ben de 7. haftama yeni girdim 4-5 gündür hiç geçmeyen bulantılarım var kusmuyorum ama sabahtan gece yatana kadar midem bulanıyo herşeyi yiyemiyorum ama canımın istediği şeyi yerken bulantım geçiyor sonra tekrar başlıyo çok ilginç geldi bana benim gibi olan var mı acaba?
bende 10.haftaya girdim bulantılar aynen devam 12de azalır inş diye ümit ediyorum...zofer bile işe yaramıyor bende...
benim iki gün geçti, bugün yine başladı
bu bulantıya hiçbişey fayda etmiyor kuzum gerçekten etmiyor
ben litrelerce serum aldım bana mısın demedi
Kızlar ben de 4 haftalık hamileyim. Hafif karın ağrısında başka hiç bir şey hissetmiyorum. Midem de bulanmıyor. Çevremde duyduklarımdan sonra hep şükrediyorum ama bi yönden de korkuyorum. Sizce böyle olması normal mi. yada ilk haftalarda olduğum için mi belirtiler yok
Ben de tamamen aynı durumdaydım, bir gün nasıl başladığını bile anlamadan midem bulanmaya başladı. Hatta yedinci haftaya kadar neredeyse hiçbir belirtim yoktu, sadece yüzüstü yattığımda göğüslerimde acı vardı birazcık. Yani çok normal canım korkma, iki hafta sonra filan başlar bulantıların
Ben de peynir, ekmek, yoğurt bir de şeftaliye besleniyorumKumpir de iyi gelmişti, daha doğrusu patates haşlanmış gibi olduğundan herhalde. Bir de içine turşu, zeytin filan koydurunca mideyi bastırıyor. Maden suyu da iyi geliyor. Bir de bunu söylemeyi istemezdim ama bir bardak gazoz, bir bardak da kola içtim Ben normalde hiç kola içmem ama asitli asitli biraz rahatlattı. Tabi bunu sürekli yapmayı düşünmüyorum ama ne yapayım çok kötüydümm!
Sağol bilgi için. Bulantı için sevineyim mi üzüleyim mi bilemedim:) tadını çıkarayım bari 1-2 hafta daha:) Midem bulansa yine yiyebilirmiyim bilmiyorum ama normal yemeklere ek olarak ceviz, fındık, siyah üzüm vs. yiyorum hergün normalde çok yemezdim.Hamileler için laktozsuz süt varmış,şirketten birinden duymuştum, ondan içiyorum günde 2 defa. Bulantı olunca istifar oluyor mu,yoksa bulanma hissi mi oluyor sadece. Poşet vs.mi taşımak gerekiyor
Kisiden kisiye, hatta günden güne değişiyor. Gecen gün artık sonunda midem çıkacak sandim, iki yudum su bile durmadı, ama şimdi daha İyiyim, az da olsa bir seyler yiyeblliyorum. Bir de ben olayı çözdüm, mide ne boş kalacak, ne de çok dolacak, yarım saatte bir de olsa ağza küçük bir şey atmak iyi oluyor, bulantiyi azaltıyor.
Kızlar bitti mi bulantılar? Benim hala devam ediyor. Hala doğru dürüst yemek yiyemiyorumHiç dengeli beslenemiyorum. Bayıldığım şeylerden bile tiksindim. Bir önerim daha olacak: Eti Form'un disk şeklinde patlamış mısırlı çerezlerinden var, onlar da iyi geliyor. Hatta ben üzerine yoğurt sürüp yiyorum, daha güzel oluyor :) Bir de sabahları limonlu su içiyorum, o da biraz bastırıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?