daha araştırmalardayım nasıl nerden msj atılır dıye anlıyacagınız daha çömezim:P çok hızlı ılerlemeyın sıze yetıseyım:))

kızlar cidden bana bişi oluyo
eyilip kalktığımda kasıklarım resmen batıyo ya erken olcam ben yada bebiş yada iltihap doğurcam ama çok garibim noluyo bilmiyom vallahhhh
sanki yapıştırmışımda doğrulurken o yapışkanı açıyorum :(

CANUIM ADETİNE NE KADAR var benimde şuanda çok fazla bel ağrılarım var bazen kasıklarımda oluyor bende oturup kalkamıyorum ya iltihap yada bebişim yerleşiyor :) inşallah bebişimizinn ağrılarıdırr

Merhaba arkadaşlar..Yeni üyelerdenim ve prosödürün nasıl işlediğini bilemiyorum dolayısıyle daha araştırmalardayım nasıl nerden msj atılır dıye anlıyacagınız daha çömezim:P çok hızlı ılerlemeyın sıze yetıseyım:))

canım hoşgeldin aramıza..birazcık daha kıdemli olaraktan söliim burda prosedür falan yok..ereye nerden yetişirsen devam et..aksi takdirde o kadar çok yazışma oluyoki ne takip edebilioruz ne de yetişebilioruz..takıl bize hayatını yaşa..:)):49::51:

kızlar iyi akşamlar.hemen konuya giriyorum lütfen bi fikir söyleyin.bugün 31.günüm.32 gün de bir adet oluyorum.bugün iki ayrı markayla test yaptım ilk beş dakkada silik çizgi çıktı.kızlar resmi yükleyemiyorum...
ankarada kan testi yapan yer bilen varmı bi yer sordum 60 lira dedi.oraya gideceğim yarın

Back
X