Anne Olmak İçin Combo Dua :)

Hepinizden Allah razı olsun
Rabbim sağlıklı ve hayırlısından her isteyene nasip etsin İnşaAllah

Bir Pelincik
Mehfam
Sizin için okudum Allah kabul etsin

Kendim ve Mehfam adına okudum rabbim hayırlısıyla sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip etsin inşallah

Bir Pelincik Mehfam okudum kızlar. Rabbim kabul etsin

BankacI26 deneyselyazar Bir Pelincik ve Mehfam arkadaslar sizler için okudum. Allah kabul etsin. En kısa zamanda güzel haberlerinizi alalım inşallah

Bir Pelincik Mehfam okudum niyetlerinize Rabbim sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin ins..

Mehfam
Magnifiaque
Icin okudum Allah kabul etsin...

Bir Pelincik ve Mehfam arkadaslarim icin okudum.. saglikli ve hayirli bir evlat sahibi olmalari dilegiyle

Bir Pelincik Mehfam okudum kızlar sizin için Allah kabul etsin hayırlı evlatlar nasip etsin

Bir Pelincik Mehfam isminize niyetle okudum kızlar Rabbim nasip etsin inşallah

Bir Pelincik ve Mehfam için okudum , rabbim Niyetini zi kabul etsin inşallah

H halleycik Ssevincli Milyaay Gelincik78 G Glsgl

Kızlar sizlere de okudum

Allah kabul etsin

Tiniminimavihanim ve sweetgirlcandy sizlere de okudum kızlar. Rabbim kabul etsin inşallah

Tiniminimavihanim sweetgirlcandy kızlar okudum en kısa zamanda dualarınız kabul olsun inşallah güzel haberlerinizi alırız

Tiniminimavihanim sweetgirlcandy kızlar size niyetle okudum. Rabbim kabul eylesin inşallah

Tiniminimavihanim sweetgirlcandy için okudum.Allah hayırlı evlatlar nasip etsin.

Tiniminimavihanim ve sweetgirlcandy arkadaslarim icin okudum.. saglikli ve hayirli bir evlat sahibi olmalari dilegiyle

Tiniminimavihanim ve sweetgirlcandy için okudum rabnim kabul etsin kızlaar

Tiniminimavihanim ve sweetgirlcandy için okudum Allah kabul etsin inşallah hayırlı sağlıklı evlatları olsun

Tiniminimavihanim ve sweetgirlcandy adına okudum rabbim hayırlısıyla sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip etsin inşallah

Tiniminimavihanim ve sweetgirlcandy için okudum rabiim sağlıklı sıhhatli evlat nasip etsin inşallah

Tiniminimavihanim ve sweetgirlcandy sizler için okudum Allah kabul etsin Rabbim en yakın zamanda saglikli hayırlı uzun ömürlü evlatlar nasip etsin inşallah amin

Canimmm dünkü ve bugünkü arkadaşlara okudum rabbim kabul etsin inşallah bu ramazan ayının yüzü suyu hürmetine rabbim hepimizin yüzünü guldursun inşallah

Tiniminimavihanim ve sweetgirlcandy arkadaşımızın adına okudum Allah kabul etsin
Rabbim sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin isteyen herkese bizlerede

Tiniminimavihanim
sweetgirlcandy okudum ikiniz için de duaları kizlar. Insallah Allahim en yakın zamanda hayırlısıyla dileklerimizi gerçeklestirsin.

Kendim için ve sweetgirlcandy kuzumm senin için okudum Rabbim en hayırlı zamanda sağlıklı evlatlar sahip olmayı nasip etsiin dualrımızı kabul etsiinn

4 arkadaşada okudum . Rabbim kabul etsin inşallah en hayırlı zamanda hamilelik sevinci yaşatsın Allah'ım

Okudum kızlar size Tiniminimavihanim sweetgirlcandy Rabbim saglıklı Salih hayırlı katından tez zamanda evladınıza kavuştursun

Tiniminimavihanim sweetgirlcandy için okudum Rabbim kabul etsin inşallah

Tiniminimavihanim sweetgirlcandy sizin için okudum kızlar Allah hayırlı evlatlar nasip etsin

kuzuş ben bugün sizlere okudum hatta hafta sonu sırası gelen arkadaşlara da okudum rabbim hayırlısı ile dualarımızı kabul etsn inşallah

3 ve 4 arkadaslarima okudum

@Oriana @KelebekkB Tiniminimavihanim sweetgirlcandy niyetlerinize okudum Rabbim sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin ins..

3 ve 4. Sıradaki arkadaşlara okudum Allah kabul etsin

@Oriana @KelebekkB Tiniminimavihanim sweetgirlcandy @Life light Catlak-kurabiye kızlar sizler için okudum Rabbim bir an önce her birinizden güzel haberi almayı nasip etsin inşallahhhh

Üçüncü ve dördüncü arkadaşımıza okudum inşallah Rabbim şifa versin bu topik uğurlu gelsin kardeşlerimiz bebeklerini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Allahım

Oriana (Merve Nur) @Oriana
KelebekkB @KelebekkB
tiniminihaniim Tiniminimavihanim
sweetgirlcandy sweetgirlcandy
Life light @Life light
Masalimsensin @Masalimsensin

Sizleer icin okudum

Tiniminimavihanim
sweetgirlcandy
Sizler için okudum, Rabbim göz aydınlığı, gönül süruru evlatlar nasip etsin İnşaAllah

Hepinizin ağzına yüreğine sağlık. Bir aile olduk burda. İnşallah hamilelik haberlerimizi vereceğimiz günler de gelecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…