geç döllenme olabilircok dusuk degıl mı acaba korkuyorum.umarım oyledır carsamba tekrar tahlıl yaptırıcam(
amin inşallah herşey gönlünce olurevet canım gec dollenme olabılır dıye dusunuyorum ben de bugun ıse acayıp derecede bas donmelerım basladı...uyuyorum da uyuyorum. elımı kolumu kaldıramıyorum ve ıse hıcccc gıtmek ıstemıyorum.ayrıca yarın tam adet gunum bırde yarın baktırmam gerekıyor sanırım. 2 gunde 2 katına cıkacak mı bakalım. evet ıstedıgım bır gebelıktı hamdolsun. ama kendımı cok dınlıyordum galıba ama 6 gun oncesınden baktırdıgımda degerım 0,33 ıken sımdı degerım boyle ve ınanılmaz bırseyy. ben tahlılde negatıf cıktıgında bıle hamıle oldugumu bılıyordum. ınandıramıyordum kımseye herkes psıkolojıktır senınksı demelerıne ragmen ınanmadım. BIRSEYIN OLACAGINA INANMAK ISTE O HERSEYIN YARISINI ELDE ETMISSINIZ DEMEKTIR. INANMAK COK BUYUK BIR ETKEN dıye dusunuyorum.olumsuz dahı olsa sonuc ınanmalıyız ınsallah bırgunn Rabbım nasıp edecek...
Canım aynı sorunu bende yaşıyorum malesef.. Denemedıgım capsuller haplar kalmadı en son Doktorum Zofran isminde bi hap yazdı onu kullandıgımda migde bulantılarım geçiyor... fakat hergun kullanmıyorum cunku cok agır bir hapmıs, sagdece disarı cıkmam gerektigi gunler kullanıyorum..
.
Bebegını sag salım kucagına alırsın Insallah
aynen canım ya bende neler denedimbu arada Allah sanada bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah...
Zofran isimli ilacı doktorum son çare olarak bana da önerdi fakat bu çok etkili bir ilaç olduğundan yüz kaslarında geçici felçler yapabiliyormuş bir kaç hastamda ağız kayması gibi sorunlar yaşandı bilmeni isterim dedi böyle söyleyince kullanmaya cesaret edemedim bence sende kullanmamaya çalış zaten sende son haftalarındasın zor günleri atlatmışsın bile sen maşallah
bu ilacı aslında kanser hastaları kemoterapi alırken kullanıyorlarmış bilgin olsun canım...
evet arkadaşlar bulantılarınız için neler yapıyorsunuz önerilerinizi yazın lütfen... :26:
ben bu bulantılarım kusmalarım yüzünden gerçekten çok zor durumdayım çok zor geçiyor günler
Selam arkadaşlar ben 8 haftalık hamileyim gebeliğim çok sıkıntılı geçiyor...
Bulantılar halsizlik beni süründürüyor resmen ne yaptıysam neler denediysem bulantımı geçiremedim sizlerde durum nedir? neler denediniz yada iyi gelen bişiler varmı?
Ben denediklerimi yazayım belki bazı arkadaşlara faydası olur... Madensuyu,ayva,leblebi,beyaz nohut,kekik,çubuk kraker,un helvası,limon... aklıma gelenler bunlar...
Doktorum bulantı için ilaç yazdı yine faydası olmadı... iğne verdi onun bile faydası yok
Hayırlı olsun bebegınn benımde cok zor gecmıstı klozetle ask yasıodumm kımseyı gozum gormuodu 16. haftaya kadr 5 kılo verdım kusmaktan bı hal olmstum hastaneler serumlar ılac ne fayda mumkunmu ıse yarasın her kusarken aklmdan sana asla kardes yapmıcm gecıodu:))) ayyyy cok zorduuu ama 16. haftadn sonra gecer sabret dıyenlerın lafını hep kendıme telkın ettım 16 haftayı gordukten sonraa ınanılmaz guzl hamılelık gecırdım hayatımda hıc aktıf olmadgm kadr aktıftm dogurana kdr hersey cok guzldı dogumumda dahıl:)) Sımdı sorsn hepsını unuttm gıttı kı 24 gn once dogm yaptım:)) Az daha dayan dunyanın en guzel seyını alıosun kollarına dıyosunkı herseyeeee degerr ınsallah kısa surede gecer bulantıların. Saglıkla al bebegnı kucagınaa:)
Hayırlı olsun bebegınn benımde cok zor gecmıstı klozetle ask yasıodumm kımseyı gozum gormuodu 16. haftaya kadr 5 kılo verdım kusmaktan bı hal olmstum hastaneler serumlar ılac ne fayda mumkunmu ıse yarasın her kusarken aklmdan sana asla kardes yapmıcm gecıodu:))) ayyyy cok zorduuu ama 16. haftadn sonra gecer sabret dıyenlerın lafını hep kendıme telkın ettım 16 haftayı gordukten sonraa ınanılmaz guzl hamılelık gecırdım hayatımda hıc aktıf olmadgm kadr aktıftm dogurana kdr hersey cok guzldı dogumumda dahıl:)) Sımdı sorsn hepsını unuttm gıttı kı 24 gn once dogm yaptım:)) Az daha dayan dunyanın en guzel seyını alıosun kollarına dıyosunkı herseyeeee degerr ınsallah kısa surede gecer bulantıların. Saglıkla al bebegnı kucagınaa:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?