- Konu Sahibi pembemasal
- #12.701
Selam kızlarrrr nasılsınız, valla giremedim 2 gündür var mı güzel haberler ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Korkuyorum test yaptirkamktan, biliorum korkunun ecele faydasi yok ama iste test te var evde, ay bilmiyorum yaparim belki :) biraz düsüneyim daha:)
Doğru araştırmışsın, prolaktin hamilelikte süt salgılayan hormondur aynı zamanda, prolaktinin yüksekse vücut hamileymiş gibi reaksiyon verir ve bu da hamiş kalmanı zorlaştırır. Adetin 3. günü kan alıp bakıyorlar hormonlara.. Yüksekse de sıkma canını, ilaçla düzeliyor yine.. Aynı zamanda stres hormonu olarak da bilinir, yoğun stres de prolaktini yükselten etkenlerdendir bacım:)
kuzum bir test yapsan artık diyorum vaktidir:))
evet tatlım, ben daha önce yaptırdığımdan biliyorum 3.günü çağırıyorlar genelde:)
bitmedi bacımmmm..:) ortalığı topladım banyoyu temizledim bişeyler yedim sıkıldım sonra geldim buraya:))))
kızlar ya bişey sorcam ben bu ay 2 defadır , rüyamda üst dişlerimin avucuma döküldüğünü görüyorum, dün akşam yine gördüm.. Kabus gibi.. Neden acaba? Rüya tabiri bilen var mı?:))))
Kuzum bir test yapsan artık diyorum vaktidir:))
Evet tatlım, ben daha önce yaptırdığımdan biliyorum 3.günü çağırıyorlar genelde:)
Bitmedi bacımmmm..:) ortalığı topladım banyoyu temizledim bişeyler yedim sıkıldım sonra geldim buraya:))))
Kızlar ya bişey sorcam ben bu ay 2 defadır , rüyamda üst dişlerimin avucuma döküldüğünü görüyorum, dün akşam yine gördüm.. kabus gibi.. neden acaba? rüya tabiri bilen var mı?:))))
hayırlara çıksın canım anlatma kimseye suya anlat
Selam kızlarrrr nasılsınız, valla giremedim 2 gündür var mı güzel haberler ?
Eveeeeet:) Ama yüzde yüz de engel olmaz yani, çünkü emzirirken hamiş kalan da var yani:) Bi de bize vursa o bereket ne iyi olacak:)))boşuna demiyorlar emziren anneyi süt koruyor diye:)
hayırlara çıksın canım anlatma kimseye suya anlat
Çok düşünecek bişey yok tatlım:) Korkunun da kırmızıya faydası yok:) En azından öğrenirsin ne olduğunu:) Sabah yap ama yapacaksan ilk idrarlar..
İnşallah tutmuştur tatlım da sağlıkla bebişini kucağına almak nasip olur.. Bol şans:)kızlar ben pco hastasıyım 2 asıalama oldum tutmadı sonra romanyadan getirttigim bi ilacı denedim ve hamile kaldım gecen ay ama bebegim tutunmadı bana malesef bu ayda kullandım 3 tane yumosm oldu 24mm ve catladı kendiliginden inş bu ay tutar sizde deneyin derim cok işe yarıo
Canim valla benim rüya tabirine göre, bir akrabanin keyfi kacacagina yada bir rahatsizlanacagina delalet edermis, ne kadar artik bilemicem, Ben Rüya Tabirini yalanicisiyim:)
Hmm dogru iste cok dogru diyosunda gelde kalbime anlat, ama hakklisin ozaman ben yarina kadar gelmicek olursa sabah testimi yapayim, bakalim artik hayirlisi neyse o olsun .
dalini bekliyoruz kan testi yaptıracaktı bugün:) Sen nasılsın hayatım?:)
Eveeeeet:) Ama yüzde yüz de engel olmaz yani, çünkü emzirirken hamiş kalan da var yani:) Bi de bize vursa o bereket ne iyi olacak:)))
Hayırdır inşallah, da kızım deli olcam be zaten evde kendi kendimeyim bi de suyla da konuşmaya başlarsam tam sıyırabilirim:))))))))
İnşallah tutmuştur tatlım da sağlıkla bebişini kucağına almak nasip olur.. Bol şans:)
Hımmm.. Sevmedim bu yorumu:))))) Aman hayırdır inşallah ya neyse:) Sağol bacım:)
dalini bekliyoruz kan testi yaptıracaktı bugün:) sen nasılsın hayatım?:)
eveeeeet:) ama yüzde yüz de engel olmaz yani, çünkü emzirirken hamiş kalan da var yani:) bi de bize vursa o bereket ne iyi olacak:)))
hayırdır inşallah, da kızım deli olcam be zaten evde kendi kendimeyim bi de suyla da konuşmaya başlarsam tam sıyırabilirim:))))))))
benim en son reglimde 8 gün sürdü, hic bukadar uzun sürdügünü hatirlamiyorum, acaba bi beklentimiz var diye yumurtaliklar bizimle maytap mi gecio nedir :)
bu arada kizlar henüz hala regli olmadim... Ama sancim cok neler oluyo yaa 3. Güne girdim gecmikmenin
:)))))) Ahahahaha bu da iyiydi:))Rica ederim bacim, bide suda var ama Rüyalar tersine cikarmis derler ya demekki dislerin hic düsmicek :))))
rüyayı suya anlatmak en iyisidi canım kötüyse senden sıyrılıp akarr gider
dalini bekliyoruz kan testi yaptıracaktı bugün:) Sen nasılsın hayatım?:)
Eveeeeet:) Ama yüzde yüz de engel olmaz yani, çünkü emzirirken hamiş kalan da var yani:) Bi de bize vursa o bereket ne iyi olacak:)))
Hayırdır inşallah, da kızım deli olcam be zaten evde kendi kendimeyim bi de suyla da konuşmaya başlarsam tam sıyırabilirim:))))))))
bencede tatlım, sabah kalktığında yoksa bişey zaten 4.gün olacak bence uygun zamandır dene testini.. İnşallah da güzel sonuç alırsın tatlım, sıkma bunaltma kalbini ferah tut:)
çok iyi anlıyorum seni canım,ben de hala beklerim süprizleri ve severimde süprizleri :))) ama erkeklerin kafaları maalesef bizimkinden biraz farklı çalışıyor.Bazen eşime soruyorum ya bana neden pat diye çiçek almıyorsun ya da vs.yapmıyorsun.O da derki"hayatım ben seni gönülden seviyorum,bir dediğini, iki etmiyorum,sen beğendiğin şeyi git kendin isteyerek al, bırak böyle yapmacık işleri"bende tamam diyorum :))) çünkü benim eşim beni böyle seviyor demek diyorum :)))
Öylemi inşallah dalin de güzel haberlerle gelir canım bekleyelim bakalım, iyiyim Banucum iyi olmaya çalışıyorum fırsat bulamadım 2 gündür giremedim