- Konu Sahibi yakamozmavisi
-
bızımkısı sperm azlıgı rabbım banada hayırlı evlat versın tum ısteyenlerdee versın hayırlısıylannnnnnnnnnnnnnnnn
aminnnnnnn canım inşallah hepimize nasip eder biran önce:sinifsinif:
BENıM YUMURTALARIMDA PROBLEM CANIM YUMURTA OLSA ÇATLAMIYO BıRKEZ AŞILAMA YAPTIK OLMADI 5 AYDIR ARA VERDıM YENıDEN TEDAVıYE BAŞLAYAYIM DıYORUM NE DERSıNsanada merhaba canım senin de yok anlaşılan senin neden yok acaba?benneyaptımki
BENİM YUMURTALARIMDA PROBLEM CANIM YUMURTA OLSA ÇATLAMIYO BİRKEZ AŞILAMA YAPTIK OLMADI 5 AYDIR ARA VERDİM YENİDEN TEDAVİYE BAŞLAYAYIM DİYORUM NE DERSİN
bal tarcın corek otu karıstırıp yıyın kızlar vede kuru ıncır
gerçekten faydası varmıymış acaba bilgin varmı?
arkadaşlar bende soğan kabuğu çayını duymuştum.paylaşmak istedim.ben 9haftalık hamileyim allah sizede nasip eder inşallah.:Saruboceq:
canım allah inş. kucagına almayı da nasip eder:Saruboceq: sen doktora gidiyomuydun yoksa sadece onla mı hamile kaldın? bide senin neyin vardı?
benim bir sorunum yoktu allaha şükür doğal yollardan hamile kaldım ben .ben bu konularda çok hassasım araştırıyorum sadece.duymuştum öyle.eğer tüplerde bir sorun yoksa soğan kabuğu çayı iyi geliyomuş.çok faydalıymış.geçen televizyonda dinledim bir doktor söyledi.soğan kabuğu çayını 3ay kullanın yumurtlama gününüzüde takip edin o günlerde ilişkide bulunun sorununuza çözüm olur diyordu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?