Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Rabbim en hayırlı zamanda nasip etsin inşallahAnne olamamak daha zor kızlar ..![]()
Allahım gönlünüze göre versin inşallah.Anne olamamak daha zor kızlar ..![]()
Aminnn...Rabbim en hayırlı zamanda nasip etsin inşallah
Amin inşallah..Allahım gönlünüze göre versin inşallah.
Hahaha bunu diyen birisi su an ikinciye hamile. Hemde gayet planli programli bir sekildeMerhaba arkadaşlar anne olmak gerçekten bu kadar zor mu etrafımda kimi görsem uykusuz gecelerim yok gazlı bebek hayatta bidaha çocuk yapmam sakın sende yapma gibi laflar duyuyorum siz neler düşünüyorsunuz bu konuda
Tuçe öyle deme . Benim oğlumda çok huysuz bir bebekti. İnanın sabahlara kadar sallardım uyusun diye. Şimdi 7 yasına girecek. Arkadaş gibiyiz hadi hayatım yürüyüşe çıkalım diyor.Valla bence çok zor . Bir oğlum var 14 aylık çocuk defteri benim için kapandı . Evet oğlumu çok seviyorum ama bazen eski rahat hayatımı özlüyorum. Gece istediğim saat yatmayı sabah istediğim saat kalkmayı gece hiç uyanmadan uyumayı . Çantamı alıp yürüyüşe tek başıma gitmeyi kısaca özgürlüğü özledim
Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsinZorluğunu düşünerek hiçbir zaman anne olmayacağım dedim.
Şuan hamileyim