- 14 Nisan 2017
- 9.061
- 33.993
- 548
hatta eşimin halası ve babannesi sürekli adet oldun mu nezaman ay başı diye soruyorlar adet oluncada üzülüyorlar
Elalem herşeyi der düşünmüyoruz lafida kesmiyor artk insanlari sert bı dille net konuşun bidaha soramasnlar başka türlü bu toplum başkandan kurtulamazsnz ayni evde yasamasgnz sürece ne demek babannesi halası benim adet duzenimio bilecek sorgulayacak kimin haddine bu kadar sessiz kalmayın korkmayin bisey olmaz esinz yaninzda destekcinzse.Merhaba herkese. Şuan çok duygusalım moralim çok bozuk bende anne olmak istiyorum artıkyaşım 25 , 2 yıl 8 aylık evliyim. 3 defa kimyasal gebelik yaşadım. Dr.a gittim troidim cıktı ilaç kullanıyorum o düzene girdi. Insulin direnci yüksek cıktı buda yumurtaliklari etkiliyormuş sanırım onun için ilaç kullanıyorum. Artık gerçekten çok yoruldum etrafımda herkes tembel çıktınız, hadi artık sizde yapın bi tane v.b şeyler söylüyor. Insanlara 3 defa düşük yaptığımı söylüyorum ama hala devam ediyorlar böyle konuşmaya hatta dr.a gidin yok bu dr iyi su dr iyi diye akil veriyorlar ustelik ben ve esim hemsireyiz zaten bu isleri biliyoruz iyi kötü, hatta eşimin halası ve babannesi sürekli adet oldun mu nezaman ay başı diye soruyorlar adet oluncada üzülüyorlar çok sinir oluyorum ama yaşlı kadın bişey diyemiyorum eşimde onlara ne cevap bile verme diyor onlarada kızıyor ama hep ayni. Bugünde yakın arkadaşımdan birinin hamile olduğunu duydum ve kendim için çok üzüldüm onun için çok sevindim. Neden diyorum neden ben olamıyorum bende anne olmak istiyorum artık sanki hiç anne olamayacak gibi hissediyorum hep aklımda hiç çıkmıyor acaba nasıl bosverebilirim ki? Off çok sıkıldım artık çok. Içimi dökmek istedim biraz
İnşallah en kısa sürede gebe kalırsınMerhaba herkese. Şuan çok duygusalım moralim çok bozuk bende anne olmak istiyorum artıkyaşım 25 , 2 yıl 8 aylık evliyim. 3 defa kimyasal gebelik yaşadım. Dr.a gittim troidim cıktı ilaç kullanıyorum o düzene girdi. Insulin direnci yüksek cıktı buda yumurtaliklari etkiliyormuş sanırım onun için ilaç kullanıyorum. Artık gerçekten çok yoruldum etrafımda herkes tembel çıktınız, hadi artık sizde yapın bi tane v.b şeyler söylüyor. Insanlara 3 defa düşük yaptığımı söylüyorum ama hala devam ediyorlar böyle konuşmaya hatta dr.a gidin yok bu dr iyi su dr iyi diye akil veriyorlar ustelik ben ve esim hemsireyiz zaten bu isleri biliyoruz iyi kötü, hatta eşimin halası ve babannesi sürekli adet oldun mu nezaman ay başı diye soruyorlar adet oluncada üzülüyorlar çok sinir oluyorum ama yaşlı kadın bişey diyemiyorum eşimde onlara ne cevap bile verme diyor onlarada kızıyor ama hep ayni. Bugünde yakın arkadaşımdan birinin hamile olduğunu duydum ve kendim için çok üzüldüm onun için çok sevindim. Neden diyorum neden ben olamıyorum bende anne olmak istiyorum artık sanki hiç anne olamayacak gibi hissediyorum hep aklımda hiç çıkmıyor acaba nasıl bosverebilirim ki? Off çok sıkıldım artık çok. Içimi dökmek istedim biraz
Biz evlendik tam 8 sene yapmadık. 19 yaşında evlendiğim için kimse üni bitene kadar soramadı. Sonra da bizi unuttular bence
Benim yaşadığım yerde evlendiğin gibi hamile kalma gibi bişey var özellikle yaşlılarda bu mantık var . Benim k.v k.p hiç böyle şeyleri sormazlar ama millet okadar meraklı ki beni çileden çıkartıyorlar artık böyle şeyleri soranlara düşünmüyoruz deyip geçiyorum keşke tanımadığınız insanlara böyle şeyler sormasanız diyebilsem ama bunu bile yanlış anlayıp aa bak demekki çocukları olmuyor diye yorumlayabilirler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?