- 8 Kasım 2019
- 20.745
- 36.653
- 598
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
-
Allah razı olsun❤Kizlar isimlerinizi yazsaniz daha iyi aslinda birazcik zorlaniyorum dualarkenAllah’im taze fasulyeye hayirli evlat nasip et derken bir duraksadim
burcusami Taze fasulye flamel Cookiie Perfect Match G Gizoludi agustos72 Ballikabak Cemoos M MaviMabellee R rana20 icin okudum
bugunde
Amiin cumlemizdenAllah razı olsun❤
Sanki seninde bir dua grubun vardı yalnış hatırlamuyosam açmıştım bakıcaktım katılmk için kaybettim sonra
Katılırım canımAmiin cumlemizdenInsallah en kisa zamanda nasip etsin rabbim sana da Evet bizde enbiya suresi okuyoruz katilmak istersen gunde 2 sayfa
Kotu niyetle soylenmese bile, karsindaki insan yarali oldugu icin soyledigin hersey batiyo. Hatani anlamana sevindim Rabbim herkese bunu idrak etmeyi nasip etsin. Rabbim evlatlarini bagislasinArkadaşlar hep dua ediyorum gerçekten forumda bu konuları gördükçe. O kadar zor bir durum olduğu hiç aklıma gelmezdi gerçekten ben tam tersiyim çünkü 2 çocuğumdada 7 yaş ara ver .Karar verir vermez hamile olanlardanım. Hamilemiyim diye konu açanların sevincine yürekten katılıyorum .Birde insanlara şaka yollu çocuğun olsun gör çocuk yap sen ,çocuk düşünüyor musun falan diye takılırdım .Hiç kötü niyetli değildim aslında sanki kendileri istemiyor diye düşünürdüm ben öyleyim ya .Şimdi asla demem hatamı anladım kimseye sormam bile o derece kırılgan bir durum olduğunu anladım gerçekten. Ramazan ayı hürmetine herkesin duaları kabul olsun inşallah.
Benim ismim yazıyor aslında listede ama gene yazayım GizemKizlar isimlerinizi yazsaniz daha iyi aslinda birazcik zorlaniyorum dualarkenAllah’im taze fasulyeye hayirli evlat nasip et derken bir duraksadim
burcusami Taze fasulye flamel Cookiie Perfect Match G Gizoludi agustos72 Ballikabak Cemoos M MaviMabellee R rana20 icin okudum
bugunde
Life light
Catlak-kurabiye
BankacI26
deneyselyazar
Sizler için okudum, Rabbim en güzeli ve hayırlısı ile müjdelesin inşaAllah
Teşekkür ederim kızlar Allah razı olsun
7 - 8 - 9 - 10 arkadaslara okudumBugün sıradaBir Pelincik ve Mehfam var.
Oriana (Merve Nur)
KelebekkB
Tiniminimavihanim
sweetgirlcandy
Life light (Elif)
Catlak-kurabiye (Merve)
BankacI26 (Nagehan)
deneyselyazar
Bir Pelincik
Mehfam
Magnifiaque (Merve)
burcusami
Taze fasulye
flamel
Cookiie (Özge)
Perfect Match (Alev)
G Gizoludi (Gizem)
agustos72
Ballikabak
Cemoos (Cemile)
M MaviMabellee
R rana20
goah
Zeymuss0103
yildizsavascisi
defne-28
gurbetgulu16
Larka
GeceMavi- (Bahar)
Hemsirecik
mysteryhrn (Gizem)
H halleycik
Ssevincli
Milyaay
Gelincik78 (Gözde)
G Glsgl
A Anne umudu
Y yakut1
Morm (Merve)
Saliha40
V Vavin
edaecoo
Nosking
Merayyy
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?