- 9 Eylül 2007
- 21.429
- 66.420
- 1.123
kendi fikrimi yazarsam; elini çarpsan kutsala değen bir ülkedeyiz buna rağmen anneliğin kutsal olduğuna inanmıyorum.. yani anne var ,anne var hangisi kutsal.. bunun yanında anne olunca bütün hayatın alt üst oluyor elbette nasıl olmasın ki.. benim çocuklarım kendileri banyo yapacak kadar büyüdüler, şimdi bir kedim var resmen çocuklarımın bebeklik zamanına geri döndük karı koca :) o bile bu kadar hayatımızı etkilerken çocukların etkilememesi imkansız.. hayatını, eşinle ilişkini, düzenini her şeyi etkiliyor bu kesinlikle göze alınmalı.. bunun yanında çoğunluk anneler gibi yaşlandığımda beni aramaları gibi bir beklentim de yok.. kendi hayatlarını kursunlar, ayaklarının üzerinde dursunlar ve ben onların mutlu olduğunu bileyim yeter..
@Pitikaremitikare pitişime kesinlikle katılıyorum.. anne olması gereken kadınların çocuk düşünmemeleri gelecek adına ruhumu karartıyor resmen.. burada anne olduğu halde iki kelimeyi bir araya getiremeyen kadınları okuyup, konu sahibi ve onun gibi düşünen kadınların anne olmak istememeleri çok kötü yahu.. hiç olmazsa biz mutlu olalım diye yapın
@Pitikaremitikare pitişime kesinlikle katılıyorum.. anne olması gereken kadınların çocuk düşünmemeleri gelecek adına ruhumu karartıyor resmen.. burada anne olduğu halde iki kelimeyi bir araya getiremeyen kadınları okuyup, konu sahibi ve onun gibi düşünen kadınların anne olmak istememeleri çok kötü yahu.. hiç olmazsa biz mutlu olalım diye yapın