28 yasında 1 yıllık evliyim ben de.
cocukları özellikle bebekleri her zaman cok sevmişimdir,şimdi 15 aylık bi kuzenim var eşim de ben de resmen tapıyoruz cimcimeye.
Eşimle de 8sene flört üzerine evlendik,Allah herkese böyle eş ve böyle evlilik nasip etsin diyorum kısaca çok şükür bi derdimiz yok..
ama iş kendi çocuğum olayına gelinceee

Mükemmel bir ailem var,annem de babam da yıllarca bize hem anne baba hem arkadaş dost oldular,iyiyi güzeli öğrettiler,şefkati öğrettiler..
Ama ben şimdi çocuk doğurursam sanki hayatım yarım kalacak ve istediğim gibi gezip tozamıcam,eğlenemicem,kafese sıkışacam gibi hissediyorum.Sadece eğlenmek değil tabi hiç bi zaman bu kadar sığ düşünmedim ama o sorumluluk o mecburiyet o gece gündüz farkındalık hali falan..offf..
o zaman bekle biraz 2 3 sene dersiniz ama yumurtalığımdaki 4.5cm lik çikolata kisti beklememi uygun görmüyor maalesef..
Dün eşime dedim ki "aşkım bende bu kist olması sanırım en az 3 yıl daha cocuk düşünmezdim.." o da bana" sen onu düşünme Allah bilir ne olacağını yeter ki anne olmak içinden gelsin her türlü zorlugu aşmaya calısırız "dedi..
Şimdi benim de derdim böyle, hem çocuk istemiyorum,hem de ya ilerde olmazsa bu gecirdiğim zamanlar için pişman olur muyum diye korkuyorum..
Bence siz de düşünceler arasında boğulup kalmaktansa hayatı akısına bırakın,Anne olmak istemek kadar istememek de normal bence,eminim hiç bi eksiğiniz yok..Ama o hissi çok iyi biliyorum,sadece diyorum zaman her şeyin ilacı..Umarım çocuk sahibi olmak istersek bir zaman, Allah bize eksikliğini göstermez,...