Anne olmak istememek 🤦🏻‍♀️

Hisleriniz çok normal ben de 1 yıllık evliyim ve çocukları çok seviyorum ama şuan çocuk sahibi olsak maddi manevi olarak buna hazır olmadığımızı düşünüyorum .

Kendini hazır hissetmeden çocuk sahibi olmak en başta o çocuğa büyük bir haksızlık olur zaten.

Kızım evliliğimin 7. YILINDA doğdu
Ondan önce hiç istemedim.
Sizi rahatlatacaksa bugün sabah 8 aylık bebeğimi sabah 8 de babasına bıraktım işe gittim akşam 8 de geldim. Ev temizlenmiş, yemek yapılmış, bebeğe bakılmıştı. Yani yardım etmeleri gerektiğinde yapıyorlar. Her şeyi üstlenmeyin kadın olarak. (İlk aylar hariç malesef, ilk bi dünyam alt üst oldu) ama şimdi çok rahatım şükür. Bebeği yatırdık eşim yanımda oturuyoruz

Ya sanırım öyle kavga konusuna gelmeyiz biz ama tabi arada laf sokar öyle bir durum olursa espri yapar gibi :) Gerçekten çok geçmiş olsun umarım düzelirsiniz ve sağlıkla alırsınız bebişinizi kucağınıza.

InşAllah arkadasim

Çocuklardan pek hazzetmiyorum.

Çocuk sahibi olmak istemiyorum. Ama ya pişman olursam diye korkuyorum.

31 yaşında. 2 senelik evliyim.

Karar veremiyorum. Deliriyorum.
+1

31 yaşında iki senelik evliyim. Çocuk sahibi değilim, şimdilik düşünmüyorum ve pişman olma korkusundan kurtulamıyorum.

Sizde hiç problem yok bence, bebek kararını ben de çok zor aldım açıkçası, halen de ileride eski hayatımızı özleyeceğimizi düşünüyorum zaman zaman. Nacizane tavsiyem yeni evliyseniz evliliğinizin keyfini mümkün olduğunca çıkarın, şuraya da gitseydim şunu da yapsaydım gibi içinizde kalan fazla bir şey olmayınca endişe de azalıyor bence, hakkınızda hayırlısı olsun.

Anne olmak ya da olmamak senin düşüncen ve saygı duyulmak zorunda ne güzel en azından farkındasin kendinin doğurup saldım cayirlara yapayım demion benim henüz harcım değil dion madem annelik yaparım diyene kadar yapma kardeşimde kaç yıl çıktı nişanlı kaldı 2yillik evli zaten istemiodu şimdi sorunları var eşinin kısır misin diye dalga geçip gaza getirmelerine karşılık ben anne olmak istemiyorum henüz diyor saygı da duyuyoruz

Kesinlikle katiliyorum bu yoruma +1. Istemeyen hic kimse cocuk yapmamali bence.

Ben 4 yıllık evliyim. Benzer düşünceleri senelerce taşıdım. 2 sene sonra eşimin doğu görevi var. Gitmeden burada doğmasını istiyorum o yüzden sıcak bakmaya başladım. Zaten eşimle yaşayacağımız herşeyi yaşadık. Yeterince tadını çıkarttık. Artık bebekli bir hayata hazır hissediyorum. Ama siz daha yolun çok başındasınız. Sizin için çok erken. İki kişilik hayatın tadını çıkarın

Keyfime düşkün değilim. Zorlukla mücadele ederim. Nazlı değilim.

Ama özgürlüğümü cok seviyorum. Beni en çok o kısım düşündürüyor.

Bir de bitmeyecek bir süreç. 2 sene sabredeyim,5 sene sabredeyim,10 sene sabredeyim değil. Hayatim boyunca üzerime bir sorumluluk alıyorum. Ve bu bence çok büyük bi şey. Deli cesareti.

3 yıllık evliyim yaşım çok genç eşimle aramızda çok yaş farkı var ama yapmayı düşünmüyorum daha senelerce. Arkadaşlarımı görüp iyice soğuyorum. Babaların kafası çok rahat belli bi yaşa kadar anne çok yıpranıyor. Borçlarımız daha bitmedi bile soran herkese de cevabını veriyoruz “siz istiyosunuz diye yapacak değiliz siz mi bakacaksınız” şeklinde. Ama riskli yaş grubunda olsam borçlar bitince yapardım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…