• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anne olma hayalini Mart'a erteleyenler ....

benim hallolmuyo güzelim ben 2,5 yıllık evliyim defalarca dr gittim 1 defada bitanesi tertemiz dese ya bana
ama yok hep iltihap hep iltihap
ilaç içmekten bıktım ki bi ara bağışıklık kazandı ilaçlara vücudum hiç işe yaramadı :(:(:(:(:(:(
bıktım yani anlıyacağın artık

tatlım ya abimimin eşinde de iltihap ve çikolata kisti vardı.Soğan suyu içiyodu iltihabı falan kalmamış öyle diyodu geçen gün konuştuğumuzda.acep sendemi denesen soğan suyunu.

bende idrar yollarında iltihap vardı önce o sorunu hallettim.sonra vajinal mantar vardı oda doktorun verdiği antibiyotikle gitti.bakalımm.inşallah sende en kısa zamanda iltihap sorununu halledersin canım.

Hamilelikte idrar yolları enfeksiyonu çok sık oluyor..Ne kadar hijyene dikkat edilse de..Ve tekrar edebiliyor..Çok sıkı takip edip önlemini almak gerekiyor...

Son düzenleyen: Moderatör:
Hamilelikte idrar yolları enfeksiyonu çok sık oluyor..Ne kadar hijyene dikkat edilse de..Ve tekrar edebiliyor..Çok sıkı takip edin önlemini almak gerekiyor...

evet haklısın canım.o yüzden kendimi sıcak tutmaya özen gösteriyorum.ayaklarımı ve karın bölgemi özellikle.

selamlar
şaka gibi ama benimde günüm geçiyor sanki , 16 şubatta olmuştum hala gelmedi, normalde 5 gün erken olurdum, bel karın ağrım var onun dışında son 1 haftadır uyukluyorum.sizce hamilemiyim?

selamlar
şaka gibi ama benimde günüm geçiyor sanki , 16 şubatta olmuştum hala gelmedi, normalde 5 gün erken olurdum, bel karın ağrım var onun dışında son 1 haftadır uyukluyorum.sizce hamilemiyim?

özlenencim belki ve inşallahhh hamişsindir.uyku olunca hamilelik belirtisi diye okumuştum.test yaptınmı.belki çıkar testte.bazılarının bi gün bile geçince çıkıyomuş testte.

Herkese günaydın?
Nasılsınız bakalım fıstıklar , bugün cumartesi ben her ne kadar çalışıyorda olsam , birçoğunuz evdesiniz hepinize iyi hafta sonları diliyorum , öpüyorum..

Herkese günaydın?
Nasılsınız bakalım fıstıklar , bugün cumartesi ben her ne kadar çalışıyorda olsam , birçoğunuz evdesiniz hepinize iyi hafta sonları diliyorum , öpüyorum..

selamm tulincimm.bende işteyim ama 1 de çıkıcam ve gezmeye gitcemmm :)))

tatlım ya abimimin eşinde de iltihap ve çikolata kisti vardı.Soğan suyu içiyodu iltihabı falan kalmamış öyle diyodu geçen gün konuştuğumuzda.acep sendemi denesen soğan suyunu.

hemen sormak istiyorum bir ç. kistli olarak. soğan suyu kistlerine iyi geldi mi???

hemen sormak istiyorum bir ç. kistli olarak. soğan suyu kistlerine iyi geldi mi???

deryacım slm,kiste iyi geldiğini sanmıyorum çünkü kisti büyümüş.ama iltihabı geçmiş.benim kuzenimin eşindede çikolat kisti vardı ve bekarken ameliyat olmuştu.aşılama yöntemi ile hamile kaldı.şimdi 2 yaşında nur topu gibi oğluşu var.abimin eşide aşılama yöntemi deniycek.

özlenencim belki ve inşallahhh hamişsindir.uyku olunca hamilelik belirtisi diye okumuştum.test yaptınmı.belki çıkar testte.bazılarının bi gün bile geçince çıkıyomuş testte.

hayır canım test falan yapmadım , kızım 9 yıl sonra tedaviyle oldu , açıkcası test yapmaya korkuyorum , çok hayal kırıklığına uğradığım için tedirgin oldum , ben biraz daha bekliyim belkide adet olurumm kararsızım :))

deryacım slm,kiste iyi geldiğini sanmıyorum çünkü kisti büyümüş.ama iltihabı geçmiş.benim kuzenimin eşindede çikolat kisti vardı ve bekarken ameliyat olmuştu.aşılama yöntemi ile hamile kaldı.şimdi 2 yaşında nur topu gibi oğluşu var.abimin eşide aşılama yöntemi deniycek.

hımmm:( belki ona iyi gelmemiştir ama bana iyi gelir... deneyip görcem artık bu ay bitsin kür doktora gitmem lazım zaten. baktım ciddi bir küçülme yok o zaman devam etmem. sağol canım.

hayır canım test falan yapmadım , kızım 9 yıl sonra tedaviyle oldu , açıkcası test yapmaya korkuyorum , çok hayal kırıklığına uğradığım için tedirgin oldum , ben biraz daha bekliyim belkide adet olurumm kararsızım :))

o zaman şekerim.azcık daha bekle.biraz daha günün geçsin.benim çok yakın arkadaşı 4 gün sonra test yapmıştı pozitif çıkmıştı.inşallah seninde gecikmen bebişe alamettir.dua edicem sana ve bizeeeeee :))

hımmm:( belki ona iyi gelmemiştir ama bana iyi gelir... deneyip görcem artık bu ay bitsin kür doktora gitmem lazım zaten. baktım ciddi bir küçülme yok o zaman devam etmem. sağol canım.

zaten her insanın farklı bi vücut yapısı var canım.mesela ben,ocak ayında sadece sabah 2 kaşık bal+çörek+tarçın karışımından yedim.yumurtlama dönemi yakın olduğu için kist oluşturdu bende.çünkü yumurtlama sorunu olmayanlardabu kür yumurta fazlalığı yapıyo sonrada yumurta çatlayamadığı için kist yapıyo..

o zaman şekerim.azcık daha bekle.biraz daha günün geçsin.benim çok yakın arkadaşı 4 gün sonra test yapmıştı pozitif çıkmıştı.inşallah seninde gecikmen bebişe alamettir.dua edicem sana ve bizeeeeee :))

inş. canım hayırlısı neyse o olsun ..Rabbim bütün isteyenlere hayırlı evlatlar nasip etsin inş. :34:

gezmek bendede hiç sıkıntı değil ama , malesef kendi işimiz olduğu için her zaman önceliğimiz işimiz oluyor

haklısın bacım.iş kendinizin olunca mecbur önceliği işe veriyosunuz.ne diyeyim Allah kolaylıklar ve bol ve hayırlı kazançlar versinn inşallah :))İstanbul da hava güneşli ama yinede soğuk.

Back
X