Anne olmak çok zor yada ben beceremiyorum

Ben de bişeyleein içinde iteliyorum ama normalde eline değse ağlamaya başlıyor

Bu çocukların durumu bence yapısıyla alakalı bazı çocuklar böyle oluyor bazıları da kendi kendine büyüyor
Her ne kadar bırakırken çok çok üzülüp ağlasam da kızım 4 aylıkken ise başladım ve eşimle baktık bu sebeple ne bana ne ona aşırı düşkünlüğü var bu benim için bir avantaj oldu
Yemek konusuna gelince benimki de yemiyor ama takmıyorum artık onu da çünkü elimden geleni yaptım

Uyku duzenini oturtmalisin kati davranmalisin gunduz uykuyu tamamen kaldir ve geceye dogru yurut disarida balkonda evin cevresinde ilik dus aldir karnini iyice doyur
Aglamasina da izin ver mutlaka bir sikintisi vardir

Ben de bişeyleein içinde iteliyorum ama normalde eline değse ağlamaya başlıyor
Benimki tabakta yemediği bir şey görünce tövbe estf sanki yılan var, öyle bir bağırıyor.
Onu alayım diyorum yok, başka tabakta.
E başta tabak olunca huylu zaten tüm takım değişiyor çünkü aynı renk bardak tabak ve çatal olmazsa yemez.
Cinsine mi çekti neye çekti bilmem de bana çok çektiriyor valla

bence bi sorunu olabilir cocuk neden yurumuyor? doktora gotur ihmal etme..aglarsa aglasin bence birak umursama..ogrensin bazi seyleri..biraz daha buyuk olsa kres tavsiyesi verecektim..mizmiz cocuktan nefret ederim ama benim ortanca cocukta mizmizdir ..bugun mesela abisi cikolata istedi verdim..onunkinide hazirladim mutfakta bekliyorum biliyorum isteyecek..suratini asmis mizmiz aglayarak geliyoduki anneaaaa bende istiyorum derken..dedim bak hazirladm seninkini ama bir daha birseyi isterken aglamadan iste..vs..ha o gene aglayacak biliyorum..

buarada benim cocuklarin uykulari 2-2,5 yas gibi duzene girmeye baslamisti.

Oooo benim resimleri görsen bende ingiltere kraliçesi oğlum süperkahraman gibiyiz ..eve gel bak oğlum çaki ben üstünden tir geçmiş bir zombi :))))

Ay çocuk yapmaktan korkuyordum. Şimdi daha da korktum. Nasıl baş edebiliyorsunuz valla bravo. Ben cesaret edemeyeceğim sanırım.
Yapmayin allahaskina her çocuk farklı benim oglum sakindi kizim biraz haylazdi oda oturdu rayina o dönemleri atlatmak için yararlanılabilir yazilar okumustum Google dan

Okuyamiyor sorun orda cadi biraksa kadincagiz bi tuvalete gidemiyor ki ayy cok zor valla ceza yontemine gec derdimde bebek daha 2 yas sendromu geciriyor kriz aninda nasil davranacagini arastirsin olmadi bir uzmandan yardim alsin

Bı dakika ya kocanizdsn bahsediyorsunuz sandım ne alaka ki bulaşık makinesini boşaltmaniz neden çıldırttı ufakligi çok şaşkınım

Okuyamiyor sorun orda cadi biraksa kadincagiz bi tuvalete gidemiyor ki ayy cok zor valla ceza yontemine gec derdimde bebek daha 2 yas sendromu geciriyor kriz aninda nasil davranacagini arastirsin olmadi bir uzmandan yardim alsin
Haklısınız.. ayağımda sallarken kitap okurdum, fırsat yaratsa faydalı kitaplar ama kendi bilir tabi

Oğlunuzla anılarınızı yazmalısınız ilerde okuması çok keyifli olur

Diş dönemleri atak haftaları tüm duzenlerimiz bozuluyo ama asla en başa donmuyoruz. Bu ne demekti

Tracy hogg un kitabına hicbiyerden ulaşamadım

Oğlunuzla anılarınızı yazmalısınız ilerde okuması çok keyifli olur
Ya hem kahkaha attım hem çok şaşırdım herşey aynı renk olacak takıntısı olmasına.oysa çocuk o daha ne bilir deriz

Gözlerinin üzerinden akan suyla birlikte banyo giderinden akıp gideceklerini sanıyorlarmış.
4 yaşındaki oğlum için yaptığım araştırmada ulaşmıştım bu bilgiye.
Tobe tobe çok korktum ay.bunu nasıl düşünebiliyor 27 yıldır hayattayim aklıma gelmez

Çok merak ediyorum o vururken siz napiyosuniz sakin kalabiliyormusunuz

Eyvah ufaklikta dört yaşındakini örnek alacak gbi

Çok merak ettim ne haldeydiler ki

Diş dönemleri atak haftaları tüm duzenlerimiz bozuluyo ama asla en başa donmuyoruz. Bu ne demekti ☺
Oğlum kendi kendine uyumayı bir kere öğrendi şuan da gece uyanıyo ama kendi kendine uyuyo eğer uyuyamazsa beni çağırıyor tabi anne gel diyemiyo ses tonu başarılı olamadığını anlatıyo gidip destek oluyorum asla emzirerek değil kucağıma alıyorum geri koyuyorum bazen ninni söylüyorum. Atak haftaları uyku gerileme dönemleri diş dönemleri sadece 5 gün falan en fazla düzeni bozuyo o da öyle her saat başı uyanayim falan değil . Asla eskisi gibi olmuyo ve sabah yatma kalkma saatleri belli o saatler şaşıyor . İlk günler geçince hemen düzeliyo.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…