Anne olmak çok güzel'de ahh şu bulantılar olmasaaa :(

2 şişe serum yedim hiç etki etmedi...artık bu durumla yaşamaya alışmaya karar verdim :)

benim 2.gebeliğim.oğlumda bulantılarım sabahtı ve 2 hahfta sürmüştü.şimdi ise gece uykumdan kaldıran bulantılar var öğürmek yada sarı su değil çıkan komple çıkarıyorum ve 5 kilo verdim.çalışıyorum ne yapıcağımı şaşırdım

ben doğurana kadar kusmuştum kızıma hamileyken.bide hergün aynı saatte kusuyodum .. ilk 4 ay evde yemek bile yapamamıştım.Allah bebişini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin:))

((((((((((((( bulantısı olan herkese ALLAH yardımcısı olsun..
Benimde cok bulantım oluyor bugün doktorda randevum var..
ve simdi 4 kmlik yolu nasil gidicegimi düsünüyorum arabayla..
2 Hafta önce gittigimde taxsiyi durdurup malesef istifar etmeliydim..
Utaniorum artik..
4 ayımda bitti gecer demislerdi gecmedi ((((
bide bu aralar aşırı karnım agrımaya başladı onuda doktora söyleyecegim bugün herkese ALLAH kolaylik versin..

bende 10.haftaya girdim bulantılar aynen devam 12de azalır inş diye ümit ediyorum...zofer bile işe yaramıyor bende...

kızlar 5+4 hamıleyım.. sadece bel agrım var o kadar.. ben neden hıç nır belırtıyı yasamıyorum.. normal mı yaaaaa

bende 10.haftaya girdim bulantılar aynen devam 12de azalır inş diye ümit ediyorum...zofer bile işe yaramıyor bende...

benim iki gün geçti, bugün yine başladı
bu bulantıya hiçbişey fayda etmiyor kuzum gerçekten etmiyor
ben litrelerce serum aldım bana mısın demedi

benim bulantılarım geçmeye başladı darısı sizlerin başına kızlar kendimi daha iyi hissediyorummm

bende 8 haftalık hamileyim ve bulantılarım oluyor. bazı günler akşama kadar kalkmıyorum ve bir kaç kez kusuyorum. bazı günlerde hiç birşey olmuyor..aç kaldığım zaman çok kusuyorum..sizde aç kalmamaya özen gösterin az ama sık yiyin o zaman belki faydası olur yani bana oluyor.. birde tabii elimden gelse tatlıya bile limon sıkıp yiycem. çünkü miğdemi tek rahatlatan şey ekşi..

benim iki gün geçti, bugün yine başladı
bu bulantıya hiçbişey fayda etmiyor kuzum gerçekten etmiyor
ben litrelerce serum aldım bana mısın demedi

desene canım biz şanssız kesimiz gerçi doktor bulantılar olunca bebeğin sağlıklı olduğunu söylüyor düşmezmiş.yinede çok zor normal hayatıma dönmek istiyorummmmmm

Ben kızım da 9 ay boyunca kustum.Allah ım hatırlamak bile istemiyorum.Oğlum da ise hamile değildim sanki hafif bir bulantım bile olmadı

ücüncü cocuguma hamileyim ve ben de midem cok bulandigi halde kusmalari yasamayanlardanim ama gaz agrisini ilk aylarda hep hissetmistim. sanirim bu hamileligim de ayni sekilde ilerleyecek su an agiz tatsizligi , yorgunluk, gaz agrilari, kalp carpintisi ve üsüme hissediyorum. Allah hepimie bebeklerimizi saglikla kucaklamayi nasip etsin, bu rahatsizliklar gecici,biraz sabir...

Kızlar ben de 4 haftalık hamileyim. Hafif karın ağrısında başka hiç bir şey hissetmiyorum. Midem de bulanmıyor. Çevremde duyduklarımdan sonra hep şükrediyorum ama bi yönden de korkuyorum. Sizce böyle olması normal mi. yada ilk haftalarda olduğum için mi belirtiler yok

Ben de tamamen aynı durumdaydım, bir gün nasıl başladığını bile anlamadan midem bulanmaya başladı. Hatta yedinci haftaya kadar neredeyse hiçbir belirtim yoktu, sadece yüzüstü yattığımda göğüslerimde acı vardı birazcık. Yani çok normal canım korkma, iki hafta sonra filan başlar bulantıların

Ben de peynir, ekmek, yoğurt bir de şeftaliye besleniyorum Kumpir de iyi gelmişti, daha doğrusu patates haşlanmış gibi olduğundan herhalde. Bir de içine turşu, zeytin filan koydurunca mideyi bastırıyor. Maden suyu da iyi geliyor. Bir de bunu söylemeyi istemezdim ama bir bardak gazoz, bir bardak da kola içtim Ben normalde hiç kola içmem ama asitli asitli biraz rahatlattı. Tabi bunu sürekli yapmayı düşünmüyorum ama ne yapayım çok kötüydümm!

Sağol bilgi için. Bulantı için sevineyim mi üzüleyim mi bilemedim:) tadını çıkarayım bari 1-2 hafta daha:) Midem bulansa yine yiyebilirmiyim bilmiyorum ama normal yemeklere ek olarak ceviz, fındık, siyah üzüm vs. yiyorum hergün normalde çok yemezdim.Hamileler için laktozsuz süt varmış,şirketten birinden duymuştum, ondan içiyorum günde 2 defa. Bulantı olunca istifar oluyor mu,yoksa bulanma hissi mi oluyor sadece. Poşet vs.mi taşımak gerekiyor

Kisiden kisiye, hatta günden güne değişiyor. Gecen gün artık sonunda midem çıkacak sandim, iki yudum su bile durmadı, ama şimdi daha İyiyim, az da olsa bir seyler yiyeblliyorum. Bir de ben olayı çözdüm, mide ne boş kalacak, ne de çok dolacak, yarım saatte bir de olsa ağza küçük bir şey atmak iyi oluyor, bulantiyi azaltıyor.

sabah tuzlu çubuklarda iyi geliyor ben kahvaltı yapamıyorum çubuklarla bulantım hafıfleyince ancak 1 bardak çay 1 dilim ekmek yarım salatalık yiyebiliyorum inş bir an önce geçer bulantılar

Kızlar bitti mi bulantılar? Benim hala devam ediyor. Hala doğru dürüst yemek yiyemiyorum Hiç dengeli beslenemiyorum. Bayıldığım şeylerden bile tiksindim. Bir önerim daha olacak: Eti Form'un disk şeklinde patlamış mısırlı çerezlerinden var, onlar da iyi geliyor. Hatta ben üzerine yoğurt sürüp yiyorum, daha güzel oluyor :) Bir de sabahları limonlu su içiyorum, o da biraz bastırıyor.

daha senin bulantılarının geçmesi için erken canım :26: benim 8.ci hafta başladı geçen hafta tamamen bitti çok şükür yani 15-16 .cı haftalar tamamen kesiliyor 9 ay boyunca bulantı tiksinme yaşayan annelere Allah dayanma gücü sabır versin ben 3 ayda mahvoldum daha bu hafta yemek yapmaya başladım Birde anne adaylarına tavsiyem folikasit alıyorsanız sabah yada gün içinde değil gece yatarken alın demir hapını ilk üç ay başlamanıza gerek yok bulantılarınızı daha fazla artırır bana iki doktorumda 14 haftadan sonra demir hapına ve magnezyuma başlamamı önerdi...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…