- 9 Nisan 2018
- 1.486
- 3.897
- 133
Merhaba çocuğunuzu uyutmak için Amme suresini YouTube dan açın bebeğinize dinletin sonuna kadar Allah'ın izniyle çok etkilidir.Hissettiğin duyguları yaşamayan anne yoktur sanırım merak etme yalnız değilsin:) benim oğlum da 22 aylık oldu ama hala gece deliksiz uyku uyumak nedir bilmiyorum, sürekli memnuniyetsiz ve geceleri saat başı kalkıp ağlar. Uyusun diye denemediğim yol kalmadı sütten kesilince düzelir dediler düzelmedi, sallanmaya alışmışsa ondandır dediler sallamayı bıraktım düzelmedi, aynı odada yatıyorsan odasını ayır bizimki odasını ayırınca sabaha kadar uyur hale geldi dediler şimdi de odasını ayırdım üç gün oldu henüz ama değişen bir şey yok bu da mı gol değil deyip başka çareler bakmaya başlayacağım ya da çocuğum böyle diyerek kabullenecegim ve uykusuzluktan çökmüş göz altlarımla barışık yaşamanın yollarını arayacağım. İkinci çocuk fikri ne zaman oluşur bilmiyorum ama o kadar uzak geliyor ki ucundan bile görünmüyor ileriye baktığımda. Çok zor cidden annelik tam bir delilikmiş
Gözlerinin üzerinden akan suyla birlikte banyo giderinden akıp gideceklerini sanıyorlarmış.Sizinkisi kaç yaşında 3 yaşında kızım ama yüzüne su gelmeyecek diye çok çığrınıyor artık çözüm bulamadım az önce yıkadım komşum noldu bişey mi oldu diye aradı
Yok benim daha o kadar anlamıyor 3 yaşında gözlerine su gelmesini hiç istemiyor kapat diyorum gözlerini de kapatmıyor şu kafaya geçirilen bebeklere bi aparat var ya onun kafasına göre bulursam alıcam artıkGözlerinin üzerinden akan suyla birlikte banyo giderinden akıp gideceklerini sanıyorlarmış.
4 yaşındaki oğlum için yaptığım araştırmada ulaşmıştım bu bilgiye.
Hepsini tek tek yaşıyoruz heralde hepimiz. En çok da hasta olduğumda üzülüyorum. Hiç mi anlamıyor diyorum. Mümkün değil dinlenmek. O yüzden iyileşemiyorum.17.5 aylık kızım var doğduğunda da uyumazdı hep ağlardı büyüdükçe değişecek kolaylaşacak diye ümit ettim olmadı her ay daha da zor bir çocuk haline geldi. Hala geceleri bilmem kaç kez uyanıp ağlıyor gün içinde hiçbir şekilde memnun edemiyorum yemek yemiyor sevdiği birşey nerdeyse yok kilosu düşük henüz yürümüyor neden bilmiyorum ama yürümek istemiyor son birkaç gündür büyüme dönemi mi diş mi bilmiyorum harap olduk eşimle öfke nöbetleri geçiriyor kendini yerlere atıyor bize vuruyor eşyaları atıyor hatta babasına vurmaya çalıştı gözüne vurmuş adamın. Kendime ayıracak 5 dk bile yok tuvaletin önünde bile dövülmüşcesine ağlıyor. Rahatsızım dinlenmem gerekiyor ama uzanmama izin vermiyor üstümde tepiniyor yada kafama bişeyler atıyor. Hayatım bitmiş gibi hissediyorum bir daha özgür olamıcam istediğim saatte yatamıcam deliksiz uyuyamıcam istediğim kitabı okuyamıcam müziği dinleyemicem. Sabahları aynı krizleri yaşayacağız diye kalkmak istemiyorum o hale geldim yardımcı olacak kimsem yok annemler düğün düğün gezdikleri için görüşmüyoruz onlarla. Hayırları dokunmuyor hiç. Eşim derseniz yoğun çalışıyor sessiz adam bile artık çok yoruldum demeyr başladı kızıma yetemiyoruz ruhsal olarak çöküşteyim hiç iyi hissetmiyorum
Benim oğlumda 3 sayılır dışarı çıkıp geldiğimizde daha kapının dibinde yıkanmayacağım diye pazarlık yapıyor benleSizinkisi kaç yaşında 3 yaşında kızım ama yüzüne su gelmeyecek diye çok çığrınıyor artık çözüm bulamadım az önce yıkadım komşum noldu bişey mi oldu diye aradı
4 teyim, o dediklerinizin bir tanesi bile yok hayatımda.Uzulmeee 4-5 yaşından sonra herşey normale dönüyor. Deliksiz uykular, soğumadan içilebilen çaylar, keyifli yemek masaları, kitap okumalar müzik dinlemeler, rahat rahat banyo ve tuvalete girebilmeler, rahat ev işi yapabilmeler.. hepsi ama hepsi geri geliyor ve rahata eriyorsun.. o zamana kadar kafayı yememeye bak :)
Bizim muhabbeti bi açılıyor başlıyor bağırmaya yıkanmıcam diyeBenim oğlumda 3 sayılır dışarı çıkıp geldiğimizde daha kapının dibinde yıkanmayacağım diye pazarlık yapıyor benle
Düşük mü yaptınızBu arada hamilelik takvimi silmemişim hamile değilim artk
:)) Çocuktan çocuğa değişebilir birkaç yıl oynayabilir umudu kaybetmeyin :)) benimkiler 4te düzeldi sizinki belkii 5-6 olur :)4 teyim, o dediklerinizin bir tanesi bile yok hayatımda.
4 5 derken 14 15 değil inşallah
Muhteşem beğendimAnneligin kolay oldugunu kim soyledi ki size?
Konuda anlattiginiz tek sikinti yurumek istememesi , doktoru ne diyor? Sagliksal bir problemi var mi?
yemin ediyom mesajını okuyunca önce kahkahaa attım sonrada gözlerim doldu..33 aydayız bizde aynıııı çoraplarını ben çıkardım diye saatlerce ağladı ve heryerime vurdu ..sakin sessiz mülayim bebeğim gitti yerine canavar gibi bi çocuk geldi canı saolsun ama biri bana da bütün bunlar geçicek desin ne oluuuurrrrrrrrr34 aydan haber veriyorum yaklaşik 1 saat once kendisi dışarda oynarken ben bulaşık makinasini neden boşaltmışım diye sanki evde etlerini yoluyormuşuz gibi bağıra bağıra ağlayip aglamaktan kusup aç aç yatti
gerilmekten hala omuzlarim agriyor
allah yardimcimiz olsun ne diyim
ben bittim okeye dönüyorum artık
bizimki corabinin birini bana birisini babasini cikarttiriyor.yemin ediyom mesajını okuyunca önce kahkahaa attım sonrada gözlerim doldu..33 aydayız bizde aynıııı çoraplarını ben çıkardım diye saatlerce ağladı ve heryerime vurdu ..sakin sessiz mülayim bebeğim gitti yerine canavar gibi bi çocuk geldi canı saolsun ama biri bana da bütün bunlar geçicek desin ne oluuuurrrrrrrrr
Televizyon izlemeyi sevmiyor ben otur izle desemde izlemez hep oyun oynadık o yüzden akşama gecelere kadar oynasak bıkmaz çok yorulduğu içinde uyuyamıyor bazenEkran kullaniminiz nasil? Gunde 15 dk dan fazla asla izleymeyin. Bu bile cok fark edecektir. Gece uykularini duzene sokmaniz lazim. Artik gece uyanmamali. Uykusunu alamadigi icin huysuz olması olasi.ve tabiki hala yurumemesi konusamamasi da agresyona sebeptir. iştahsız olmasi da demir eksikliginden olabilir. Sizin artik bir uzman destegi almaniz sart. Once bu sebepler gozden gecirilmeli gerekirse tedavi edilmeli.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?