Anne olmak isteyenlerrr........

merhabalar bende yeni katıldım benim morale ihtihacım var bende bebek sahibi olmak istiyorum hepiniz için herşeyin hayırlısı inşallah...Çok üzgünüm çoook

arkadaşlar günüm geçti 2 defa test yaptım pozitif çıktı ve heycandan uyuyamıyorum yarın doktora gidip kan testi yaptırıcam dua edin yüce rabbim herkese hayırlı evlatlar nasip etsin

tahmin etmiştim canım bu arada senin başına gelenler benimde başıma geldi ve benimde pozitif çıktı Doktorada gittim ÇOK ŞÜKÜR anne adayıyım
Ama şimdide korkuyorum çünkü dr. bakalım canlanacakmı dedi 15 gün sonra gel dedi ama 15 gün geçmek bilmiyor ÇOK korkuyorum dua ediyorum inş. her şey yolundadır diye...
Ya ne midem bulanıyo ne de başka belirti var
Kimseye söylemedim anne olacağımı Nazar değmesinden bişey olmasından korkuyorum
AMA RABBİM HERŞEYE KADİR
OL DEMESİYLE OLUVERİYOR
RABBİM SEN İYİ BAK YAVRULARIMIZA

bende anne adayıyım dün kan testinde de çıktı çok mutluyum yüce rabbim herkeze nasip etsinnn canım bende hiç bir belirti yok şuan peerşembe gidicem bende doktorumaa olur onlar kendinide çok sıkma dikkat et gönlünüde ferah tut allah kucağımıza sağlıklı bi şek,lde nasip etsin AMıN...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…