Anne olmak çok güzel'de ahh şu bulantılar olmasaaa :(

Benim de bugün hamileliğimin 9+2. günü, 10. haftayı dolduruyorum inşallah:) Rabbim hepimize bebeklerimizi sağ salim kucaklarımıza almaya nasip etsin inş. :) Benim de sabah ve akşamları bulantım oluyo işe zorla geliyorum , önceki haftalar da aşırı halsizliğim vardı doktorum serum tedavisi uyguladı şu an için halsizlik şikayetim kalmadı çok şükür ancak doktorun verdiği bulantı hapını kullanmıyorum zararı olur bebeğimize diye razıyım yani bu duruma :) Rabbime şükürler olsun. yeyemkten sonra sizler de de mide yanması oluyor mu arkadaşlar bunu önlemek için önerileriniz var mı?

evet mide yanması 2 haftadır bende de başladı doktoruma sordum hamilelik reflüsü dedi ilaç verdi ama bende ilaç kullanmaktan yana değilim internette araştırdım leblebi reflüye çok iyi geliyormuş mide yanmasına geçici çözüm olarak bunu yiyorum ben öneririm aynı sıkıntıyı yaşayan arkadaşlara bulantı bir yandan mide yanması bir taraftan bide üstüne halsizlik yorgunluk çok zor bugünler geçmek bilmiyor sanki

canim merhabalar ,sen benden tam 1 hafta ondesin:)benimde 8+2.gunu hamileleigim...canim ben sifayi ilik serbette buldum,normalde pek sevmem ama sekeri cok atmadan iciyorum,sabahlari da icince kendimi toparlamis oluorum....hamileleik disinda ben bunu mide yanmam oldugu zamanlarda denerdim ve simdi de iciyorum iyi geliyor hemde enerji veriyor...bi dene bakalim sende..

ay bende dort bucuk ay cekmıstım mıde bulantılarını
hatırladıkca urperıyorum cok zordu
Allah yardımcınız olsun
mıde bulantılarım gecmıstı yerını mıde yanmaları almıstı
sonra hepsı gecıyor unutuluyor
saglıkla bebeklerınızı kucagınıza almanızı dılerım

Selam kizlar,benimde neredeyse 4 ay olacak ama hala gece gunduz araliksiz bulantim var.bana sakiz iyi geliyor,naneli sakiz.bir deneyin isterseniz.ama ne zaman gececek hic bilemiyorum.

ben 13 haftalık hamileyim şuan. yaklaşık 1 ay ne yediysem çıkardım. metpamit kullandım. dr istersen serum tedavisi uygulayabiliriz dedi. kabul etmedim. giderek azaldı. şimdi sadece sabahları kahvaltıdan önce bulanıyo. ama mide yanması şiddetle devam ediyo. gaviscon şurup önerebilirim. çok rahatlatıyo. bi yan etkisi de yok. 3-4 ölçek içebiliyosun günde. iştahım henüz tam açılmadı. umarım bulantılarım geri gelmez. bir daha çıkarmak istemiyorum çok kötü.....

Çok sağol canım mide yanmam olursa mutlaka deniycem şerbeti, inşallah olmaz tabi:)
laf aramızda bu iki haftadır gayet iyiyim çok şükür. Sadece yemeği çok kaçırırsam rahatsız oluyorum:)
rabbim hepimize sağlıklı hamilelikler nasip etsin inşallah

benim hamişliğim 3 hafta :) ne zaman başladı bulantılarınız, benım hiç bulanmıyor suan sadece karnım agrıyor o da normalmış.bulantımın olmadıgına sevınmem ıcın erken mı sızce daha sonramı baslıyor bulantılar

Benim 6 haftalıkken başladı canım inşallah senin olmaz yarın 14.cü haftaya gircez hala devam ediyor

bende 8.haftamdayım ve bulantılarım 24 saat devam ediyor.tek iştahlı yiyip içebildiğim şey limonata

6 haftalık dediğin bebeğin haftasımı, yoksa gebelik haftan mı? Yani SAT'a göremi 6 haftalıksın. ayy hala cozemedım ben bu durumu

gebelik haftası 6.cı haftada başladı canım yani bebişte 4 haftalık oluyor bu durumda

mrb kızlar çoğunuz gebeliğin ilk dönemindesiniz maşallah Allah sağlıkla bebişleri kucağımıza almayı nasip etsin...benim zorlu bir ilk 3 ayım olmuştu yediğim her şeyi çıkarıyordum kabus gibiydi...kusmalardan geriye sadece mide yanmaları kalmıştı onuda sakız çiğneyerek hafifletiyordum şimdi 9. ayıma girdim tekrar başa döndüm bulantı kusmalar hayatımı tekrar keyifsizleştirmeye başladı neyse ki yavrum pek hareketli onu izlemek hissetmek acaip bi mutluluk veriyo herkese hayırlı doğumlar diliyorum

teşekkürler canım Allah sanada kolay doğumlar nasip etsin az kalmış bebişini kucağına almaya sağlıkla kucağına alırsın sende inşallah ... diyorum ya işte anne olmak muhteşem güzel ve özel bir duygu ama şu gebelikte ve doğumda yaşanan sıkıntılar biz kadınları yıpratıyor mide bulantılarım ve mide yanması benim bütün keyfimi kaçırıyor

Kızlar ben de bu mide bulantısından yoruldum, gerçekten çok zormuş. İştahla hiçbirşey yiyemiyorum. Birşey yemeyi düşünsem midem bulanıyor hemen, gün içinde sürekli bulantılar ama en kötüsü sabahlar, sabah nasıl kalkacağım diye uyumaya bile korkuyorum. Annelik çok güzel bir duygu söylediğiniz gibi ama bulantılar çok yoruyor. Bebeklerimiz sağlıkla sıhhatle gelişsin de bunu çekmeye de razıyız, ne yapalım...

ben de çok yoruldum, mide bulantılarım bütün hayatımı egemenliği altına aldı
24 saat geçmiyor, sadece sabahları bulananlar bile o kadar şanslı ki
ben yatana kadar çekiyorum bu derdi
serumlar ilaçlar hiç fayda etmedi
ne yaptıysam işe yaramadı
en sonunda zofer yada zofran kullanıcam sanırım başka yolu yok
12. haftayı bekliyorum, herkes geçer diyor
ama geçmeyenleri görünce çok üzülüyorum(
benimki de geçmezse naparım ya hayatım alt üst oldu yatıyorum hep
bebeğime hiç sevinemedim bile

selam kızlar. ben de 5 haftaya yenı gırdım.ama bende ne bulantı var ne gögüs agrısı. gögüslerım 3 gun kadar sıstı dolgunlastı. sımdı tık yok. ama benım müthiş bel agrılarım var. keseyı hala göremedık. 8 haftaya kadar normal dedı bugun doktorum. ama burdan duyduklarım endıselendırıyo benı. siz de böle bel agrıları cektınız mı bu haftalarda. bulantılar ne zaman basladı.. lütfen su serpın içime. ne zamana kadar bel agrısı cekıcem ben dogurana kadar surer mı ... kımısı 9 ay boyunca yatarak gecırıyo. allah korusun.

buyrun... yorumlarınızı alayım

Canım denedin mi bilmiyorum, ben bugün denedim, azcık işe yaradı. Bir çay kaşığı kekiği birkaç yudum suyla içtim, mide bulantımı biraz aldım, şu saate kadar kusmadım çok şükür.
Ben de aynı senin gibiydim, dün gece bile uyumak için uzandığımda yataktan kusmak için geri kalktım.
12. haftadan sonra bana da geçer dedi dr., geçmez diye düşünme, şimdi iyi olmaya bak. Moral en önemli şey. 12. haftadan sonraki bulantılar genelde psikolojikmiş, o yüzden sen moralini iyi tut, en önemlisi bu.

Canım benim benim de 6. haftaya kadar hiçbirşeyim yoktu, hatta rahim filmi çektirirken 7 haftalık hamile bir bayan vardı yanımda, ay burası çok havasız midem kalktı resmen dedi. Ben şaşırdım, bana göre hava hoştu. Şimdi gece-gündüz mide bulantıları çekiyorum, bugün biraz iyiyim çok şükür. İnşallah hiç bulantı çekmezsin, çok zor çünkü. Kadınların % 30'u bulantısız yaşıyormuş hamileliği. Yani kafana takma, bulantın olacaksa bile başlaması için erken. Kese de görünür inşallah. Moral önemli arkadaşlar, moralinizi yüksek tutun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…