Anne olma yaşı

ferhal

Guru
Kayıtlı Üye
8 Nisan 2011
509
115
323
İzmir
Günaydınlar herkese. Konuyu doğru yere mi açtım bilmiyorum ama fikirlerinizi öğrenmek istedim. Anne- baba olmak için 35-40 yaşları geç mi? hamile değilim su an ama hani çocuk 20 yaşlara geldiğinde biz 60 larda olucaz kısmet olursa.
Şimdiye kadar düşünmedim çocuk konusunu hala da çok emin değilim .ben başka sebeplerden emin değilim eşim yaş konusundan.e n azından bana öyle soyledi.
Bilemedim

Çok yaş farkı iyi değil tabiki , ama gereklı kosulları saglamadan da cocuk yapılmıyor malesef kadın ıcın 30 yasın ıyı oldugunu dusunuyoırum ben

Beni annem 38 yasinda dogurmus. Arkadaslarimin ailelerine kiyasla daha yasli oluyorlar. E dogal olarak jenerasyon catismasi da yasaniyor ama siz anlayisli olabilecekseniz cocugunuza iyi bakip guzel bir sekilde yetistirecekseniz problem olmaz. Benimle ayni durumda olan da tonla arkadasim oldu yok degil yani. Yanlislikla olan da var yillarca cocugum olsun diye ugrasip gec kalan da. Yalniz soyle bir gercek de var ki cocugunuz ergenlige girince siz de menapoza girerseniz cok kotu oluyor. Evde bir yil annemle karsilikli teror estirdik .

Çok doğru. Çatışmayı en aza indirebilmek önemli.bunu yapabilirim sanırım.

Anne baba birbirini seviyorsa biraz da maddiyat varsa ben gec yaslara kalinmasindan yana degilim.hepimiz sabancinin cocuklari degiliz ama sukur halimize cocuklarimiza yetiyoruz.ee esimi de cok seviyorum.neden bekleyim ki cocuk icin.ben 24 yasinda anne oldum iyi ki de oldum cok sukur veren Rabbime.simdi ikinci melegimi bekliyorum yasim 27.e dogasiya olcam 28.ve 3.yu dusunuyorum 30 larimda da.anca buyuturum.hem gece uyanmalari gunduz huysuzluklari daha bir suru yorucu isleri.yasim cok ileri olsaydi bilmiyorum bakabilir miydim.ama ozellikle 35 40tan sonra rahata ermek istiyorum.yalan yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…