Anne olmak isteyenlerrr........

CANIM MERABA KİM ANNE OLMAK İSTEMEZKİ:Saruboceq:RABBİM HEPİMİZE NASİP ETTSİN BEKLEYİŞTE ÇOK ZOR Bİ SÜREÇ :çok üzgünüm:

bızımkısı sperm azlıgı rabbım banada hayırlı evlat versın tum ısteyenlerdee versın hayırlısıylannnnnnnnnnnnnnnnn

BENİM YUMURTALARIMDA PROBLEM CANIM YUMURTA OLSA ÇATLAMIYO BİRKEZ AŞILAMA YAPTIK OLMADI 5 AYDIR ARA VERDİM YENİDEN TEDAVİYE BAŞLAYAYIM DİYORUM NE DERSİN

iyi olur canım devam et inş. güzel sonuclar alırsın. bende de aynı sorun yumurtalar yavaş çalııyo bende tedavi görüyorum ya bakalım hayırlısı

canım allah inş. kucagına almayı da nasip eder:Saruboceq: sen doktora gidiyomuydun yoksa sadece onla mı hamile kaldın? bide senin neyin vardı?

benim bir sorunum yoktu allaha şükür doğal yollardan hamile kaldım ben .ben bu konularda çok hassasım araştırıyorum sadece.duymuştum öyle.eğer tüplerde bir sorun yoksa soğan kabuğu çayı iyi geliyomuş.çok faydalıymış.geçen televizyonda dinledim bir doktor söyledi.soğan kabuğu çayını 3ay kullanın yumurtlama gününüzüde takip edin o günlerde ilişkide bulunun sorununuza çözüm olur diyordu.

çook teşekkürler canım sağol :çok üzgünüm:malesef bende adet düzensizliği var 2 yıldır ugraşıyoz ya bakalım nasip

mrb arkadaslar ben yenı uye oldum.subat 19 u adetımın ılk gunuydu ve asılama oldum tutup tutmadıgını cok merak edıyorum kan tahlılıde yaptırmadım cok korkuyorum tutmucak dıye ıcım kıpır kıpır bugun de ayın 19 u aslında kan tahlılı yaptırsam cıkar ..dun aksam ıdrar tahlılı yaptım evde sonuc husran cok moralım bozuldu ve dun de az bısey hatta 1-2 damla acık kahve rengınde kan geldı bı daha da gelmedı ondan da cok korktum galıba olmadı ılk aşılamam:Saruboceq:

ya bazıları tv çıkıp bir sürü kürlerden bahsediyor Bazılarıda bunların hiç faydasının olmadığını söylüyor Kafa karıştırmaktan başka işe yaramıyorlar Bi arkadaşım şu meşhur soğan kürünü yapmış ve zehirlenmiş
ya kızlar bende çocuk isteyenlerdenim inşaallah olur canım hepimizinde hayırlısı

bu arada canım kanama için belkide tutmuştur ve rahimden kalan kan geliyordur bi iki gün daha bekle diyecem ama insan bekleyemiyorki hep acabada kalıyo insan
ama arayabiliyosan doktorunu ara bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…