- 7 Mayıs 2012
- 7.050
- 760
- 198
Benim de bugün hamileliğimin 9+2. günü, 10. haftayı dolduruyorum inşallah:) Rabbim hepimize bebeklerimizi sağ salim kucaklarımıza almaya nasip etsin inş. :) Benim de sabah ve akşamları bulantım oluyo işe zorla geliyorum , önceki haftalar da aşırı halsizliğim vardı doktorum serum tedavisi uyguladı şu an için halsizlik şikayetim kalmadı çok şükür ancak doktorun verdiği bulantı hapını kullanmıyorum zararı olur bebeğimize diye razıyım yani bu duruma :) Rabbime şükürler olsun. yeyemkten sonra sizler de de mide yanması oluyor mu arkadaşlar bunu önlemek için önerileriniz var mı?
Benim de bugün hamileliğimin 9+2. günü, 10. haftayı dolduruyorum inşallah:) Rabbim hepimize bebeklerimizi sağ salim kucaklarımıza almaya nasip etsin inş. :) Benim de sabah ve akşamları bulantım oluyo işe zorla geliyorum , önceki haftalar da aşırı halsizliğim vardı doktorum serum tedavisi uyguladı şu an için halsizlik şikayetim kalmadı çok şükür ancak doktorun verdiği bulantı hapını kullanmıyorum zararı olur bebeğimize diye razıyım yani bu duruma :) Rabbime şükürler olsun. yeyemkten sonra sizler de de mide yanması oluyor mu arkadaşlar bunu önlemek için önerileriniz var mı?
canim merhabalar ,sen benden tam 1 hafta ondesin:)benimde 8+2.gunu hamileleigim...canim ben sifayi ilik serbette buldum,normalde pek sevmem ama sekeri cok atmadan iciyorum,sabahlari da icince kendimi toparlamis oluorum....hamileleik disinda ben bunu mide yanmam oldugu zamanlarda denerdim ve simdi de iciyorum iyi geliyor hemde enerji veriyor...bi dene bakalim sende..
benim hamişliğim 3 hafta :) ne zaman başladı bulantılarınız, benım hiç bulanmıyor suan sadece karnım agrıyor o da normalmış.bulantımın olmadıgına sevınmem ıcın erken mı sızce daha sonramı baslıyor bulantılar
Benim 6 haftalıkken başladı canım inşallah senin olmaz yarın 14.cü haftaya gircez hala devam ediyor
6 haftalık dediğin bebeğin haftasımı, yoksa gebelik haftan mı? Yani SAT'a göremi 6 haftalıksın. ayy hala cozemedım ben bu durumu
mrb kızlar çoğunuz gebeliğin ilk dönemindesiniz maşallah Allah sağlıkla bebişleri kucağımıza almayı nasip etsin...benim zorlu bir ilk 3 ayım olmuştu yediğim her şeyi çıkarıyordum kabus gibiydi...kusmalardan geriye sadece mide yanmaları kalmıştı onuda sakız çiğneyerek hafifletiyordum şimdi 9. ayıma girdim tekrar başa döndüm bulantı kusmalar hayatımı tekrar keyifsizleştirmeye başladı neyse ki yavrum pek hareketli onu izlemek hissetmek acaip bi mutluluk veriyoherkese hayırlı doğumlar diliyorum
ben de çok yoruldum, mide bulantılarım bütün hayatımı egemenliği altına aldı
24 saat geçmiyor, sadece sabahları bulananlar bile o kadar şanslı ki
ben yatana kadar çekiyorum bu derdi
serumlar ilaçlar hiç fayda etmedi
ne yaptıysam işe yaramadı
en sonunda zofer yada zofran kullanıcam sanırım başka yolu yok
12. haftayı bekliyorum, herkes geçer diyor
ama geçmeyenleri görünce çok üzülüyorum(
benimki de geçmezse naparım ya hayatım alt üst oldu yatıyorum hep
bebeğime hiç sevinemedim bile
selam kızlar. ben de 5 haftaya yenı gırdım.ama bende ne bulantı var ne gögüs agrısı. gögüslerım 3 gun kadar sıstı dolgunlastı. sımdı tık yok. ama benım müthiş bel agrılarım var. keseyı hala göremedık. 8 haftaya kadar normal dedı bugun doktorum. ama burdan duyduklarım endıselendırıyo benı. siz de böle bel agrıları cektınız mı bu haftalarda. bulantılar ne zaman basladı.. lütfen su serpın içime. ne zamana kadar bel agrısı cekıcem ben dogurana kadar surer mı ... kımısı 9 ay boyunca yatarak gecırıyo. allah korusun.
buyrun... yorumlarınızı alayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?